- 20 Temmuz 2022
- 1.590
- 8.675
- 42
Ben cumartesiye kadar yemicem
Dikkat et canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cumartesiye kadar yemicem
Bilmiyorum ki tam dedim tamam buldum diyetini yine olmadı aslında çok az yiyorum diye düşünüyorum bu hafta cumartesi den sonra diyetisyen menüsüne geceyim diyorum ara ogunlu filan önce gittiğim diyetisyenin listelerinden ne dersinCanım biliyorsun bende geçen hafta aynısını yaşadım motivasyonunu bozma. Bende bu sabah +500 çıktım salı gününe göre. çok adım attım ondanmı oldu bilmiyorum ama cumartesiye kadar tartilmayacağim. eğer cumartesiye kadar toparlamaz ise 3 4 gün ekmek ve bitter çikolata eklersin şaşırtma olur
Gaz oluyor olabilir mi canım soğuk biseler yiyorsan yada su soğuksa yada cig biseler yiyorsan gaz ve şişkinlik yapıyor olabilirKızlar nedense yemekten sonra midem inanılmaz şişiyor neden acaba . Az yediğim halde midem sıkışıyor kaskatı oluyor. yani yemesem daha iyi.
Bilmiyorum ki tam dedim tamam buldum diyetini yine olmadı aslında çok az yiyorum diye düşünüyorum bu hafta cumartesi den sonra diyetisyen menüsüne geceyim diyorum ara ogunlu filan önce gittiğim diyetisyenin listelerinden ne dersin
Gaz oluyor olabilir mi canım soğuk biseler yiyorsan yada su soğuksa yada cig biseler yiyorsan gaz ve şişkinlik yapıyor olabilir
Ben de aşırı şiş ve ödemliyim iki gündür. Yumurtlama dönemimde böyle oluyorum. Belki senin de öyledir.Olabilir canım belkide salata dokunuyor. Canım arada değişiklik şart. Mesela ben ara öğün yapmıyordum. Bu hafta çikolata kahve yapıyorum. Haftaya fıstık ezmesi veta protein bar koyucam . Belki sonra yine karatay. Yavaş ama kalıcı kilo vermek lazım
Aynen öyle sürekli aynı olmuyor malesef dediğin gibi değiştire değiştire gideceğizOlabilir canım belkide salata dokunuyor. Canım arada değişiklik şart. Mesela ben ara öğün yapmıyordum. Bu hafta çikolata kahve yapıyorum. Haftaya fıstık ezmesi veta protein bar koyucam . Belki sonra yine karatay. Yavaş ama kalıcı kilo vermek lazım
Maşallah sana ne güzel spor yapıyorsun valla canım 10 dan 6 ya kadar hiç bise yemedin mi helallll ben duramazdımİyi akşamlar hanımlar
10.00
2 yumurta
30 gr peynir
2 hindi füme
1 muz, 2 kaşık tb unu, 1 yumurtadan pankek ( hepsini yedim)
18.00
1 adet somon
Bol salata
2.5 litre su, 2 adet maden suyu
Spor Eki Görüntüle 3522807
Eki Görüntüle 3522809
97 dakika ağırlık antremanı
3 dk plank
36 şınav
Boncuk2307 arke Ellssa
Sabah çok sağlam yediğim için acıkmadım çiçeğim. Spor da çok tıkadı nedense. Teşekkür ederim bu AradaMaşallah sana ne güzel spor yapıyorsun valla canım 10 dan 6 ya kadar hiç bise yemedin mi helallll ben duramazdım
Bana akıl ver yaa napim benim kilomdaki biri nasi beslenmeli sence diyetisyen menüsü deneyim diyorum bilmiyorumSabah çok sağlam yediğim için acıkmadım çiçeğim. Spor da çok tıkadı nedense. Teşekkür ederim bu Arada
Ben de aşırı şiş ve ödemliyim iki gündür. Yumurtlama dönemimde böyle oluyorum. Belki senin de öyledir.
İyi akşamlar hanımlar
10.00
2 yumurta
30 gr peynir
2 hindi füme
1 muz, 2 kaşık tb unu, 1 yumurtadan pankek ( hepsini yedim)
18.00
1 adet somon
Bol salata
2.5 litre su, 2 adet maden suyu
Spor Eki Görüntüle 3522807
Eki Görüntüle 3522809
97 dakika ağırlık antremanı
3 dk plank
36 şınav
Boncuk2307 arke Ellssa
Şimdi avuç içi kadar puding li bisküvi yedim18.12.2024
Ellssa Boncuk2307
13:00 400 gr. yy. yoğurda 1'er çk. chia, zerdeçal, zencefil, tarçın, 2kuru incir katıp yedim
19:00 1büyük elma, 1büyük portakal, 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
3 litre su
Adım 3417 cik
Ya canım aslında kilonun hiçbir önemi yok biliyor musun? Kendimizi kısıtlamadan, aç bırakmadan, bolca protein bolca salata ve daha az karb alarak beslenmek. Proteinde de sınır yok. Ben doyana kadar yerim proteini. Kalorisini önemsemiyorum. Çünkü zaten bir oturuşta bir kilo kıyma yiyemezsin. Doyarsın zaten. Ve bol protein yemek ara öğünlerin önüne geçiyor. Çünkü acıkmıyorsun.Bana akıl ver yaa napim benim kilomdaki biri nasi beslenmeli sence diyetisyen menüsü deneyim diyorum bilmiyorum
Ben de ilk oğluma hamile kalmadan öğrenmiştim bunları canım ya vallaHiç bilmiyorum kuzum ilk kez duydum regliye 10 gün falan var belkide. Ben 2. Gebelikte yumurtlama zamanı olduğunu öğrendim. Öncesinde hergün hamile kalınıyor sanıyordum
Doğru diyorsun canım cok teşekkür ederimYa canım aslında kilonun hiçbir önemi yok biliyor musun? Kendimizi kısıtlamadan, aç bırakmadan, bolca protein bolca salata ve daha az karb alarak beslenmek. Proteinde de sınır yok. Ben doyana kadar yerim proteini. Kalorisini önemsemiyorum. Çünkü zaten bir oturuşta bir kilo kıyma yiyemezsin. Doyarsın zaten. Ve bol protein yemek ara öğünlerin önüne geçiyor. Çünkü acıkmıyorsun.
Canım geçen hastanede tahlil yapılmıştı değil mi hamdolsun bir sorunda yok gazı olabilir oda çok bağırtır sancı yapar tüh keşke yardım edebilsekHayırlı akşamlar kızlar bebeğim inanılmaz ağlıyor ve ben hiç bir şeye yetişemiyorum Ateş düştü ama ağrısı var heralde asla uyumuyor da mahvoldum
Kahvaltı: 1 cennet hurması 1 yk tahin 1 bardak çay 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle sade Türk kahvesi 2 kuru kayısı
Ara 15.30: 1 tabak bulgur + salata 1 bardak ayran
Akşam: 2 kuru incir 1 Türk kahvesi
Ellssa Jasminium84