Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ya bu tek öğünleri nasıl yapıyonuz kuzum ben dayanamıyorum

ya ne kadar minnoşsunnnnnn teşekkür ederim beni düşündüğün için
normalde yağ tüketimimi kısıtlıyordum günde 1 porsiyon yiyordum artırdım şimdi biraz bebişime sağlıklı yağdan gitsin kalori diye uğraşıyorum şimdilik. ayva da hiç sevmem ama faydalıysa yerim

aaa hamile misinn
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sörf and törf nedir

Saolasın ablacım

saol asyacım boğazlarım fena yanıyor gözlerimden ateş püskürüyor sanki fena yakalandım kafamı kaldırıp işe geldim işte
Geçmiş olsun canim zencefilli limonlu sıcak su iç iyi gelir inşallah
Kiz bacım wc den hemen sonra tartilinmaz wc ödemi diye bide var evet biraz bekleyip öyle tartil bi daha

Geçmiş olsun canim zencefilli limonlu sıcak su iç iyi gelir inşallah

Kiz bacım wc den hemen sonra tartilinmaz wc ödemi diye bide var evet biraz bekleyip öyle tartil bi daha
saolasın canım benim ama wc ödemini de ilk defa duydum afedersin lavobaya girip tartılıp uçtum evden işe resmen hahah

Kızlar reglden dolayı beklediğim sonuç
Cumartesi 108.2
Bugun 109.5
İnşallah gider cumartesi ye diye umuyorum
LenaG Sem2024
hiçç sıkma canını burası niye var grubumuz birbirimizi motive etmek için var daha ikili rakamlarını kutlayacağız hep birlikte Cicekbocekkaktus bana mezun kınası yakmıştı burada bak gene geldim kopamıyoruz buradan sende burada çokk güzel eksiler göreceksin canımm

Günaydın herkese...
Günaydııınnn
anammm afiyet olsun 2 dilim dubai çiko deyince bir an şok oldum kıııazzz 2 küçük kare mi demek istedin hani dilim deyince
Nasıl yaniiii 3200 müüü anammm bağa bişiler oluyor bizi alt üst cayır cayır yakıyor hep 1 de yakıyoruz ev ılıman 450 geldi
Sağol canım benim iyiyiz şimdilik günü bekliyoruz

Canimmm

İyiyim kaptanım Sağol sen nasılsın iyimisin
Çok iyiyim canım teşekkür ederm bekliyorum seniiii
Günaydınlar herkese diyet olmasada yürüyüşü bırakmak yok ılık limonlu suyumu içip cikiyorum
Günaydın canım keyifli yürüyüşler olsun
Günaydınnn kızlarrr
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydııınnn
Günaydın kızlar
Günaydın
Afiyet olsun aralar biraz daha iyi gibi yine de çok meyveye yüklenme canım
Salı tartısı
Geçen c.tesi 64.40
Salı 64.20
Fark -200gr
62 den buralara vallahi yazık
LenaG Sem2024
Canım tebrik ederim eksi gelmiş hasta olduğun için içtiğin ilaçlar şifa niyetine yediklerimizin bir sonucu ödem olur takılma sağlığına tam kavuştuktan sonra gider hepsi
Günaydın kraliçeee
Günaydın tekrar
Cumartesi 64.4
Salı 62.8
Günaydın canım harika bir eksi çok tebrik ediyorum
Günaydın kızlar
Cumartesi 77.5
Bugün 77.1
Pazartesi tartilmadim detoksla nekadar gitti bilmiyorum ama artı olduğumu biliyorum buna şükür
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi
Allah herkese vicdan versin başka ne diyeyim bilemedim
günaydınnnn canlarımmm
cumartesi: 69.3
salı: 68.7
hihihi
Günaydın hamiş kız güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım
C tesi 63.80
Salı 65.20
Fark +1,4
Ya serumlardan ya tartımın pilini değiştirdim eskisi yanlıştı
ben bıraksam mı kızlar zaten çok giremiyorum
Yok öyle bırakmak falan serumlar ödem yapar hemen moral bozmak yok suya biraz yüklen giderler canım
Saolasın ablacım

