- 5 Mart 2008
- 255
- 1.369
Kızlar doğru mu yapmışım bi bakın heleKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):rockandroll
Yaşınız:30
Boyunuz :170
Kilonuz: 70 (yarın tartı atacağım)
Mesleğiniz :....
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Kilo Alma Nedeniniz : evdeyim, hareketsizim, ders çalışıyorum, abur cubur
Hedef Kilonuz :60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Kendimi iyi hissetmek istiyorum, giydiğim şeyleri yakıştıramaz oldum, kotla rahat edemez oldum...
Merhabaayıllar yıllar önce bu sitede zayıflamıştım biraz biraz. Şimdi grup kurallarını detaylıca okuyup yarın itibarıyla aranıza katılıyorum ballarım
Ellssa Boncuk2307
Bizim buralar o kadar soğuk ki benim o kadar adım atmam hele ki minik bebeğimle imkansızYürüyecek alan olmasi o kadar onemli ki
Gecen yil yaşadığımız yerde 4000 , güç bela 8000 adim yüruyebiliyordum. Çarşıda ev tutmuştuk. Her tarafim kafe, pide, döner, borekciydi... Stadyumda defalarca tur atsam 4-5bin adımda dönmekten sıkılıyordum.
Bu yil sehir değiştirdik. Cocuklarin okuluna yakin ev tuttuk. Carsiya 7000 adim, git gel 14.000 oluyor.
Sahildeki kafelere 4500 adim git gel 9000 adim. Ben genelde 9000 adim yürüyorum molada da cay kahve icebiliyorum.
En kotu ihtimal mahalledeki migrosa gidiyorum toplam 6000 adim oluyor. Yani şu yazdıklarım benim icin buyuk bir şükür sebebi. Allah isteyen herkese nasip etsinilk 4500luk adımı atarsam 9000 adima mecbur birakiyorum kendimi
Niye kilo aldim saniyorsun
Ay bu topic i yeni buldum tam benlik aslında 4 kilom var vermem gereken daha çok zaman geçireceğim burda belliAra öğün önerisi : 1 bardak dolusu cia tohumlu su Hindistan cevizi yağlı kahve ve 1 küçük bitter çikolata
Eki Görüntüle 3521210
HoşgeldinKATILIM FORMU
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Kendimi iyi hissetmek istiyorum, giydiğim şeyleri yakıştıramaz oldum, kotla rahat edemez oldum...
Merhabaayıllar yıllar önce bu sitede zayıflamıştım biraz biraz. Şimdi grup kurallarını detaylıca okuyup yarın itibarıyla aranıza katılıyorum ballarım
Ellssa Boncuk2307
Chia tohumla yapmamış kahveyi. Suya atmış. Kahveyi hindistan cevizi yağı ile yapmış. İyi okuyunuzAy bu topic i yeni buldum tam benlik aslında 4 kilom var vermem gereken daha çok zaman geçireceğim burda bellichia tohumlu kahveyi nasıl yaptiniz acaba
Yazı nereye yazdı Leyla bende okumak isterimmmm@Mthn83 ellerine sağlık canımmmm
Ben bu ay çok kötü gittim hem çok yogundu hem adapte olamadım ama bu onumuzde 2 ay icin ajandama planlarımi isteklerimi arzularımi yazdım biraz dertlestik anlayacağın ..
14 Aralık benim başlangıcım insa kendime vakit ayıracağım kendime yaptıgım ekstra saglıklı yemegi yapmaya erinmeden severek yapacağım herkese gore yemek yapıyorsam kendime gorede yapıp zaman ayirmaktan cekinmeyecgm
bu nedir arkadas evde herkese zaman var bana yok
@Leyl35 bugun yazdıklarını okudum bana çok iyi geldi tokat gibiydi
Ay çok özür dilerim heyecanlandım biraz herhalde ondanChia tohumla yapmamış kahveyi. Suya atmış. Kahveyi hindistan cevizi yağı ile yapmış. İyi okuyunuz
Matematigim iyidirhesaplara gelll
Suya bir çay kaşığı chia tohumu koy canım bunu bir köşede beklet iyice tohum yumuşasın bunu kahvenin yanına içeceksinAy bu topic i yeni buldum tam benlik aslında 4 kilom var vermem gereken daha çok zaman geçireceğim burda bellichia tohumlu kahveyi nasıl yaptiniz acaba
Teşekkür ederimSuya bir çay kaşığı chia tohumu koy canım bunu bir köşede beklet iyice tohum yumuşasın bunu kahvenin yanına içeceksinkahveyi nasıl yaptın dersen normal kahveni hazırla , içine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı at karıştır pişir
inşallah kuzum ya valla fena takıldım. ama nedeni bedenin takılması değil. ben de uzun zamandır farkındaydım ama en sonunda diyetisyenim de, bu belli aralarda gelen kontrolsüz yeme ataklarımın nedeninin duygusal yeme bozukluğundan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.bende öyle canım bi 7 leri görelim artık demi
HoşgeldinizKATILIM FORMU
Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsunKızlar bugünkü menüm
Saat 10.30 maydanoz limon kürü
Saat 11.00 2 yumurta ile omlet 1/2 turp 1/2 domates 3 kaşık lor 7 zeytin 5 fındık
Saat 13.00 papatya çayı
Saat 15.00 yeşilçay içiyorum çocukların ısrarı ile 10 tane patlamış mısır
Saat 17.00 1 kase nohutlu( 4kasik) yesil salata 1 kase yoğurt yerim
Saat 19.00 maden suyu içerim
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsunEllssa Jasminium84
15 aralik pazar
Sabah 1 2 lokma peynirli omlet 1 minik dilim peynir yiyebildim minnok rahat vermedi kahvaltı yapamadık
öğlen 12 gibi çok az patlamış mısır
15 te 3 kaşık pirinç pilavı, 3 kaşık kuru fasulye , turşu
3 lt su , 1turk kahvesi 1 maden suyu
Kızlar bugünkü menüm
Saat 10.30 maydanoz limon kürü
Saat 11.00 2 yumurta ile omlet 1/2 turp 1/2 domates 3 kaşık lor 7 zeytin 5 fındık
Saat 13.00 papatya çayı
Saat 15.00 yeşilçay içiyorum çocukların ısrarı ile 10 tane patlamış mısır
Saat 17.00 1 kase nohutlu( 4kasik) yesil salata 1 kase yoğurt yerim
Saat 19.00 maden suyu içerim
Ellssa arke Boncuk2307