Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

biraz videolara baktım evet mantıklı. kitaba da bakacağım. uygulamaya çalışacağım inşallah.
ben aidin salihten ve mustafa kayadan öğrenmiştim gece yatmadan, uykudayken, sabah ilk uyandığımızda ve gündüz farklı frekanslarda olduğumuzu, düşüncelerimize ve ağzımızdan çıkanlara dikkat etmemeiz gerektiğini.
zaten bu duygusal yeme bozukluğu sorununu çözmeye çalışacağım. çözülmedikçe en iyi diyetisyen bile fayda etmiyor.

Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah biraz daha iyisindir şimdi.
Afiyet şifa olsun canım. Keşke biraz daha güç verecek şeyler yeseydin, hasta olmanı istemem.

Canım geçmiş olsun şimdi iyisin değilmi
Yok abla valla iyiyim desem yalan olur ama yattım mı daha kötü oluyorum oyalanmaya çalışıyorum kafamı meşgul etmeye çalışıyorum işte.
Çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah biraz daha iyisindir şimdi.
Afiyet şifa olsun canım. Keşke biraz daha güç verecek şeyler yeseydin, hasta olmanı istemem.
Teşekkür ederim kaptanım baş dönmesi hafif de migren fena zorluyor. Canım bir şey yapmak da yemek de istemedi.

Elif erdenaydan mı bahsediyorsun canım

Bu hafta 2 gün detox yapacam dün tarti sonrası rehavete düşmemek için yaptım birini birini de hafta içi yapacam emzirdigim için çok katı bir detox yapmıyorum diyetisyen listesi ile devam
Anladım canımm şifa olsun o zaman

Canım öğünlerine sebzeyi eklersen çok daha güzel olur, afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım ama yetersiz bir beslenme olmuş sanki proteinden ve sebzeden yana, bir de su ne kadar içtin

O zaman yarına dengeli bi gün bekliyorum senden

Çok erken yemişsin sabahı, akşama kadar erimiş girmiştir inşallah afiyet olsun kuzum

Çok güzel kaptanım afiyet olsun

Evet kaptanım kaçamaksız gitmeye çalışıyorum. Ödül öğünlerini de askıya aldım bir süredir. Yılbaşına kadar sıkı tutup yılbaşı gecesi serbest öğün yapacağım.
Tebrikler canım hedefine ulaşırsın inşallah

Afiyet olsun canım

Canımm çok çok geçmiş olsun

Afiyet olsun

İyi olmuş canım beni mi bekleyecektiniz iki gün ben dün dozumu kaçirdim bugün dikakt ettim ama yinede bilmiyorum bugunun menüsünü yazayım bari

Sbah meyve ve kestane 5 tane

Akşam tavuk ızgara ekmeksiz salata ile

Canımmmbenim başlangıç 95 kiloydu
Hedefte aynı kalsın. Zaten bir türlü tutturamadım

Tamam cnm okuyorum simdi ilk sayfayi

Kızlar ben yarın menü yazacağım bugün hastalıklarla uğraşıyorum biraz

geçmiş olsun kızlar

Teşekkür ederim
amin canım inşallah
Kızlar ben yarın menü yazacağım bugün hastalıklarla uğraşıyorum biraz
geçmiş olsun canım

Yeni kuralları okumanı tavsiye ederim canım. Faydası olur belki
Afiyet olsun
Hafta sonuna göre güzel bir menü. Akşam toparlamışsın bu en güzeli. Spor yok mu

Yeni kuralları okumanı tavsiye ederim canım. Faydası olur belki

Afiyet olsun

Hafta sonuna göre güzel bir menü. Akşam toparlamışsın bu en güzeli. Spor yok mu
Simdi okudum canim saat farkindan dolayi ben siteye girdigimde cok mesaj birikmis oluyor cogunu okuyamiyorum hersey yenilenmis sıkı denetim de var gibi gorunuyor faydasi olacaktir insaallah olmazsa da yapacak birsey yok kuralin gerektirdigi neyse o olur

15 Aralık menü
09.00 1 fincan Hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ve yeşillikle omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 dilim tb ekmek, 1 tk tahinbal, roka turp
16.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf, 1 çk ham kakao, 1çk chia, 3 hurma
18.00 8 kaşık nohut, 3 kaşık basmati pilav, salata 1 bardak ayran
20.30 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği
3 litre su 15.000 adım +emzirmeye devam
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Kaptanlarım telefonum bu gün makinada yıkandı yeni alıncaya kadar telefonsuzum şimdi eşimin telden yazıyorum mümkün olduğunca bildirimlerime dikkat ederim ama yazamazsam haberiniz olsun dikkat ediyorum yine

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et hem migren hem vertigo zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…