• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese tünaydınlaar kızçeler nasılsınız ? İşlerim var evde dün pek bakamadım sonra bir girdim yumurtalı çiğköfte tarifleri dönüyor :KK57: :KK57: :KK57:
Uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum da ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum 🤭
Herkese bol azimli,iradeli bir gün diliyorum 🙏🙏🙏

Önemli Not: Kız bugün kendinizi sıkıp sıkıp yarın komple ödül günü yapıp sonra onun artılarını vermeye çalışmayın anacım olur muuuu pliissss 🙏🙏🙏
Ödül günü cidden toparlaması zor bir hale dönüşüyor. Ödül öğünü bile abartilmadan yapılmalı yoksa artıyı vericem diye uğraş dur.
Tebrik ederim canım sevindim senin aslında ben de tam başlamıştım arabayı elden çıkardık ama eşim çok panik oluyordu ben kullanırken bir huzur verse daha rahat ederdim kendi başına araba kullanmak güzel bir duygu 
İnşallah yakın zamanda tekrar araba alırsınız canım. Bazı eşler cidden yorucu oluyor, ablam kaç yıllık şoför, eşi hala müdahale ediyor. Şükür benimki öyle değil. Bazı bilgileri ve tüyoları verip sonra hep sustu. En güzeli müziğini açıp tek başına kullanmak.
Bir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derdeee☺️ kızlar selam herkese. Hayatımın iplerinin elimden kayıp gittiğini hissettiğim bir dönemdeyim. Fırsat bulmuşken uzunca yazacağım.
Zaman zaman oluyor bana böyle, iş’le, çocukla, evle ilgilenmekten kendime saniye ayıramadığım aylar oluyor. Bu durumu inanılmaz bir şekilde bahane olarak kullanıyorum ve kendimi çok iyi kandırıyorum. ‘Yapacağım ama zamanım yok ki işte..’ diye diye geçip gidiyor zaman. Sonra bakıyorum ki yanlış yoldayım, büyük bir uyanış yaşıyorum. İş’ten ayrılamam, çocuğum ömrüm zaten. Şu ev işlerini azaltayım diyip minimalist ev hayalleri kuruyorum. Fazlasıyla tez canlıyım, her şey hemen olsun istiyorum. Şu eşya azaltma ve ortam düzenleme işine ne zaman adım atsam her yeri birbirine katıyorum ve sonuç olarak ekstra yorgunluk, kaybedilmiş zaman ve aynı yığınla yaşamaya devam ediyorum. Bu sefer oda oda başladım ama gittim saf gibi mutfaktan başladım, 3 gündür çıkamadım işin içinden. Ama bu bile işe yaramış olmalı ki 3 gündür sabah çıkarken krem sürmeyi, d vitaminimi almayı unutmuyorum. Bu hafta sonum çok yoğun geçecek, elimden geldiğince aklımdakini yapacağım çünkü her pes ediş, her yarım bırakış özgüvenimi zedeliyor farkındayım. Kendime ayıracak zamanlara ihtiyacım var. Akşam eve girdiğimde sofrayı topladıktan sonra kahvemi alıp çocuğumla sohbet etmek istiyorum artık. Kafam sadece canlılara odaklı kalsın, nesnelerden sıyrılsın istiyorum. Önem sıramı baştan yapmak istiyorum. Öyle işte
Canım öncelikle farkında olman çok güzel. Bahane ürettiğini biliyor olman ve bunu değiştirmek istemen önemli. Ben aldığın kararlara uyacağına, evdeki o fazlalıklardan kurtulacağına inanıyorum.

geçen hafta: 62,65
Bu hafta: 62,25
Fark: -400
Yüzde: 0,64

IMG_8829.jpeg

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

kızlar utancımdan gelemiyorum gruba 😂😂😂 öyle bi içinden geçtim ki her şeyin çok utanıyorum yarın toparlayacam dediğim her gün toparlayaladım HALA 😭😭 herkese bıl eksili bi gün diliyorum
Neyinden utanıyorsun canım hamilesin. Zaten normal bir kiloda hamile kaldın. İlk günler hamile psikolojisiyle hareket etmek normal, kısa sürede duruma alışıp kontrol altına alırsın. Sen sürecin keyfini çıkar sadece.

Günaydın arkadaşlar, en sevdiğim gün gelmiş. İnşallah hepimiz güzel eksiler görürüz.
Günaydın canım :KK200: inşallah :dua:
kızlar utancımdan gelemiyorum gruba 😂😂😂 öyle bi içinden geçtim ki her şeyin çok utanıyorum yarın toparlayacam dediğim her gün toparlayaladım HALA 😭😭 herkese bıl eksili bi gün diliyorum
Kız senin bebişlisin normal böyle şeyler :KK36:

Çok geçmiş olsun canımm neyin var

Teşekkürler kuzumm 🥰
Sağol canım çok fena grip oldum baya ağır geçiriyorum eskiden ayakta atlatırdım geçer giderdi bu seferki yordu beni yaş aldıkça mı oluyor yoksa vücut dirençsiz mi kaldı bilemedim biraz ara vermek iyi gelir belki diye düşündüm canım 😘

Günaydın kızlar. Dışarı çıkmam gerekiyor çocuk için, hemen kilomu paylaşayım,

Geçen hafta : 87,6
Bu hafta :87
Fark 0,6
Yüzde :0,68 LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 Eki Görüntüle 3516408
Tebrik ederim canım güzel eksi. Sanırım hafta içi daha fazla eksi görmüştün.
Günaydın kızlar uykusuz gecenin ardından ödemli bir sabaha kalktım ufaklık gece biraz mızmızdi 😴😴😴
Geçen hafta 68.65
Bu hafta 69
+350
Kaptanlarim kesin eksiydim ama hemen tartilip evden cikmm lazım artık bu haftanın eksisi haftaya yansır sağlık olsun
Çok büyük bir artı değil canım hatta gerçekçi bile olmayabilir. Keşke bekleme şansın olsaydı. Haftaya güzel gelecek neyse ki.
geçen hafta: 62,65
Bu hafta: 62,25
Fark: -400
Yüzde: 0,64

Eki Görüntüle 3516417

Tebrik ederim canım güzel eksi.
Günaydın 🌞

Geçen cumartesi 61,55
Bugün 60,75
-800
Kaptanım ben çok hastayım yarışlara girmeyeyim canım bu hafta
emeğiniz için çok teşekkür ederim
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3516418
Maşallah canım güzel eksi, çok geçmiş olsun.
Günaydın arkadaşlar.
Eh beklenen gün gelmiş. Umarım herkes istediği sonu görür.
Geçen cumartesi : 50.1
Bugün: 49.6
Fark: - 500
Tebrik ederim canım çok güzel bir sonuç.
Günaydınlar herkese

Geçen cumartesi 64.2
Bu cumartesi 62.7
Fark -1.5 kg
%2.33
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Ooooo maşallah canım, sen bu işi gerçekten biliyorsun tebrik ederim.

Tebrik ederim canım güzel eksi. Sanırım hafta içi daha fazla eksi görmüştün.

Çok büyük bir artı değil canım hatta gerçekçi bile olmayabilir. Keşke bekleme şansın olsaydı. Haftaya güzel gelecek neyse ki.

Tebrik ederim canım güzel eksi.

Maşallah canım güzel eksi, çok geçmiş olsun.

Tebrik ederim canım çok güzel bir sonuç.

Ooooo maşallah canım, sen bu işi gerçekten biliyorsun tebrik ederim.
Teşekkürler canım benim 💕🙏

Back