Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya aslında kahvaltıda sorun olmuyor, yumurta severim ama et türünü çok yiyemiyorum hele tavuk 2 haftada bir yesem yetiyor, et ürünleri de işte yani...çok teşekkür ederim canım, daha da dikkat etmeye çalışacağım bunlara...
Anladım canım ama işte sağlık için azıcık zorlamak lazı
Ne severim gibi döneri ahhh ahhhh . 79 lar gelsede söyle bir kaçamak yapsam
Balım döner yiyebilirsin kaçamak olmaz. Porsiyon olarak bol salatayla on numara akşam yemeği olur

Hey yarabbim kolay değil tabi canım biran önce düzelsin minik 🙏
Evet öyle algılıyor halbuki hiç ilgisi yok ama çok taktı adam değiştireyimde bir rahatlasın 😂
Hahahahah değiştir değiştir kv bunu hakediyorsa hiç değiştirme 😅😅 benim kv herşeyime karışıyor benim bu nicki koymam gerek🤣🤣🤣

İyi Akşamlar Ellssa Ellssa
3günlük açlıktan sonra

11:00 2h.yumurta, 8zeytin, çokca karışık peynir (çoğunluğu lor ve zeytinyağlı baharatlı lordu)
Bolca marul arasına koyup yedim, 1sos tabağı reçel, 1yk, sos, 1büyük isli sosis, 1avuç kuruyemiş, 1portakal, şekersiz çay

18:00 1büyük ev pidesi, 1büyük bardak acı şalgam

Su 2 litre
20:30 1kase profiterol (6aydır ilk🥺)
3 günlük açlıktan sonra çok tehlikeli beslenmişsin.

Hey yarabbim kolay değil tabi canım biran önce düzelsin minik 🙏
Evet öyle algılıyor halbuki hiç ilgisi yok ama çok taktı adam değiştireyimde bir rahatlasın 😂
Ama dogruyu soylemek gerekirse ben de nickini gorunce kaynanasina laf mi carpiyor acep diye duşunmustum insanin aklina ilk o geliyor valla 🤣🤣

Ama dogruyu soylemek gerekirse ben de nickini gorunce kaynanasina laf mi carpiyor acep diye duşunmustum insanin aklina ilk o geliyor valla 🤣🤣
Evet buraya ilk katıldığım aylar öncesinde de öyle düşünülmüştü açıklama yapmıştım ben dijital özürlüsü daha doğrusu ne deniyordu bak onuda unuttum burada hesap bana ilk kızım açtı sistem bir kabul etmedi bir bu nicki kabul etti ama bu nicki benim bulduğumu söylemiş hiç hatırlamıyorum yani lafın kısası ben hiç kv demedim hep annem diye kınuşurum ama illa olmuştur tatlısıda tuzlusuda geldi geçti 30 yıl 15 imde evlendim küçük geldim bu saatten sonra olacakta olmayacakta bitti gitti o yüzden iyiyidir iyidir kV ciğim ama evet beyin taktığı kadar var ilk akla o geliyor dediğim gibi oysa hiç ilgisi yok kv ciğimle en yakın zamanda değiştiriyim 😘

Evet buraya ilk katıldığım aylar öncesinde de öyle düşünülmüştü açıklama yapmıştım ben dijital özürlüsü daha doğrusu ne deniyordu bak onuda unuttum burada hesap bana ilk kızım açtı sistem bir kabul etmedi bir bu nicki kabul etti ama bu nicki benim bulduğumu söylemiş hiç hatırlamıyorum yani lafın kısası ben hiç kv demedim hep annem diye kınuşurum ama illa olmuştur tatlısıda tuzlusuda geldi geçti 30 yıl 15 imde evlendim küçük geldim bu saatten sonra olacakta olmayacakta bitti gitti o yüzden iyiyidir iyidir kV ciğim ama evet beyin taktığı kadar var ilk akla o geliyor dediğim gibi oysa hiç ilgisi yok kv ciğimle en yakın zamanda değiştiriyim 😘
Boncukus yapacaktın bir ara vaz mı geçtin ♥️

Evet evet kaptaniçem yok vaz geçmedim de hiç değiştiresim yok o zamanda dediğim gibi ilk neyse o Nick le devam etsin hiç öyle değiştirmeyi sevmediğim için hala uzatmaları oynuyorum beyden saklayıpta 🤭
Bu beyler her işimize karışmasalar olmaz sanki 🥴

Canım ben lor yapıyorum çok protein var. Yumurtadan bazen bıkıyorum. Hindi füme yiyorum sevmesemde .Kahvaltıdan sıkıldığımda 4 kaşık yulaf 1 şu bardağı süt ile lapa yapıp chia tohumu ,elma ve %100 şekersiz fıstık ezmeside ekleyincede güzel oluyor . Eğer sabah az protein yersem ara öğünde proteinli bar yiyorum veya kefir içiyorum. Tüm günü dengelemek önemli
Kahvaltıda sorunum yok aslında, hindi füme hiç almadım denemedim onu deneyim, çökelek çok var zaten bende onu da tuketirim
Anladım canım ama işte sağlık için azıcık zorlamak lazı

Balım döner yiyebilirsin kaçamak olmaz. Porsiyon olarak bol salatayla on numara akşam yemeği olur
Haklsin canim zorlamam lazım kendimi

X