Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

benim hedefimde 74 olsun o zaman aylikmis hedef o yuzden tekrar düzenledim :)boyum 168 yaşım 38

Son düzenleme:
Ablam adımları bugün yazıyorum bundan sonra fotoğraflı olarak paylaşalım olur mu

Yaa ne kadar güzel neredeyse menü paylaşan herkeste adım sayıları sporlar yapılmış. Harikasınız

Yarın saat 13.00 e kadar menü bildirimleri tamamlanmış olsun canımlar listeyi Ellssa kaptanıma atıp durumları bildireceğim yeni kurallar gereği artık böyle

Sizlere derken ben atmamışım menümü
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 14.00
1 dilim karabuğdaylı çavdar ekmeği, bir salatalık, 1 kk peynir, yarım omlet
Ara Öğün 16.30
2 dilim soğuk baklava (ödül öğünü )
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak karnabahar yemeği, 2 yk yoğurt, 2 yk pilav, 1 salatalık
2 lt su
Sporu en son atacağım
Ellssa arke Jasminium84

Neden yapamadın acep ablam rahatsızlığın mı var yoksa keyfii olarak mı yapmadın, bu geçtiğimiz hafta da hiç yoktu spor

10 gündür kizim bir kaç gundurde eşimle ben hastayım yerimde zaten oturamıyorum sporada enerjim kalmıyor herkes bir iyileşsin inşallah başlayacağım bende. Programı indirdim beklemede yani

10 gündür kizim bir kaç gundurde eşimle ben hastayım yerimde zaten oturamıyorum sporada enerjim kalmıyor herkes bir iyileşsin inşallah başlayacağım bende. Programı indirdim beklemede yani
Anladım çok geçmiş olsun hepinize haftaya 20 dk değil 40 dk bekliyorum senden haberin olsun

Bnm hedef 70 olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…