Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Wasa’nın tadı nasıl?
Bende alayım dedim ekmek yemiyorum zaten bari bunu yerim. Ama bir kaç kişi tadı kötü dedi. Bilemedim bende 🫠
Yaaani biraz tahta gibi ama ben seviyorum 😆
Tek başına tüketilmez sadece kahvaltıda ancak bence avakodo yumurta labneyle falan uyumlu oluyor. Bence deneyebilirsiniz çok çok kötü bir tadı yok en azından gerçekten doyuruyor 😀

Yaaani biraz tahta gibi ama ben seviyorum 😆
Tek başına tüketilmez sadece kahvaltıda ancak bence avakodo yumurta labneyle falan uyumlu oluyor. Bence deneyebilirsiniz çok çok kötü bir tadı yok en azından gerçekten doyuruyor 😀
Deneyeceğim kıtır şeyleri severim en azından 😅

Günaydıınnn 🌿🌿

Geçen haftaki kilom 58.55
Bu haftaki kilom 57.55

Kilo verme oranım 0,01709
Kilo verme yüzdem %1,7

Bu hafta adım sayılarım;

07/12 16578
08/12 35444
09/12 5709
10/12 7446
11/12 8428
12/12 10344
13/12 7121

Toplamda bu hafta 91070 attım.

Bu hafta bir iki defa öğünlerimde kaçamak yaptım ama diğer öğünlerde kendime dikkat etmeliyim diye kendimi telkin ettim ve sonunda her hafta 200-300 gramlardan 1 kg vermeye kadar çıktım.

Burası gerçekten bana müthiş bir istikrarlılık kazandırdı. Buradaki başlangıç kilo 60,15 ama ben 66 kilogramdan beri kilo vermeye çalışıyorum ve bu 66’dan 60’a inmek benim için 1 seneden fazla sürdü hem de sürekli inip çıkarak bazen kendimi aç bırakarak. Ama burası gerçekten müthiş 😍😍

Hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar, mesajların beğenilmesi bile bazen kaçamak yapacağım sırada aklıma geliyor ve gerek yok deyip yemiyorum. Yani sadece kaptanlar değil(ama en çok onlar) bu gruptaki herkese teşekkür ediyoruumm. 3 sene önceki kiloma dönmek çok çok mutluluk verici. 🥲🥲

Amma çene yaptım kusura bakmayın 😅😅

Eki Görüntüle 3520570

Süpersin:rolleyes: :rolleyes: Bende bu muhteşem sonuçlarla ilham olduğun için teşekkür ediyorum. Bu nedir bu 💥
Günaydın ❤️❤️regl bugün bitiş ara hastalığı geldi ama ateş titreme hepsi var
Geçen hafta 72.2
Kilo verme yüzdem 0.64
Adım 49.575
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Tekrar geçmiş olsun esmusum. Regl içinde eksi nimettir 💪
Geçen hafta 70,5
Bu hafta 69,0
Fark -1,500
Yüzdem 2,1276
Geçen haftanın içinden geçmişin 😍👊 helal be dutum
Günaydınnnnn ☀️
14 Aralık Kilo Bildirimi

7 Aralık 74,95

14 Aralık 73,75

Fark: -1.200 gram

Yüzdeliği: - 1.601 gram 💃. Chocolita Chocolita 💕
Bonus Bonus um beklenen geldi. 😍
Eki Görüntüle 3520642
Bu sonuçlar nedir delircem 😍💥🧿
Günaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum 😀

Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg 🩷
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3
Yüzde mi o hey maşallah 🫠🫠🫠🫠
Geçen haftaki kilom 57,45
Bu hafta 56.800
kilo verme yüzdem= 1.13
Dogru mu hesapladım anlamadım ama
Güzel eksi ilknurcum harikasın 💗💗
En son 58.7
Bugün 56.95
Fark-1.750
Yüzde2,981
Chocolita Chocolita bu hafta izin istiyorum çok yoğun olucam dikkat edemeye bilirim.
Eki Görüntüle 3520713
Yine muhteşem bir tartı 🫠🥰😍🤩

