- 9 Temmuz 2024
- 1.346
- 8.619
- 73
- 24
Afiyet olsun canımMenümü yazayım görümcem yemeğe çağırdı da
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Ara Öğün 15.00
Yarım muz +2 Karabuğdaylı portakallı kurabiye
Akşam yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, etli lahana sarması(7-8 adet)
2 lt su + 1 lt dukan (eve geçince içeceğim)
Spor yok bugün dinlenme
LenaG Sem2024 Cicekbocekkaktus
Masterfit 144.Etap | 30.11 | 07.12 | Fark | Oran |
KIRMIZI TAKIM | ||||
| 74.90 | |||
| 69.30 | |||
@nurovic | 56.70 | |||
@Cakinin Gelini | 75.90 | |||
| 87.60 | |||
@Ilyusa | 77.90 | |||
@-Murphy- | 77.10 | |||
| 64.20 | |||
| 68.65 | |||
| 47.85 | |||
@Lotus1234 transfer | 92.70 | |||
| 66.90 | |||
| 70.50 | |||
@Queen-zen | 50.10 | |||
@malahit | 52.30 | |||
@Jasminium84 | 62.65 | |||
| 98.50 | |||
MAVİ TAKIM | ||||
| 90.15 | |||
@Purple58 | 108.20 | |||
@Hallederiz | 87.60 | |||
@Beyaz leylak | 84.60 | |||
@Fitt_anne transfer | 77.50 | |||
| 70.90 | |||
| 61.55 | |||
P Pembepilates | 78.60 | |||
@Asya89 | 76.80 | |||
@bnnu | 65.10 | |||
@Goklerce | 71.50 | |||
@FitVenus | 63.80 | |||
@Tutku44 | 83.50 | |||
@Makaron23 | 66.60 | |||
@Ankee | 64.40 | |||
@tomrs | 64.05 | |||
@s i d e l y a | 68.25 | |||
HAZIRLIK | ||||
@Nergis 35 | - | |||
@Mthn83 | - | |||
@Beklenen2 | 73.80 | |||
@94bassuk | 69.25 |
Teşekkürler canım benimGeçmiş olsun kuzum
karabuğdaylı portakallı kurabiyenin tarifini verir misin? afiyet olsun canım.Menümü yazayım görümcem yemeğe çağırdı da
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Ara Öğün 15.00
Yarım muz +2 Karabuğdaylı portakallı kurabiye
Akşam yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, etli lahana sarması(7-8 adet)
2 lt su + 1 lt dukan (eve geçince içeceğim)
Spor yok bugün dinlenme
LenaG Sem2024 Cicekbocekkaktus
Çok güzel bir hedef belirlemişsinBir görünüp bir kaybolup beni düşürdün derdeeekızlar selam herkese. Hayatımın iplerinin elimden kayıp gittiğini hissettiğim bir dönemdeyim. Fırsat bulmuşken uzunca yazacağım.
Zaman zaman oluyor bana böyle, iş’le, çocukla, evle ilgilenmekten kendime saniye ayıramadığım aylar oluyor. Bu durumu inanılmaz bir şekilde bahane olarak kullanıyorum ve kendimi çok iyi kandırıyorum. ‘Yapacağım ama zamanım yok ki işte..’ diye diye geçip gidiyor zaman. Sonra bakıyorum ki yanlış yoldayım, büyük bir uyanış yaşıyorum. İş’ten ayrılamam, çocuğum ömrüm zaten. Şu ev işlerini azaltayım diyip minimalist ev hayalleri kuruyorum. Fazlasıyla tez canlıyım, her şey hemen olsun istiyorum. Şu eşya azaltma ve ortam düzenleme işine ne zaman adım atsam her yeri birbirine katıyorum ve sonuç olarak ekstra yorgunluk, kaybedilmiş zaman ve aynı yığınla yaşamaya devam ediyorum. Bu sefer oda oda başladım ama gittim saf gibi mutfaktan başladım, 3 gündür çıkamadım işin içinden. Ama bu bile işe yaramış olmalı ki 3 gündür sabah çıkarken krem sürmeyi, d vitaminimi almayı unutmuyorum. Bu hafta sonum çok yoğun geçecek, elimden geldiğince aklımdakini yapacağım çünkü her pes ediş, her yarım bırakış özgüvenimi zedeliyor farkındayım. Kendime ayıracak zamanlara ihtiyacım var. Akşam eve girdiğimde sofrayı topladıktan sonra kahvemi alıp çocuğumla sohbet etmek istiyorum artık. Kafam sadece canlılara odaklı kalsın, nesnelerden sıyrılsın istiyorum. Önem sıramı baştan yapmak istiyorum. Öyle işte
Sen bu konularda bayağı bilgilisin sanırım canım, bunlarla ilgili bir eğitimin mi var yoksa özel ilgi mi sadece. Senden öğrendiklerim hoşuma gidiyor, paylaştığın için teşekkür ederimbölgesel egzersizler o bölgeyi inceltmez. Yani karın hareketi yaparsanız beliniz daha ince olmaz. Vücut yağ yakarken random şekilde yakar. Yani siz o an karın kas gruplarını çalıştırdığınız için o bölgedeki yağları yakmış olmazsınız. O an vücut kollarınızdaki yağlardan enerji sağlıyor olabilir basit haliyle.
Büyük kas grupları vücudun alt kısmında bulunur. Kasların %75’i belden aşağıdadır. Squat, deadlift, lunge gibi egzersizler bel bölgenizin incelemesinde mekikten çok çok daha etkilidir. Zaten bu hareketler bileşik egzersiz olarak geçer. Aynı anda birden fazla kas gruplarını çalıştırırsınız.
Spordan sonra özellikle ağırlık egzersizlerinde o bölgeye pump yapılır yani kan pompalanır ve şişer. Bu geçicidir zaten. Bunun için spor azaltmayın sakın. Ödem tutarsa tutar her şey tartı değil. Ödemi de zaten atıyor vücut.
Bu arada 2 tane hurmanın karbonhidrat değeri 1 dilim ekmeğe eşit. İçinde ekmek kadar protein de yok. O yüzden çok tüketilmesini önermiyorum ben.
Girdim canım. Girdiğim ay 75 idi herhalde kilom 68 ile kapatmıştım o ayı. Ama benim başka sıkıntılar var. Ona rağmen 7 kilo gitmişti .Merhabs ems cihszina girdiniz mi etki yapti mi
Eğitimim yok canım, amatör olarak kendi yaptığım araştırmalardan biliyorum. Çok teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça güzel benim için. Çok sevindim beğenmeneSen bu konularda bayağı bilgilisin sanırım canım, bunlarla ilgili bir eğitimin mi var yoksa özel ilgi mi sadece. Senden öğrendiklerim hoşuma gidiyor, paylaştığın için teşekkür ederim
Ayy kaptanım acı olmuş bir güzel yapmış görümcem de dayanamadım yedimAfiyet olsun canımgüzel fakat sarma maks.5 adet yanına yoğurt olaymış iyyidi.
Ben yapmadım ablam pronot marka bir kurabiye içinde 10 tane var yatıştırıyor bayakarabuğdaylı portakallı kurabiyenin tarifini verir misin? afiyet olsun canım.
Hamdolsun, nerelerdesin?
Oh çok sevindimyarından itibaren bende buradayım artık yine kiloları alıp geldim ama pes etmek yok bu sefer daha güçlü daha kararlı olarak geliyorum hepinizi çok özledimburaya yazmayı özledim uzun uzun konuşuruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?