İyi AkşamlarEllssa
3günlük açlıktan sonra
11:00 2h.yumurta, 8zeytin, çokca karışık peynir (çoğunluğu lor ve zeytinyağlı baharatlı lordu)
Bolca marul arasına koyup yedim, 1sos tabağı reçel, 1yk, sos, 1büyük isli sosis, 1avuç kuruyemiş, 1portakal, şekersiz çay
18:00 1büyük ev pidesi, 1büyük bardak acı şalgam
Su 2 litre
20:30 1kase profiterol (6aydır ilk)
yanlış anlama nickin çok hoşuma gittiİyi AkşamlarEllssa
3günlük açlıktan sonra
11:00 2h.yumurta, 8zeytin, çokca karışık peynir (çoğunluğu lor ve zeytinyağlı baharatlı lordu)
Bolca marul arasına koyup yedim, 1sos tabağı reçel, 1yk, sos, 1büyük isli sosis, 1avuç kuruyemiş, 1portakal, şekersiz çay
18:00 1büyük ev pidesi, 1büyük bardak acı şalgam
Su 2 litre
20:30 1kase profiterol (6aydır ilk)
Protein kaynaklarıHaklisn canım çok teşekkür ederim desteğin için
Tebrik ederim canım basarabilene şifa kaynağı neden bilmiyorum ama ben bazı keskin diyetlere başlamaya korkuyorum aslında çok saçma sanki ömür boyu öyle olacak
Canım ben bu bol protein işini beceremiyorumher öğünde neler buluyorsunz protein içerikli olarak, bu hafta çok şu icmedim belki de onun etkisi var artida
Canım çok geçmiş olsun kuzuya, çabucak toparlansın inşallahKahvaltı 9.00: 2 yumurta 1 kaşık tahin pekmez
Öğle 15.00: 1 bardak çay 2 dilim tahıl ekmeği + 2 kaşık bal kaymak 3-4 yeşil zeytin + 1 dilim beyaz peynir
Akşam 18.30: 1 avuç sarı leblebi + 1 kuru incir + 1 büyük bardak kefir
2 litre su
Emzirmeye devam
Spor yokbebeğim hasta kızlar iyileşince sabah akşam eliptiğime sarılacağım inşallah
Jasminium84 Ellssa
Ama beyimin uğraşları sonucunda yakında değiştirme kararı aldım çok taktı nedenseyanlış anlama nickin çok hoşuma gitti
Ya aslında kahvaltıda sorun olmuyor, yumurta severim ama et türünü çok yiyemiyorum hele tavuk 2 haftada bir yesem yetiyor, et ürünleri de işte yani...çok teşekkür ederim canım, daha da dikkat etmeye çalışacağım bunlara...Protein kaynakları
Yumurta
Lor peyniri özellikle
Süzme yoğurt
Kefir
Süt
Tavuk
Et
Balık
Kırmızı mercimek
Nohut
Fıstık
Özellikle akşam öğünlerinde tavuk, balık, et tercih edip sabahları da 2 yumurta yersen bol proteinli öğünler yapmış olursun. Yanına da bol salata ile on numara menü olur
Canım gün içinde sorucaktım minik iyi oldu değilmi ateşi düşmüştüryanlış anlama nickin çok hoşuma gitti
Sağol canım inan 3 gündür açım menümde gördünüz yat kalk elma filte kahve içtim bugün yedim ohhOhhh şifa bal olsun vücuduna canım
Ya aslında kahvaltıda sorun olmuyor, yumurta severim ama et türünü çok yiyemiyorum hele tavuk 2 haftada bir yesem yetiyor, et ürünleri de işte yani...çok teşekkür ederim canım, daha da dikkat etmeye çalışacağım bunlara...
Maalesef bugün ateşi daha da arttı doktoruna yazdım 2 ilacı dönüşümlü 4 saatte bir ver demiş şu an ilaç veriyorum 3-4 saat sonra ateş tekrar ediyor mahvoldum 2 gündürCanım gün içinde sorucaktım minik iyi oldu değilmi ateşi düşmüştür
lor kendin mi yapıyorsun canımCanım ben lor yapıyorum çok protein var. Yumurtadan bazen bıkıyorum. Hindi füme yiyorum sevmesemde .Kahvaltıdan sıkıldığımda 4 kaşık yulaf 1 şu bardağı süt ile lapa yapıp chia tohumu ,elma ve %100 şekersiz fıstık ezmeside ekleyincede güzel oluyor . Eğer sabah az protein yersem ara öğünde proteinli bar yiyorum veya kefir içiyorum. Tüm günü dengelemek önemli
hahahahahah acaba annesine gönderme oluyor diye düşünüp alındı mı kiAma beyimin uğraşları sonucunda yakında değiştirme kararı aldım çok taktı nedense
çok teşekkür ederim güzel duaların için canımCanım çok geçmiş olsun kuzuya, çabucak toparlansın inşallah
Afiyet olsun tatlım
arke Ellssa Boncuk2307
Cumartesi
2 Yumurta
3 d peynir
Salatalik
Yarim greyfurt
1 gobit döner
Ayran
Yarim greyfurt
Yarim gobit döner
Ayran
Ara. 10 antep fıstığı
150 kalorilik atıştırmalik
Spor. 14.352 adim
Eki Görüntüle 3520886
Kız helal olsun valla bu kadar adımı nerde atıyorsun koşu bandında mıarke Ellssa Boncuk2307
Cumartesi
9.00
2 Yumurta
3 d peynir
Salatalik
Yarim greyfurt
15.00 1 gobit döner
Ayran
Yarim greyfurt
18.30 Yarim gobit döner
Ayran
Ara. 10 antep fıstığı
150 kalorilik atıştırmalik
Spor. 14.352 adim
Eki Görüntüle 3520886
Maalesef bugün ateşi daha da arttı doktoruna yazdım 2 ilacı dönüşümlü 4 saatte bir ver demiş şu an ilaç veriyorum 3-4 saat sonra ateş tekrar ediyor mahvoldum 2 gündür
lor kendin mi yapıyorsun canım
hahahahahah acaba annesine gönderme oluyor diye düşünüp alındı mı ki
çok teşekkür ederim güzel duaların için canım
Maşallah nerenin hanımıydınızEvet canim yoğurt, tereyağı ,kaymak, lor, kendim yapıyorum
Hey yarabbim kolay değil tabi canım biran önce düzelsin minikMaalesef bugün ateşi daha da arttı doktoruna yazdım 2 ilacı dönüşümlü 4 saatte bir ver demiş şu an ilaç veriyorum 3-4 saat sonra ateş tekrar ediyor mahvoldum 2 gündür
lor kendin mi yapıyorsun canım
hahahahahah acaba annesine gönderme oluyor diye düşünüp alındı mı ki
çok teşekkür ederim güzel duaların için canım