- 9 Temmuz 2024
- 1.349
- 8.633
- 73
- 24
Vallahi ben de tartılmıyorum ya merak içerisindeyim.Guzel menü, afiyet olsunyagi
Yagi gibi patlamış misirin da az oldugunu umuyorum. Afiyet olsun
Afiyet olsun. Devam
Cok birsey yememişsin. Esya tasirken de yanmistir yediklerin. Agirlik calismak gibi sonuctaco eşyaları tasimak. Yarina sisersin ama persrmbe cuma dikkat eder odrm atarsan yine eksi gelir
Afiyet olsun , detoks sonuclarinizi merakla bekliyorum
Omad a mi başladın. Kimali pideyi yiyebilmek icin diger öğünleri mi kaldırdın ? Bir salata da olmaliydi yaninda
Afiyet olsun . Guzel menu
Guzel menü, afiyet olsunyagi
Yagi gibi patlamış misirin da az oldugunu umuyorum. Afiyet olsun
Afiyet olsun. Devam
Cok birsey yememişsin. Esya tasirken de yanmistir yediklerin. Agirlik calismak gibi sonuctaco eşyaları tasimak. Yarina sisersin ama persrmbe cuma dikkat eder odrm atarsan yine eksi gelir
Afiyet olsun , detoks sonuclarinizi merakla bekliyorum
Omad a mi başladın. Kimali pideyi yiyebilmek icin diger öğünleri mi kaldırdın ? Bir salata da olmaliydi yaninda
Afiyet olsun . Guzel menu
Sağol canım yaCook geçmiş olsun canim y
Evdeyiz ya çok şükür inşallah hastahaneye yatmak gerekmez diğer oğlum da var ay iki çocuku düşünmek ne zormuş valla birine baksan aklın diğerinde kalıyor annemi şimdi daha iyi anlıyorumGeçmiş olsun canımgit gel yapmak yerine birkaç gün yatırıp takip etseler daha iyi olmaz mı acaba
Selam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım
@LenaG dün kuruyemiş miktarlari ketoya uygundu, yalnizca fistik türlerinin yagi omega 6 oldugu icin sağlık acidindan istenmiyor, ceviz tercih edilse daha iyi . Kanuklu fistigi sevdigim icin beni diyette tutuyor
Bugun karbonhidrati abartarak ketoyu bozdum malesef
Boncuk2307 Sem2024
Carsamba
Sahur 6
Menemenli 2 yumurta
7 badem
Marul arasi roka, 1 kasar, 1 hindi fume
6 zeytin, 1 yk keten tohumu
Iftar 17.30
150 g. Karnabahar ve 3yk soslu kiyma
Karnabahar ezmesi(pisirmiskrn farkli tarifler denedim )
Yarim ayva
1 saat sonra 10 kestane
Cay , Kahve maden suyu devam
Su 2 litreye yakin
Spor. 32 dk eliptik
1500 adım
Yemezler kiEllerine sağlık yemeklerin hepsi muhteşem ama tek sorum şu, neden kendini bu kadar çok yoruyorsun. Herkes yaptığına razı gelip yesin, herkese ayrı yemek mi pişer. Kendine yazık ediyorsun, sonra ağrıyı çeken sensin fezacım.
Oysa hergün oğluma yapıyorumYaa aslında kış sezbelerinden yapsan çok hoş oluyor marul turp havuç rendesi ben çok seviyorum
Bende de o problem çok oluyor canım ama benimki artık kroniklestigi için ilaç kullanıyorum o durumlarda malesef
Peki bu mesajı gece 00:22 de okumamGünaydın kizlarrr
Bende yaaa, ne tatlı söylüyordumayyy benim de maşa ile koca ayı travmam oldu resmen
hatta bir bölümü vardı büyük kızım da o bölüme takıktı, şimdi küçük kızımda
doğumgünü maşanın ve sürekli iyiki doğduuummmm beeeennnn diye acıklı acıklı bir şarkı söylüyor aman Allahım kimin doğum günü olsa dilime takılıyor artık bu şarkı
Sem2024
Evet, çok ihtiyacım varAboovv Allah yardımcın olsun canımgezegenfeza ay abla sanada bu mesajın altından yazayım sizi görünce şaşırdım tamam benim eşimde bende seçeriz ama genelde ortak zevklerimiz var Allahtan
Denemeden bilemeyizMenun de sporun da cok guzel , karniyarik candircanim cekti
Gecmis olsun. Halloldu mu lavabo ?
Odev veriyim: yemeginin onunden biraz salata kaşıkla
Lahana yapraklarindan kayseri yaglamasi olur mu acep
Ellerine sağlık canım benimKasım ayı aylık hedefine ulastigin için tebrik ediyorum daim olsungezegenfeza Eki Görüntüle 3514921
Tam ölçü bilmiyorumKızlar yağ yakımı için yoğurtlu zerdeçallı bı tarif varmış gece uyumadan yiyomussun bilen var mı
Teşekkürler canımTam ölçü bilmiyorum
4 yk yoğurt içine
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
Karıştırıp yiyebilirsin
Yaa harika bende çok istiyorum fakat fırsat bulabilecegimi sanmıyorum süpersin canımSelam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?