• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar :KK36:
Dünkü menüm:
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
2 Aralık Pazartesi

İlk ve tek öğünüm (16:00-17:00)

200 gr et sote
1 kase toyga çorbası
1 dilim tandır ekmeği
1 çk pekmez
1elma
25 gr badem

Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 15 :00 de video 2 kez yapıldı.
Toplam 30 dk kardiyo

Kilo bildirimi:
cumartesi :50.1
Salı. :49.9
Fark: - 200

ya bu tek öğünleri nasıl yapıyonuz kuzum ben dayanamıyorum

Susuzluk ile tatli isteği birbirine karışır, her emzirmeden sonra su icmelisin. Gece acıkıyorsan aksamki yag ve protein miktarini arttir. Kuruyemis ye mesela. Karbonhidratlar hemen , protein ve yag daha gec saatlerde kana karışır tokluk verir. Karatay beslenmesi yani. Hem cig badem ceviz cocugu da tok tutar gece uyur, omega 3 zekasini da açar ohhh win win

Kuruyemis demişken 94bassuk 94bassuk sen de yiyor musun cig kuruyemis . Sonra bir de ayva. Tam mevsimi. Peygamber efendimiz önermiş derler , cocuk güzel olur detler ne kadar dogru bilmiyorum ama folik asit kaynağı 🥰
ya ne kadar minnoşsunnnnnn teşekkür ederim beni düşündüğün için 🥹🥹🥹🥰
normalde yağ tüketimimi kısıtlıyordum günde 1 porsiyon yiyordum artırdım şimdi biraz bebişime sağlıklı yağdan gitsin kalori diye uğraşıyorum şimdilik. ayva da hiç sevmem ama faydalıysa yerim 😂😂

ya ne kadar minnoşsunnnnnn teşekkür ederim beni düşündüğün için 🥹🥹🥹🥰
normalde yağ tüketimimi kısıtlıyordum günde 1 porsiyon yiyordum artırdım şimdi biraz bebişime sağlıklı yağdan gitsin kalori diye uğraşıyorum şimdilik. ayva da hiç sevmem ama faydalıysa yerim 😂😂

aaa hamile misinn
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:

Afiyet olsun canım çok güzel menü yine ve spor da süper :KK200:

Fotosuz canım :KK200:

Iyy dimek yooohh sarılıyoruz kendisine kutluyoruz evet süreci sıkıntı ama bu metabolizma iyi çalışıyor demek

Afiyet olsun canım:KK200: çok nadir bildirim yapıyorsun ve tartı günlerinde bildirim yapmıyorsun açıkçası ne yapam bilemedim hazırlıkta mı olacaksııınn takımlara girmek istiyor musuuunn :KK64:

Afiyet bol can olsun bebişeee :KK200:

Afiyet olsun koşturmalı bir gün olmuş :KK200:

Afiyet olsun güzel menü olmuş :KK200:

Afiyet olsun:KK200: adımlar yine yakıyor :nazar:

Afiyet olsun canım :KK200: kestaneyi bir nevi ekmek gibi düşün

Kaçırdıııınnnn :skandal:

Afiyet olsun p.tesi akiam 2 kase mercimek olduğu için fazla olmuş 2 kepçeye indirsek olur :KK200:

Helllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde) :confused:

Afiyet olsun minicik bir tuzlu kek ok dir :KK200:

Afiyet olsun :KK200:akşam sörf and törf olmuş

O zaman tavuk şiiişşş en uygunu :KK200:

Harika bir menü yine afiyet olsun :KK200:

Ellerine sağlık canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200: bir minik cıss baya minikse olur tabi

Tarçınlı süt diye biliyorum canım :KK200:

Afiyet olsun kahvaltı eksik olmuş bence yanına yiyebiliyorsan yeşillik peynir zeytin falan eklenebilir. Akşam da aynı şekilde salata eklenebilir. Bir de suyu görmedim bol bol içersen bebişe de fayda eder süt anlamında :KK200:

Anammmm o_O

Konuş boncuğum :KK60: ben de bildirimlerden anlıyorum azaldığını tarzım değil ceza olayına girmek istemiyorum ama en azından takımlarda olanlar menü şartıyla takıma dahil olsunlar gibi olabilir

