- 20 Ocak 2021
- 1.316
- 1.315
- 27
Tebrik ediyorum canım istediğin hedefe yaklaştın.Sabah sabah evde göbek atacağım valla
Çok şaşırdım kendime
Mutlu olmak hakkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ediyorum canım istediğin hedefe yaklaştın.Sabah sabah evde göbek atacağım valla
Çok şaşırdım kendime
Ay harika ne yedin ne içtin bi haftada bizlede paylaşGünaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum
Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3
Yemedim diyormuşum hahahAy harika ne yedin ne içtin bi haftada bizlede paylaş
Yememek kesin çözüm zatenYemedim diyormuşum hahah
Günde en az 1.5 2 litre su içtim
Sabah kahvaltı yapmıyorum
Öğlen öğünüm çorba salata ya da ana yemek
Akşamları da karbonhidratsız beslendim protein köfte tavuk vs gibi
Benim de çok zor gidiyordu normalde çok şaşırdım o yüzdenYememek kesin çözüm zaten
Bende eskiye göre aşırı az yiyorum ama yinede eskiden bi gün aksam az yesem sabaha bi kilo kesin giderken simdi gitmiyo
Sen stresten mi eridin noldu maşallahGünaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum
Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3
Günaydınnnnn
14 Aralık Kilo Bildirimi
7 Aralık 74,95
14 Aralık 73,75
Fark: -1.200 gram
Yüzdeliği: - 1.601 gram . Chocolita
Bonus um beklenen geldi.
Eki Görüntüle 3520642
Herkese merhaba bayanlar, bu hafta izinliydim hem eşim rahatsızdı hem de yatılı misafirim vardı haliyle yediklerime ne kadar dikkat etsem de tam bir diyet kafası değildi, üstelik hiç de yürüyüş yapamadım. Bu hafta toparlamaya çalışacağım.
Chocolita ve Bonus Geçen haftadan sabit gelme cezam vardı yapamadım bu hafta da artı gelme cezam olacak.
Geçen hafta: 73.45
Bu hafta: 73.85
Fark: +400 gr
Vallahi olabilir moralim de bozulunca herhalde eridim :)))Sen stresten mi eridin noldu maşallah
Evet detoks gecen hafta bi gün yapmıstım iyi gelmisti bugunde yaptım bi tarifBenim de çok zor gidiyordu normalde çok şaşırdım o yüzden
Bünye şaşırmak istiyor bence bazen detoks vs deneyebilirsiniz
Çok teşekkür ederim bonusçuğum bana iyi geldi. Perşembe günü daha da düşüktüm ASLInda. İki gün meyve vs derken hemen aldım azıcık. Almak kolay, vermek zorTebrik ederim aslıcım çok güzel sonuç oldu hem de sağlıklı oldu
Misafirim yarın gidecek, eşim de daha iyi böbrekleriyle ilgili bir problemimiz var sürekli kontrol altında olması gerekiyor çok şükür diyorum.Bir an önce toparlanırsın inşallah misafirin gitti mi eşin nasıl?
Wasa’nın tadı nasıl?Menümü paylaşıyorum
Sabah kahvaltısında iki yumurtadan mantarlı omlet yaptım yanında 1.5 wasa yedim biraz kaşar peyniri
Ara öğün yok 2 kahve içtim Türk kahvesi
Akşam yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Havuçlu turplu salata