Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar doğru mu yapmışım bi bakın hele

Bizim buralar o kadar soğuk ki benim o kadar adım atmam hele ki minik bebeğimle imkansız

Ara öğün önerisi : 1 bardak dolusu cia tohumlu su Hindistan cevizi yağlı kahve ve 1 küçük bitter çikolata
Eki Görüntüle 3521210
Ay bu topic i yeni buldum tam benlik aslında 4 kilom var vermem gereken daha çok zaman geçireceğim burda belli chia tohumlu kahveyi nasıl yaptiniz acaba

Hoşgeldin

Yazı nereye yazdı Leyla bende okumak isterimmmm

Ay bu topic i yeni buldum tam benlik aslında 4 kilom var vermem gereken daha çok zaman geçireceğim burda belli chia tohumlu kahveyi nasıl yaptiniz acaba
Suya bir çay kaşığı chia tohumu koy canım bunu bir köşede beklet iyice tohum yumuşasın bunu kahvenin yanına içeceksin kahveyi nasıl yaptın dersen normal kahveni hazırla , içine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı at karıştır pişir

Kızlar bugünkü menüm

Saat 10.30 maydanoz limon kürü
Saat 11.00 2 yumurta ile omlet 1/2 turp 1/2 domates 3 kaşık lor 7 zeytin 5 fındık

Saat 13.00 papatya çayı

Saat 15.00 yeşilçay içiyorum çocukların ısrarı ile 10 tane patlamış mısır

Saat 17.00 1 kase nohutlu( 4kasik) yesil salata 1 kase yoğurt yerim

Saat 19.00 maden suyu içerim
Ellssa arke Boncuk2307

bende öyle canım bi 7 leri görelim artık demi
inşallah kuzum ya valla fena takıldım. ama nedeni bedenin takılması değil. ben de uzun zamandır farkındaydım ama en sonunda diyetisyenim de, bu belli aralarda gelen kontrolsüz yeme ataklarımın nedeninin duygusal yeme bozukluğundan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.
(çünkü 2024 baharda başladım ona arada 2 ay ara verdim. son 2 aydır yine başladık. ve ben şu an en az 15 kilo alan vermiş olmam gerekiyordu ama ben bahardan bugüne 89,5 tan 84 e kadar inebildim ve şimdi 85 e geri çıktım.)
ben uzun zamandır bunun farkındayım dedim. bundan yıllardır belli kilolarda kaldım. sağlıklı beslenmeye başlıyorum veriyorum veriyorum, tak bir stres durumu oluyor şöyle 3-5 gün de sürüyorsa hemen benim yeme bozukluğu devreye giriyor. mesela 1/2 simit beni doyuruyor. ama o süreçte 1 simit ve 1 boyoz alıyorum. üstüne aynı gün çikolata ya da yine hamur tabanlı bir yiyecek (pide, lahmacun, kebap vs, börek vs) yiyorum. arada sürekli ağzıma birşeyler atıyorum. gece uygu öncesi birşeyler atıştırıyorum. ertesi gün de devam ediyor. sürece bağlı en az 2-3 gün en fazla 1 hafta sürüyor ve hemen kendime geliyorum. ama verdiğim kilolar da çöp oluyor. uzun süreli stres zamanlarında o dönem geçinceye kadar diyete odaklanamıyorum.
şimdi bu sorunu çözmeye çalışacağız

Hoşgeldiniz tartı fotoğrafı attığınızda başlangıç yapmış olacaksınız, listeye ekleyeceğim ve menü spor bildirimlerinizi bekliyor olacağım

Afiyet olsun
Afiyet olsun

hep bu çocuklar yüzünden yiyoruz mısırlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…