Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımlar geçen haftaki performansınız güzeldi ama hazırlığa alınan çok kişi oldu. Bu hafta daha da iyisini yapabiliriz. Beş dakikamızı almıyor belki de girip menü yazmak 20 dk yürüyüş ya da 20 dk leslie yapabiliriz bence. :KK19: Aslında kurallar adı altında herkes kendi için çabalayacak. Menü Tablosunu incelediyseniz eğer ceza günlerini görmüşsünüzdür. Bu hafta onları da yapacağız hep birlikte biz kaptanlar olarak Ellssa kaptanımla birlikte 2-3 gün cezamız var hepimiz cezalarımızı tamamlayalım. Ben aslında ertesi günlerde yapmıştım ama yine yaparım. Sizler de yapabilirsiniz. Seviyorum sizi, burayı :KK200:

Kızlar bugünkü menum

Sabah kemik suyuna işkembe çorbası yaptim 1 büyük kase içtim 1dilim ekmek ile.

Saat 12.00 kış çayı limonlu
Saat 15.00 kış çayı 6 fındık

Saat 17.30 4 köfte 5 kaşık nohut bol salata 2 kaşık bulgur
Su 2litre
Adımları şimdi tamamladım bugünlük bu kadar fırsat oldu. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
20241221_174625.jpg

Kızlar bugünkü menum

Sabah kemik suyuna işkembe çorbası yaptim 1 büyük kase içtim 1dilim ekmek ile.

Saat 12.00 kış çayı limonlu
Saat 15.00 kış çayı 6 fındık

Saat 17.30 4 köfte 5 kaşık nohut bol salata 2 kaşık bulgur
Su 2litre
Adımları şimdi tamamladım bugünlük bu kadar fırsat oldu. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524255
Harikasın bebişş :KK19:

Harikasın kaptanım tebrikler 🎊

Ablam kendi adıma konuşmam gerekirse ben menü yorumlamadım hiç çünkü diyet konusunda pek bilgim yok kendim de kafama göre yapıyorum bazen doğru oluyor bazen yanlış. Ben güzel menü derim ama kötüdür kimseyi yanlış etkilemek istemediğim için yapmıyorum. İzne ayrılmak konusunda da sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun 🥰

Demek ki wc beklesen çok daha güzel sonuçlar alacaksın ama bu da çok iyi eksi tebrik ederim çiçeğim 🌸

Tabi ki tekrar katılabilirsin ablacım, her gün menü ve spor zorunlu oldu. Haberin olsun 🥰

Çok güzel eksi tebrik ederim ❤️

Sen tek kelimeyle HA-Rİ-KA-SINNN 🧿🧿🥰🥰🎊

Aynı şey senin için de geçerli çiçeğim sen de HARİKASIN 🧿 Çok yakındır lig değiştirmen ❤️

Çok güzel eksi ablam salıdan gelen artılar da gitmiş eksiye geçilmiş. Tebrik ederim 🥰

Herkeşler de izne ayrıldı çabuk dön kııaaz 🥰çok güzel eksi bu arada tebrik ederim ❤️
Teşekkür ederim

X