Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vallahi ben de tartılmıyorum ya merak içerisindeyim.

Geçmiş olsun canım git gel yapmak yerine birkaç gün yatırıp takip etseler daha iyi olmaz mı acaba
Evdeyiz ya çok şükür inşallah hastahaneye yatmak gerekmez diğer oğlum da var ay iki çocuku düşünmek ne zormuş valla birine baksan aklın diğerinde kalıyor annemi şimdi daha iyi anlıyorum

Canım hayırlı olsun . Korece alfabesi çok zor ama dili daha yumuşak diğer Asya ülkelerine göre

Afiyet olsun canım evet kestane çok olmuş

Yemezler ki
Lahana sarması yalnız ben yiyorum diye senelerce yapıp yemedim, sonra neden kendime bunu yapıyorum, onlar yemezse yemesin, kendim için yapacağım dedim, 2 senedir yapıp yiyorum

Büyük oğlum diyette, ekmek vb. Yemiyor, yeni bir makina aldık, onda fellah köftesi denemek için yaptım

Diğerleri için de kendi yaptığım lavaş vardı, bozulmasın diye yaptım

O kadar çok yemek seçiyorlar ki, ne yapacağımı şaşırıyorum

Bugün somon yapacağım, küçük oğlum balık yemiyor, ona mecbur başka bişey hazırlamam gerekiyor, buraya kadar öğleden önce terapide yazmışım
Bundan sonrasını gece tamamlıyorum,
Not: küçük oğlum yemek yemedi( işyerinde ısmarlamışlar)

Bende yaaa, ne tatlı söylüyordum

Tez zamanda iyileşir inşallah canım

Kızlar yağ yakımı için yoğurtlu zerdeçallı bı tarif varmış gece uyumadan yiyomussun bilen var mı
Tam ölçü bilmiyorum

4 yk yoğurt içine
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
Karıştırıp yiyebilirsin

Yaa harika bende çok istiyorum fakat fırsat bulabilecegimi sanmıyorum süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…