Haklısın nasıl yapalımCanım sen bildirim yapmadın hatta salı gününden beri hiç gelmemişsin o yüzden hazırlığa almıştım durumu bilmediğimden
Teşekkür ederim canımMaşşallah bu çok büyük bir azim tebrik ederim
Bende unutulmusumda köşeden dönmüşumKız beni niye seçmediniz
Bend mi öyle yapsaydım keşke.arke LenaG Boncuk2307
Ben tek sporumu yazayim kacayim
Spor : 60 dk eliptik
1. 000 adim
1 saat ev işi
Maşallah canım harikalar yaratmışsınCanım kısaca yazmaya çalışayım
Durum tam şöyle,
30 Nisan akşamına kadar bildiğin somun yani çarşı ekmeği olarak günlük 1.5 2 ekmek, altı 7 bazen 8 bardak çay ve her bardağa 2.5 3 tk. şeker, tuz desen bazen turşuya bile tuz sepeleyen ben ve aşırı yağ tüketen ben 30 nisan yatıp sabah 1 Mayıs'ta kalktım ve bu yazdıklarıma bir daha dokunmadım şimdi ufak tefek yiyiyorum 6.ayımdayım başlangıç 1 Mayıs günü 110kg. Bugün 75.6 giden 34.4 kg.
Cnm beni de alın 1 kişi daha var dahil edilmeyen onla beraber bu hafta olmak istiyorum takımlarda inşallahCanım sen bildirim yapmadın hatta salı gününden beri hiç gelmemişsin o yüzden hazırlığa almıştım durumu bilmediğimden
Evet evet canım doğru gördün en son birlikte cacık yapıp yemiştikMaşallah canım harikalar yaratmışsınbirlikte başlamışız
Bende 95 kg ile başladım 75.6 ile burdayım giden 19.4
hedefe kaldı 11.6
Sormamın sebebi sanki seni bir ara 90 larda gördüm
Bu gün 70 lerde görünce acaba karıştırdım mı diye düşündüm
Iki catalla baya iyi idare etmissin bence
Bilmek isteriz menunu amaarke LenaG Boncuk2307
Ben tek sporumu yazayim kacayim
Spor : 60 dk eliptik
1. 000 adim
1 saat ev işi
34 kilo vermissin canimEvet evet canım doğru gördün en son birlikte cacık yapıp yemiştik
Ayy 15 yıl önceki diyetimde görmüştüm basküle çıkınca tam 64.00 ü inşallah şimdide görebilirim ama biliyorum ki birlikte görücez
Senide çoook tebrik ediyorum canım
Motivasyonn ekibimm sağlam canisi insallah cicegimbocegimBas butün tuşlara, 2 aya bilemedin 3 aya( yani Ramazan oncesi ) 80lerdesinburadaysan hala pes etmedigin icin buradasin Seninle ayni ligde olup da tabloda yer almayanlar üzülsün
34 kilo vermissin canim
Artik kalan yaklasik 10 kilo viz gelir tiriz gider senin icin:)
Canım protein yemen lazım. Her öğüne muhakkak iyi bir protein kaynağı eklemek şart. Sadece yoğurt yeterli değil. Yoksa kalori olarak çok değil. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Güzel menü ama akşam iki tane pirinçli yemek yerine birini tercih etmen daha iyi olurdu sanki. Çünkü sabah da patates ve tatlı yediğin için bol karb, düşük protein olmuş.Herkese iyi aksamlar kizlarr gelemedim takımlar seçilmiş inşallah yine güzel bir hafta olurnoram
Bugun kv ye davetliydik ama yemedim sabah ödül hakkımı kullanmıştım çünkü hemen menumu yazayım
Sabah
Menemen
2 dilim peynir
4 zeytin
2 3 çatal patates kızartması
1 Tane hurma tatlisi ( odul )
Ogle
Nohutlu salata
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
4 5 tane etli yaprak sarma
Bol salata
Yarın kaldığımız yerden devam inşallah
Su 3 lt
LenaG noram Boncuk2307
Canım çok olmuş menü bence. Bu kalori açığı oluşturan bir menü değil. Akşamı kaçırmışsın. Toparlayacağına eminim
Evet bugün çok oldu kaptanımCanım protein yemen lazım. Her öğüne muhakkak iyi bir protein kaynağı eklemek şart. Sadece yoğurt yeterli değil. Yoksa kalori olarak çok değil. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Güzel menü ama akşam iki tane pirinçli yemek yerine birini tercih etmen daha iyi olurdu sanki. Çünkü sabah da patates ve tatlı yediğin için bol karb, düşük protein olmuş.
Canım çok olmuş menü bence. Bu kalori açığı oluşturan bir menü değil. Akşamı kaçırmışsın. Toparlayacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?