Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveeeettttt yeni bir hafta başlıyor sevgili mavişlerim 😍💙

Bol neşe, bol keyif, bol huzur, bol hareket, az stres, az kalori bu haftamızın mottosu 🙏🏻

Yeni haftayı yepyeni ve güçlü bir motivasyonla karşılayalım ve yenilenmiş, hafiflemiş bizlerle bitirelim 🥳

Bugünü küçük ödüllerle kapatıp hafta boyunca şahane menülerinizi bekliyorum, sizi seviyorum güzel kadınlar 💙😍🥰🥰

@Efenin_Annesi
@Mthn83
@Jou
Ellssa Ellssa
P Pembepilates
-Murphy- -Murphy-
@malahit
@bnnu
@Deltavealfa
@Beklenen2
@bluegreeneyes
Bu hafta takım kaptanı sen misin canım menülerde seni mi etiketleyeceğiz

Bu bebeler bizim diyet düşmanları 😔

Ya benim kız 3.5 yaşında oğlan 10 aralarında yaş farkında var. Kız oğlanı ayaklandırıyor resmen. Kızın 1metre boyu var görünürde ama yerin altında bir okadar daha var valla. 2 oda arasında baca deliği var . O delikten birbirlerine çorap atıyorlar . :KK57:

Hayırlı akşamlar 💕

1 dilim ekmek
1h yumurta
2 dilim peynir
1üçgen peynir
1tatlı k süt receli

2 kare çikolata

İskender ekmeğin hepsini yemedim
Yarım kase mercimek çorba

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• 1000021273.jpg
    1000021273.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 2
Selam kızlar anca gelebildim, sabah geç kahvaltı yaptık kızın sporu vardı oraya gittik, ordan sonra oyun terapisine geçtik, sonrasında da kıza dışarda yemek sözüm vardı, eşim de geldi dışarda yedik bütün gün geçti böyle 🤷 hava da baya soğuktu

Ya benim kız 3.5 yaşında oğlan 10 aralarında yaş farkında var. Kız oğlanı ayaklandırıyor resmen. Kızın 1metre boyu var görünürde ama yerin altında bir okadar daha var valla. 2 oda arasında baca deliği var . O delikten birbirlerine çorap atıyorlar . :KK57:
Çok tatlılar ya bayılırım yaramaz çocuklara.
😍😍

Kahvaltı 9.00: 2 yumurta 1 kaşık tahin pekmez
Öğle 15.00: 1 bardak çay 2 dilim tahıl ekmeği + 2 kaşık bal kaymak 3-4 yeşil zeytin + 1 dilim beyaz peynir
Akşam 18.30: 1 avuç sarı leblebi + 1 kuru incir + 1 büyük bardak kefir
2 litre su
Emzirmeye devam
Spor yok :KK43: bebeğim hasta kızlar iyileşince sabah akşam eliptiğime sarılacağım inşallah 🙏🏻
Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa

Kızçeleeerr ben ilk kez hazırlığa geçtim hazırlık kurallarını unuttum aynı şekilde salı cumartesi tartı ve hergün menümüzü takımlardaki gibi yazıyoruz değilmii 🥰
Vee sadece kaptanı etiketlicem demi

İyi Akşamlar Ellssa Ellssa
3günlük açlıktan sonra

11:00 2h.yumurta, 8zeytin, çokca karışık peynir (çoğunluğu lor ve zeytinyağlı baharatlı lordu)
Bolca marul arasına koyup yedim, 1sos tabağı reçel, 1yk, sos, 1büyük isli sosis, 1avuç kuruyemiş, 1portakal, şekersiz çay

18:00 1büyük ev pidesi, 1büyük bardak acı şalgam

Su 2 litre
20:30 1kase profiterol (6aydır ilk🥺)

X