Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Herkese merhaba bayanlar, bu hafta izinliydim hem eşim rahatsızdı hem de yatılı misafirim vardı haliyle yediklerime ne kadar dikkat etsem de tam bir diyet kafası değildi, üstelik hiç de yürüyüş yapamadım. Bu hafta toparlamaya çalışacağım.
Chocolita Chocolita ve Bonus Bonus Geçen haftadan sabit gelme cezam vardı yapamadım bu hafta da artı gelme cezam olacak.

Geçen hafta: 73.45
Bu hafta: 73.85
Fark: +400 gr

Eklentiler

• 1000074419.jpg
    1000074419.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 12
Günaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum 😀

Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg 🩷
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3
Ay harika ne yedin ne içtin bi haftada bizlede paylaş 😍

Yemedim diyormuşum hahah
Günde en az 1.5 2 litre su içtim
Sabah kahvaltı yapmıyorum
Öğlen öğünüm çorba salata ya da ana yemek
Akşamları da karbonhidratsız beslendim protein köfte tavuk vs gibi
Yememek kesin çözüm zaten😂😂
Bende eskiye göre aşırı az yiyorum ama yinede eskiden bi gün aksam az yesem sabaha bi kilo kesin giderken simdi gitmiyo

Günaydın kızlar şoook içindeyim bu kadar kilo verdiğimi asla beklemiyordum. Diyete pazartesi başladım biliyorsunuz ödemim baya gitti bence herhalde onun etkisi oldu. Bir de regl olduğum için hiç beklemiyordum hareket de edemedim çok ama yemeyince oluyor sanırım onu görmüş oldum 😀

Geçen hafta :60.30dum
Şu an : 57.70 kg 🩷
2,6 kg vermişim
Yüzde olarak da
2,6 ÷ 60,30 × 100 = 4,3
Sen stresten mi eridin noldu maşallah 🧿

Herkese merhaba bayanlar, bu hafta izinliydim hem eşim rahatsızdı hem de yatılı misafirim vardı haliyle yediklerime ne kadar dikkat etsem de tam bir diyet kafası değildi, üstelik hiç de yürüyüş yapamadım. Bu hafta toparlamaya çalışacağım.
Chocolita Chocolita ve Bonus Bonus Geçen haftadan sabit gelme cezam vardı yapamadım bu hafta da artı gelme cezam olacak.

Geçen hafta: 73.45
Bu hafta: 73.85
Fark: +400 gr

Bir an önce toparlanırsın inşallah misafirin gitti mi eşin nasıl?

Menümü paylaşıyorum

Sabah kahvaltısında iki yumurtadan mantarlı omlet yaptım yanında 1.5 wasa yedim biraz kaşar peyniri
Ara öğün yok 2 kahve içtim Türk kahvesi
Akşam yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Havuçlu turplu salata

Eklentiler

• IMG_9127.jpeg
    IMG_9127.jpeg
    142,6 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_9124.jpeg
    IMG_9124.jpeg
    203,5 KB · Görüntüleme: 3
Menümü paylaşıyorum

Sabah kahvaltısında iki yumurtadan mantarlı omlet yaptım yanında 1.5 wasa yedim biraz kaşar peyniri
Ara öğün yok 2 kahve içtim Türk kahvesi
Akşam yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Havuçlu turplu salata
Wasa’nın tadı nasıl?
Bende alayım dedim ekmek yemiyorum zaten bari bunu yerim. Ama bir kaç kişi tadı kötü dedi. Bilemedim bende 🫠

X