Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar, bugün uğrayamadım pek.

10.00
2 yumurta
3 kaşık yulaftan lapa (bir çk bal ve 6-7 adet frambuaz)

14.00
1 dilim ananas
2 dilim portakal

18.00
2 ceviz büyüklüğünde nohut ekmeği
3 adet hindi göğüs
Bol yeşillik
30 gr dil peyniri
2 adet kiraz domates

arke Ellssa Boncuk2307

Beni etiketlemen gerekiyor takibini yaptığım için de spor yoksa yarın haftaya hepsinin cezasını yapacaksın farkındasın değil mi
Kizlarcım bugünkü görevde tamam . 10.115 adım
Boncuk2307 arke Ellssa
Sen var ya harikasın harika

15 Aralık Pazar menüsü
12.00 kahvaltı
2 yumurtadan ıspanaklı yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 dilim ekmek.

15.30 ara
1 orta boy muz

18.00 akşam
Büyük boy çipuranın yarısı (fırında), domatesli roka salatası.

Su 2 litre.

Sporu sonra yazıcam.

Ellssa Jasminium84

Beni etiketlemen gerekiyor takibini yaptığım için de spor yoksa yarın haftaya hepsinin cezasını yapacaksın farkındasın değil mi

Sen var ya harikasın harika
Nasil yanigunluk 6 bin adim zorunlulugu gibi birsey hatirliyorum Lenanin mesajindan ama sporla ilgili birsey hatirlamiyorum algida secicilik silmis zihnim onu

Ellssa Boncuk2307
İyi Akşamlar

11:00 55gr.tb.ekmeğiyle tost, 8zeytin, 2kk.karışık peynir, avuç içi pide, şekersiz çay
14:30 1avuç içi büyüklüğünde yayvan anne kurabiyesi

17:00 1adet aynı kurabiyeden, yarım ev poğacası

18:00 1büyük kase tavuklu yoğurt çorbası, 1kase az kıymalı türlü yemeği, semizotu sapı turşusu, 1adet aynı kurabiyeden, 1muz, 2yudum armut

Spor yok
Su 2 litre

Afiyet olsun canım, toplam karbonhidrat fazla olmuş, protein çok eksik kalmış. Suyun ve adımların güzel.
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)))

Ödül öğünün haricinde diğerleri güzel olmuş canım, afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Bugünün menüsünü bu akşam yazmayacaksan ertesi gün en geç 13.00e kadar yazmalısın canım onu söylüyor.

Tamam canım ben hiç ertesi güne bırakmadım aynen devam o vakit

Evet kaptanım kaçamaksız gitmeye çalışıyorum. Ödül öğünlerini de askıya aldım bir süredir. Yılbaşına kadar sıkı tutup yılbaşı gecesi serbest öğün yapacağım.

Afiyet olsun canım

Kızlar menümü paylaşayım
Kahvaltı 12.00: 2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış pizza 1 bardak çay 1 yumurta
Ara : 1 Türk kahvesi Hindistan cevizi yağlı 1 kare bitter
Öğle : 1 cennet hurması üstüne 1 kaşık tahin ve ceviz
Akşam 19.30: 1 tabak kabak yemeği yumurtalı + 1 kaşık et kavurma + 1 kaşık pilav + 2 kaşık arabası çorbası
2 tl su
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Nasil yanigunluk 6 bin adim zorunlulugu gibi birsey hatirliyorum Lenanin mesajindan ama sporla ilgili birsey hatirlamiyorum algida secicilik silmis zihnim onu
Ben paylaştım lena Kaptan değil o sadece böyle yapacağız diye söylemişti ben kural listesini tamamen yenileyip paylaştım ama okumamışsın galiba ilk sayfada yazılı olanlar tekrar bakıp okursun her şey yazıyor orda
Cezadan kastımız 20 dk olan spor 30-40 dk oluyor ya fazla bir şey değil ama bebiş den dolayı izinli yazmıştım seni, sen bilirsin abla nasıl istiyorsan ne kadar yapabiliyorsan öyle yap

Boncuk2307 kaptanım menümü yazdım, sporu sonra ekleyeceğim.

Tamam canım yarın 20 dk yapayım inşallah zamanım olursa bir 15 dk daha yaparım

Dün geceden beri migren + vertigo çok fenayım sanki gözlerim içinde dönüyormuş gibi.
Kahvaltı 13.00
2dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin,
Ara Öğün 16.30
Meyve tabağı (1 muz, 1 kivi, 1 yeşil elma) üzerine çekilmiş ceviz. (tatlı isteğimi kessin diye)
Akşam yemeği 19.30
Bolca salata
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çaylı
Bugün ben de spor yapamadım hasta olduğum için cezalıyım. Yarın 40 dk eliptik yapacağım
Ellssa arke Jasminium84

Canım geçmiş olsun şimdi iyisin değilmi

Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Afiyet olsun canım, eğer biber dolmaları da minikse sorun yok. Hareket de olsa muhteşem olurmuş.
Göremedim mesajınızı kızlar çok yogundum
Senin yerine ben geçmiş oldum canım, kimse buralarda olmayınca çok gecikti, biz halledelim dedik.
Afiyet olsun canım harika bir menü.
Kizlarcım bugünkü görevde tamam . 10.115 adım
Boncuk2307 arke Ellssa
Sen muhteşemsinnnnnn
Afiyet olsun canım, güzel menü. Akşama yoğurt eklesen güzel olurmuş. Spor yapmış olman çok güzel.
Afiyet olsun canım.
İyi olmasına çok sevindim canım, yarın iyice toparlamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…