Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ödül günü cidden toparlaması zor bir hale dönüşüyor. Ödül öğünü bile abartilmadan yapılmalı yoksa artıyı vericem diye uğraş dur.
İnşallah yakın zamanda tekrar araba alırsınız canım. Bazı eşler cidden yorucu oluyor, ablam kaç yıllık şoför, eşi hala müdahale ediyor. Şükür benimki öyle değil. Bazı bilgileri ve tüyoları verip sonra hep sustu. En güzeli müziğini açıp tek başına kullanmak.
Canım öncelikle farkında olman çok güzel. Bahane ürettiğini biliyor olman ve bunu değiştirmek istemen önemli. Ben aldığın kararlara uyacağına, evdeki o fazlalıklardan kurtulacağına inanıyorum.

kızlar utancımdan gelemiyorum gruba öyle bi içinden geçtim ki her şeyin çok utanıyorum yarın toparlayacam dediğim her gün toparlayaladım HALA herkese bıl eksili bi gün diliyorum
Neyinden utanıyorsun canım hamilesin. Zaten normal bir kiloda hamile kaldın. İlk günler hamile psikolojisiyle hareket etmek normal, kısa sürede duruma alışıp kontrol altına alırsın. Sen sürecin keyfini çıkar sadece.

Günaydın arkadaşlar, en sevdiğim gün gelmiş. İnşallah hepimiz güzel eksiler görürüz.
Günaydın canım inşallah
kızlar utancımdan gelemiyorum gruba öyle bi içinden geçtim ki her şeyin çok utanıyorum yarın toparlayacam dediğim her gün toparlayaladım HALA herkese bıl eksili bi gün diliyorum
Kız senin bebişlisin normal böyle şeyler

Çok geçmiş olsun canımm neyin var

Teşekkürler kuzumm
Sağol canım çok fena grip oldum baya ağır geçiriyorum eskiden ayakta atlatırdım geçer giderdi bu seferki yordu beni yaş aldıkça mı oluyor yoksa vücut dirençsiz mi kaldı bilemedim biraz ara vermek iyi gelir belki diye düşündüm canım

Günaydın kızlar. Dışarı çıkmam gerekiyor çocuk için, hemen kilomu paylaşayım,

Geçen hafta : 87,6
Bu hafta :87
Fark 0,6
Yüzde :0,68 LenaG Sem2024 Eki Görüntüle 3516408
Tebrik ederim canım güzel eksi. Sanırım hafta içi daha fazla eksi görmüştün.
Çok büyük bir artı değil canım hatta gerçekçi bile olmayabilir. Keşke bekleme şansın olsaydı. Haftaya güzel gelecek neyse ki.
geçen hafta: 62,65
Bu hafta: 62,25
Fark: -400
Yüzde: 0,64

Eki Görüntüle 3516417

LenaG Cicekbocekkaktus
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Maşallah canım güzel eksi, çok geçmiş olsun.
Günaydın arkadaşlar.
Eh beklenen gün gelmiş. Umarım herkes istediği sonu görür.
Geçen cumartesi : 50.1
Bugün: 49.6
Fark: - 500
Tebrik ederim canım çok güzel bir sonuç.
Günaydınlar herkese

Geçen cumartesi 64.2
Bu cumartesi 62.7
Fark -1.5 kg
%2.33
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Ooooo maşallah canım, sen bu işi gerçekten biliyorsun tebrik ederim.

Teşekkürler canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…