- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Çok haklısın canım. Ben de aktif olmak istiyorum inşallah bu hafta daha fazla görüşürüzTebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
ama seni c.tesileri dışında hiç görmüyoruz
Canım hoşgeldin merak ettim seni nerelerdesin ? Tebrik ederim eksiniok hazırlığa alayım belli ki çok yoğunsun herşey istediğin gibi olur umarım kendine dikkat et
Sen sporunu yazıyorsun ben hesaplıyorum, menü ve spor bildirimlerini not ediyorum ve cumartesi paylaşıyorumYa sporumu puanlicak tabloyu bulamıyorum
Oo çok güzelSen sporunu yazıyorsun ben hesaplıyorum, menü ve spor bildirimlerini not ediyorum ve cumartesi paylaşıyorum
20 dk karın hareketleriSen sporunu yazıyorsun ben hesaplıyorum, menü ve spor bildirimlerini not ediyorum ve cumartesi paylaşıyorum
Nasıl 6:30Bugünün menüsü ile hemen başlangıç yapayım.
Aslında çok birşey yazamayacağım çünkü bugün tek öğün beslendim 6:30da bir tavuk dürüm yedim ayran ile birlikte. Suyu 2ye tamamlarım
Spor yok çünkü temizlik yaptım gün boyu.
Çok yoruldum artık ne kadar kalori harcadıysam
arke LenaG Boncuk2307
Nasıl 6:30sabah erken tavuk dürüm nasıl tüketebildin o saatte nerden buldun
Aklımda deli sorular
Tavada Börek (2 kişiliktir)
1 yumurta
1/2 çb süt
1 yk zeytinyağı
Tuz, karabiber
2 adet asrın tandırı ekşimayalı lavaş (toplam 65 gr ekmek kadar)
Rendelenmiş mozzarella peyniri ya da dil peyniri
Beyaz peynir
Bir avuç kıyılmış maydanoz
Yumurta, süt, zeytinyağı ve baharatları karıştırıyoruz. İçine lavaşları makasla kesip biraz bekletelim. Lavaşlar biraz yumuşasın. Daha sonra içine peynir-maydanoz karışımını da ekleyip karıştıralım ve yağsız tavaya döküp alt üst pişirelim. Afiyet olsun
araöğünde mesela kahve olsa ne güzel olurr kahvaltı güzell
afiyet olsun, güzel menüAç karna : maydanoz kök zencefil salatalık limon sıkım smoothie
Kahvaltı 10.00
Eki Görüntüle 3516798
17.00
1 kepçe mercimek çorba
1 karnı yarık
1 dilim buğday ekmek
Bolca karışık kıvırcık salata
2 litre su
noram Efenin_Annesi LenaG Ellssa
Sabah karnonhidratIki catalla baya iyi idare etmissin bence
Yarim kase mantida cok abarti degil bugun.icin bence
Bilmek isteriz menunu ama
Hayırlı uğurlu olsun canım, güzel bir hafta olsun inşallah ☺O zaman hayırlı olsun takımlar. Etiketlenmeyen varsa yazsın lütfen. Gözden kaçtıysa kusura bakmayın.
Afiyet olsun canım, iradeni ortaya koymuşsun tebrik ederim.O zaman menüyü hemen paylaşayım ben :)
Sabah 11 de yarım simit , 1 haşlanmış yumurta, domates , bir tane közlenmiş kapya biber
aksam 17.00 da kayinvalidemlerde gün vardı ama ben sadece salata , turşu, 1 tane hamsi kuşu, 1 kaşık muhallebi , yarım fındıklı kurabiye
1 turk kahvesi , 2 lt su
arke LenaG Boncuk2307
Seni üzmeden yormadan hemencik yapiverdik kaptanım. Pilatesim hoşgelmiş sefa getirmiş.Ayyy ne ka mutluyum ne ka mutluyummmm hemen takım listelerini hazırlıyorum
yalnız 1-2 düzeltme yapmam lazım
Ellerinize sağlık kaptanlarım
noram Ceeeee izinli o yüzden çıkarıyorum ve yeni gelen @Lavinia_98 takımına eklendi canım
arke @Pembepilates seçilmemiş senin takıma geliyor canım
Herkese bol eksiler diliyorum
Afiyet olsun canım, cumartesi diye yolundan dönmemişsin, kaçamak yok tebrikler.Sabah
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Biraz acuka
Akşam
1 tabak nohut yemeği
3 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt
2 lt su
5000 adım
LenaG arke Boncuk2307
Afiyet olsun rakibemSelam kızlar
Menüm
10.00
2 yumurtadan omlet
30 gr peynir
4-5 zeytin
Yarım simit
Azıcık da çikolata
18.00
2 kaşık makarna
100 gr köfte
2 kaşık süzme yoğurt
1 kase salata
2 litre su, 2 maden suyu
Adım 8750
LenaG Boncuk2307
Aç karna : maydanoz kök zencefil salatalık limon sıkım smoothie
Kahvaltı 10.00
Eki Görüntüle 3516798
17.00
1 kepçe mercimek çorba
1 karnı yarık
1 dilim buğday ekmek
Bolca karışık kıvırcık salata
2 litre su
noram Efenin_Annesi LenaG Ellssa
Kendine bir iyilik yapmış olacaksın canım, bence üstesinden gelirsin.
Çok teşekkür ederim canım
Tamam canım uygundur. Beni seçtiğin için teşekkür
Güzel desteğin için çok teşekkür ederim yok bırakmamCanım kabızlığa rağmen çok artı değil bence güzel, benim kabızlıkta +500 fix ekliyor
Çok teşekkür ederim canım
Hiç üzülme gerçekten, diyet uzun bir yol bazen artı bazen ekşi öyle düşün, önemli olan vazgeçmeden devam etmek
Toz ilacı bende sevmiyorum, nasıl bir diyet yapıyorsun bilmiyorum ama kabızlığa kivi çok iyi geliyor, ilaç olarak da bekunis diye bir hap var o yardımcı olur belki
Regle göre güzel eksi canım tebrik ederim
İçimden geçmişti senin takımında olmak , teşekkürler kaptanım
İnşallah sağlıkla mutlulukla göreceğiz inşallah canımEvet evet canım doğru gördün en son birlikte cacık yapıp yemiştik
Ayy 15 yıl önceki diyetimde görmüştüm basküle çıkınca tam 64.00 ü inşallah şimdide görebilirim ama biliyorum ki birlikte görücez
Senide çoook tebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?