Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vaovvv sıfır kaçamak bugün çok daha dikkatli olmalıyım

Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun kaptanım, tavuk göğsü dediğin tatlı olan mi acaba
Evet kaptanım, teşekkürler

Cumartesi öğünlerindeki kaçamakları görmezden geliyorum

Afiyet olsun canım

Özel bir detoks mu yapıyorsun canım çok az göründü gözüme
Afiyet olsun

Afiyet olsun canım, bundan sonra öğün saatlerini de yazarsan sevinirim

güncel 70.10

Hedefim 65 canım

Ellerine sağlık canım . Bende amma sallamışım

Yine etiketin bildirimi gelmemiş tesadüfen gördüm

2 haftada iki kilo zor gibi ama değiştirmeyeceğim hedefimi böyle kalsın canımm

ta taammm anlıkk
Aslında ne yapıp ne yiyeceğimiz cok iyi biliyoruz Leyla sadece yaşam sekli dedi ya o beni etkiledi benim onu yapabilmem es kisisiyle cok zor

Bu hafta 2 gün detox yapacam dün tarti sonrası rehavete düşmemek için yaptım birini birini de hafta içi yapacam emzirdigim için çok katı bir detox yapmıyorum diyetisyen listesi ile devam

Kız helal olsun valla bu kadar adımı nerde atıyorsun koşu bandında mı
Yürüyecek alan olmasi o kadar onemli ki
Gecen yil yaşadığımız yerde 4000 , güç bela 8000 adim yüruyebiliyordum. Çarşıda ev tutmuştuk. Her tarafim kafe, pide, döner, borekciydi... Stadyumda defalarca tur atsam 4-5bin adımda dönmekten sıkılıyordum.
Bu yil sehir değiştirdik. Cocuklarin okuluna yakin ev tuttuk. Carsiya 7000 adim, git gel 14.000 oluyor.
Sahildeki kafelere 4500 adim git gel 9000 adim. Ben genelde 9000 adim yürüyorum molada da cay kahve icebiliyorum.
En kotu ihtimal mahalledeki migrosa gidiyorum toplam 6000 adim oluyor. Yani şu yazdıklarım benim icin buyuk bir şükür sebebi. Allah isteyen herkese nasip etsinilk 4500luk adımı atarsam 9000 adima mecbur birakiyorum kendimi

canım ben hedefimi 83 yapayım. bu hafta artıya geçtim çünkü.

Hanımlar 11 kişi menü yazmamış 19 kişi yazmış, lütfen eksikleri tamamlayalım

kimlerse gelsin walla listeden cıkarılırsınız kizlaarrr ne yapın ne edin menüleri yazın
en başta ben cok sükür aklımı başıma aldım bu kilo nereye kadar benle gelicek

hesaplara gelll

kimlerse gelsin walla listeden cıkarılırsınız kizlaarrr ne yapın ne edin menüleri yazın
en başta ben cok sükür aklımı başıma aldım bu kilo nereye kadar benle gelicek
Hemen listeden çıkarmayız ablam ama önce hazırlığa alınacak, uyarılar dikkate alınmazsa o zaman listeden çıkarılacak

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):rockandroll
Yaşınız:30
Boyunuz :170
Kilonuz: 70 (yarın tartı atacağım)
Mesleğiniz :....
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :yok
Kilo Alma Nedeniniz : evdeyim, hareketsizim, ders çalışıyorum, abur cubur
Hedef Kilonuz :60

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Kendimi iyi hissetmek istiyorum, giydiğim şeyleri yakıştıramaz oldum, kotla rahat edemez oldum...
Merhabaa yıllar yıllar önce bu sitede zayıflamıştım biraz biraz. Şimdi grup kurallarını detaylıca okuyup yarın itibarıyla aranıza katılıyorum ballarım
Ellssa Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…