Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ohhh şifa bal olsun vücuduna canım

yanlış anlama nickin çok hoşuma gitti

Evet yavru kurtlarım, yeni haftamız kutlu olsun. İnşallah bu hafta da galip olup bana iki kez şampiyonluk gururu yaşamada destek olursunuz (kendimi siyaset konuşması yapar gibi hissettim )

Bugün tüm günahlara girilmiş, can çektiren yiyecekler yenmiş olabilir ama şu dakikadan itibaren ağzımıza kilit vurup düzenli beslenmeye geçiyoruz. Her gün nerde hareket orda bereket Mottosuyla mümkün olduğunca aktif oluyoruz.

Hadi bakayım göreyim sizi yavru kurtlarım

Cicekbocekkaktus
Sem2024
G Goklerce
noram
Boncuk2307
s i d e l y a
P Purple58
Lotus1234
Lavinia_98
Tutku44
M Makaron23
Beyaz leylak

Protein kaynakları
Yumurta
Lor peyniri özellikle
Süzme yoğurt
Kefir
Süt
Tavuk
Et
Balık
Kırmızı mercimek
Nohut
Fıstık

Özellikle akşam öğünlerinde tavuk, balık, et tercih edip sabahları da 2 yumurta yersen bol proteinli öğünler yapmış olursun. Yanına da bol salata ile on numara menü olur

Canım çok geçmiş olsun kuzuya, çabucak toparlansın inşallah

Afiyet olsun tatlım

Ya aslında kahvaltıda sorun olmuyor, yumurta severim ama et türünü çok yiyemiyorum hele tavuk 2 haftada bir yesem yetiyor, et ürünleri de işte yani...çok teşekkür ederim canım, daha da dikkat etmeye çalışacağım bunlara...

Canım ben lor yapıyorum çok protein var. Yumurtadan bazen bıkıyorum. Hindi füme yiyorum sevmesemde .Kahvaltıdan sıkıldığımda 4 kaşık yulaf 1 şu bardağı süt ile lapa yapıp chia tohumu ,elma ve %100 şekersiz fıstık ezmeside ekleyincede güzel oluyor . Eğer sabah az protein yersem ara öğünde proteinli bar yiyorum veya kefir içiyorum. Tüm günü dengelemek önemli

Canım gün içinde sorucaktım minik iyi oldu değilmi ateşi düşmüştür
Maalesef bugün ateşi daha da arttı doktoruna yazdım 2 ilacı dönüşümlü 4 saatte bir ver demiş şu an ilaç veriyorum 3-4 saat sonra ateş tekrar ediyor mahvoldum 2 gündür
lor kendin mi yapıyorsun canım
Ama beyimin uğraşları sonucunda yakında değiştirme kararı aldım çok taktı nedense
hahahahahah acaba annesine gönderme oluyor diye düşünüp alındı mı ki
Canım çok geçmiş olsun kuzuya, çabucak toparlansın inşallah

Afiyet olsun tatlım
çok teşekkür ederim güzel duaların için canım

Evet canim yoğurt, tereyağı ,kaymak, lor, kendim yapıyorum

Hey yarabbim kolay değil tabi canım biran önce düzelsin minik
Evet öyle algılıyor halbuki hiç ilgisi yok ama çok taktı adam değiştireyimde bir rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…