Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Öyleydi aslında ablam ama düşündüm ki kimileri toplu olarak yazıyor istediğiniz saatte yazabilirsiniz

İlk yazdığına cevap vermemişim, benimki de sıfırlanıyor gibi gözüküyor ama üstüne basınca bir önceki günü falan gösteriyor az kurcalarsan bulabilirsin bence bulamazsan da üzülme yapacak bir şey yok

Mthn83 ellerine sağlık canımmmm
Ben bu ay çok kötü gittim hem çok yogundu hem adapte olamadım ama bu onumuzde 2 ay icin ajandama planlarımi isteklerimi arzularımi yazdım biraz dertlestik anlayacağın ..

14 Aralık benim başlangıcım insa kendime vakit ayıracağım kendime yaptıgım ekstra saglıklı yemegi yapmaya erinmeden severek yapacağım herkese gore yemek yapıyorsam kendime gorede yapıp zaman ayirmaktan cekinmeyecgm

bu nedir arkadas evde herkese zaman var bana yok

Leyl35 bugun yazdıklarını okudum bana çok iyi geldi tokat gibiydi

Kademe kademe gidiyor, son seviyeyi ömür boyu uygulayabilsek hastalık, kilo kalmaz, düzen şaşmaz. Sürdürülebilir bir program, gelgör ki pisboğaz olunca devam edilmiyor işte

Ben düz 70 desem hem olur, hem olmaz
Tartı tarihinde şehir dışında olacağım, ev kalabalık olacak, tartı götürmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…