saol asyacım boğazlarım fena yanıyor gözlerimden ateş püskürüyor sanki fena yakalandım kafamı kaldırıp işe geldim işte
Canım çok geçmiş olsun bence hastaneye gidip rapor almalısın dinlenmeden geçmiyor
Canım hastayken gelen kilo şifa niyetine yediklerimizin ödemi moral bozmak yok kendini iyileştir önce gerisi gelir
Günaaaaaaaydıııııııııınnnnnnnnnnnn
Günaydıııınnn çiçeeemmmm
günaydın ceeeee
ayy Jou cum çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Afiyet olsun çok güzel menü
Uzun aradan sonra selam kızlar
Tekrar dönmek istiyorum buraya ama takimlara katilmak istemiyorum LenaG kaptanim katılabilir miyim yeniden
Hoşgeldin canım tabii ki hazırlıkta devam edersin
Günaydınlar hanımlar
Günaydın keleş hanım
Ay sağolasın yaaa
Bi 54 leri görsem tipim bu kadına benziyor aslında ama şimdi hafif şişko ve gıdılı haileyim ahahahah
Hatta saçım da şu an böyle toplu
Yaa ben o fotoyu sen sanıyorum
Afiyet olsun maşallah nasıl dayanabiliyorsun
Ayrıca eksini de tebrik ederim canım
Kızlar ya dün eşimle film izledik maalesef cips yedim kendime hakim olamadım tabi yanına kola sabah tartıya da yansımış lütfen atmayın beni takımlardan cumartesiye eksiyle geleceğim
Afiyet olsun keşke yağsız mısır patlağı tercih etseydin
Öyle kolay değil canım takımlardan çıkmak yemezleeeerrrr kendini çok kısmadan sağlıklı beslenmeye geçeceksin evinin hanımıııı takımının yıldızı olacaksııınnn muahhahahashaha
Ay çok zor ya. Bir haftadır öksürmekten ciğerlerim ağrıyor

Dudaklarım hep uçuk olmuş
Çok geçmiş olsun canım
Cumartesi 61,55
Bugün 61,45
-100 gr
Kaptanım regl oldum kusura bakma daha fazla eksi getirmek isterdim bugün böyle oldu
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Canımcım regl iken eksi gelmek bile harika tebrik ederim
LenaG Sem2024
Cumartesi 76.80
Bu gün 76.40
Fark-400
Tebrik ederim canım
Günaydın kizlar, dün mesajlari okudum alintiladim ama yazamadım çok yorulmusum, şimdi de eğitimdeyim, fırsat bulunca gelicem
Günaydın canım
Hayırlı, huzurlu, mutlu sabahlar
Hayırlı günler Fezoooo
Cumartesi 70.900
Bugün 71.900
Fark +1.000 gr

LenaG Sem2024
Geçeerrr geçer daha öncekiler gibiiii bu da geçeeeerrr neler neler geçmedi kiiii yine düşer ödemlerin eksiye eksiyeeeeee
Kilo bildirimi
Cumartesi 68.65
Salı 68.60
LenaG Cicekbocekkaktus
Tebrik ederim 0.01 bile bize sevinçtir
Sörf and törf nedir
Hani Masterchef te Mehmet şef yapıyor aynı anda hem et ürünü hem deniz ürünü yendiğinde olayiii

Amin sağol kaptanım

Kızlar reglden dolayı beklediğim sonuç
Cumartesi 108.2
Bugun 109.5
İnşallah gider cumartesi ye diye umuyorum
LenaG Sem2024
Kız regl iken hüküm ondadır yapacak birşey yok bittikten 2 gün sonra düzelir canım sen normal beslenmene devam et
Selam kızlar. Bugün çok istediğim bir tartı sonucum olmadı ama dün başladığım için hafta sonuna toparlayacağımdan eminim.

C.tesi : 87,6
Salı : 88
LenaG Sem2024
C.tesi güzel bir eks geliyoooreeee

Günaydınlar olsun kaptanım

Kızlar sinirim tepeme çıktı ben kpss sınavına girmiştim şimdi tercihler açıldı tam giriş yapacağım bilgisayar kullanabildiğime dair meb onaylı sertifika istenmiş nasıl yani diye kaldım yapamadım tercihlerimi yıl 2024 Allah aşkına öyle bir sertifikaya mı ihtiyaç var yani inanılmaz işin kötüsü eğitimler dolmuş sertifika 6 ayda veriliyor gitti tercihlerim

Müsait bir zamanda seninle özel bir toplantım yapalım kaptanım bu konularla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…