Kızlara bak bee vallahi helal olsun
Gerçekten bu hafta yardırmışsınız başka bir şey olup gelmişsiniz 🫠🤩🤩
Bütün keyfim yerine geldi
Topik açıldığından beri böyle patlama görmedi. Gurur tablosu yemin ediyorum
O zaman bize durmak var mı be 💥
Bu haftaki fişeklenme yeter de artar bize.
İlk sayfayı mezun dolduracağız 🔥🏆🔥

Herkese merhaba bayanlar, bu hafta izinliydim hem eşim rahatsızdı hem de yatılı misafirim vardı haliyle yediklerime ne kadar dikkat etsem de tam bir diyet kafası değildi, üstelik hiç de yürüyüş yapamadım. Bu hafta toparlamaya çalışacağım.
Chocolita Chocolita ve Bonus Bonus Geçen haftadan sabit gelme cezam vardı yapamadım bu hafta da artı gelme cezam olacak.

Geçen hafta: 73.45
Bu hafta: 73.85
Fark: +400 gr
Mazeretin olduğu için o ceza ertelenmişti canım. Uyarı da yok. Bu hafta aktif olabilecek misin?
+ için canını sıkma fazla bir + yok orada ödem de olabilir. Stresin de ayrı olmuştur
Misafirim yarın gidecek, eşim de daha iyi böbrekleriyle ilgili bir problemimiz var sürekli kontrol altında olması gerekiyor çok şükür diyorum.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Eki Görüntüle 3520633
Geçen hafta 79.8
Bu hafta 80.5
Artı 700gr
Yüzde nasil oluyor artida bilemedim 🙈
Spor 1.850pn
Spor iyi oldu bu hafta. Karbonhidrat fazla kaçmış olabilir sen daha iyi bilirsin. Benimde bu hafta 2 gün öyle oldu. Evde değildim. Karbonhidrat kaçtı malesef. Regl de eklendi sabit geldim.
Ama şu an kızların alev ateş tartıları acayip motive etti beni. Gerçekten çok iyi geldi

Ben anca gelebildim kızlar kv vardı yemek yaptık kaldırdık oturduk derken. Habire telefonla da ilgilenemiyorsun. Şimdi güncellemelerle döneceğim. Şampiyonumuzu bir ilan edelim değil mi. Bakalım kimler parlamış ⭐🤗 listenin yıldızlarını seçelim

İyi geceler 🌙

Kahvaltı

1 sandviç

Öğle

Ton balıklı sandviç
1 avuç kuruyemiş
1 muz ve mandalina

Akşam

Dana kavurma ve az pilav
200 kalori altı diyet dışı

Bugün de Kartepe’nin köylerinde yürüdüm, bol çamurlu ve aksiyonluydu. Toplamda 23895 adım attım.

IMG_3611.jpeg

645c2fe7-999f-4354-aceb-035e3392bab3.jpeg

ec418540-388e-474f-8a60-4443cea1b56a.jpeg

🔥14 Aralık Yıldız Savaşları🔥

Bu hafta, geçen haftanın en yüksek yüzdesini yapan Ebrulibayan Ebrulibayan ve Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise karşı karşıya geldi ⚔️
Ve Kazanaannn
2.380 yüzdeylee
Ebrulibayan Ebrulibayan oldu 👑😍💥

1000008257.jpg

Harika bir eksi tebrik ediyorum ✨😍

👑 Şampiyon Ebrulibayan Ebrulibayan
🎁 2 gün dokunulmazlık hakkın var 🎉

Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise bir öğün ödül hakkın var canım
Kilo vererek lige çıktın yıldız olmanın hakkını verdin tebrik ederim ⭐

Yine de hatırlatmak isterim ki ödülün adı var, dikkat edelim kızlar

Ben anca gelebildim kızlar kv vardı yemek yaptık kaldırdık oturduk derken. Habire telefonla da ilgilenemiyorsun. Şimdi güncellemelerle döneceğim. Şampiyonumuzu bir ilan edelim değil mi. Bakalım kimler parlamış ⭐🤗 listenin yıldızlarını seçelim
Chocolita yıldızlar nasıl seçiliyor sadece orana göre mi ? Katılırken okudum ama tam anlayamadım sanırım 🥲🩷

X