Afiyet olsun dengeli olmamış pek ama akşam kurtarmışsın gibi :KK200:
Sörf and törf nedir o_O

Saolasın ablacım

saol asyacım boğazlarım fena yanıyor gözlerimden ateş püskürüyor sanki fena yakalandım kafamı kaldırıp işe geldim işte
Geçmiş olsun canim zencefilli limonlu sıcak su iç iyi gelir inşallah
Kizlarr şimdi ben wc çıkmadan önce 3 kere tartildim +200gr dim. Wc çıktım koşa koşa tartildim +400 çıktım. Acaba ben wc de òdem tutuyorum . Arkadaş bende var bir cinslik :işsiz: :skandal:. Rezaletttttt. Neyse oğlum yine sulugu evde unutmuş okula bırakıp 1 market yapıp gelicem sonra kaptana tekrar tartilip tartı atarim akacak kan damarda durmaz 😔
Kiz bacım wc den hemen sonra tartilinmaz 😂😂 wc ödemi diye bide var evet biraz bekleyip öyle tartil bi daha

Geçmiş olsun canim zencefilli limonlu sıcak su iç iyi gelir inşallah

Kiz bacım wc den hemen sonra tartilinmaz 😂😂 wc ödemi diye bide var evet biraz bekleyip öyle tartil bi daha
saolasın canım benim:KK60: ama wc ödemini de ilk defa duydum afedersin lavobaya girip tartılıp uçtum evden işe resmen hahah :KK70:

Kızlar reglden dolayı beklediğim sonuç
Cumartesi 108.2
Bugun 109.5
İnşallah gider cumartesi ye diye umuyorum
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
hiçç sıkma canını burası niye var grubumuz birbirimizi motive etmek için var daha ikili rakamlarını kutlayacağız hep birlikte Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus bana mezun kınası yakmıştı burada bak gene geldim kopamıyoruz buradan sende burada çokk güzel eksiler göreceksin canımm

Günaydın herkese...
Günaydııınnn :KK200:
Ben pazar ve pazartesi menüsûnü yazayim cok yogundum kacirdim o gunleri (cunartesi cosss bakin ciss bile degil baya baya cosss😅)
01 Aralik Pazar
Kahvalti 12:00
2 dilim Tb ekmegi
1 tabak soganli kiyma kavurmasi (kaç kașık olduğunu bilmiyorum 2 dilim ekmek bitince yemeyi kestim😅)
kereviz sapi ,domates,salatalık

ARA 16:00
1 kupa filtre kahve
2 dilim dubai cikolatasi(cok merak ettim kizlar vallahi ilkndefa yedim😅)

19:00
Firinda sebze balik (2 fileto kadar)
Salata

Su 2 litre
02 Aralik Pazartesi
Kahvalti 12:00

2 haslanmis yumurta
Yarim avakado
2 dilim tb ekmegi
1 tk tahin pekmez
Yesillik

ARA 16:00
1 kupa filtre kahve
10 badem 3 hurma

Aksam 19:00
Firinda köfte patates (4 köfte 4 dilim patates)
1 bardak Ayran
Salata 2 -3kaşik
Su 2 litre

anammm afiyet olsun 2 dilim dubai çiko deyince bir an şok oldum kıııazzz 2 küçük kare mi demek istedin hani dilim deyince :KK57:
Varmış kuzum. Evde de geçen aynı muhabbet geçti de oradan yazdım. Yanda bir dert yanmasa bir dert. Bu ay 3200 TL dogalgaz geldi. Isındım mi hayır ısınamadım. Çünkü zemin buz gibi. Ne kadar yakarsam yakayım ev ısınmıyor. Bu ay da 5000 den aşağı beklemiyorum. Derdim çocuklar hasta olmasın. Eve hastalık girdi mi çıkmak bilmiyor.
Nasıl yaniiii 3200 müüü anammm bağa bişiler oluyor bizi alt üst cayır cayır yakıyor hep 1 de yakıyoruz ev ılıman 450 geldi
Sağol canım benim iyiyiz şimdilik günü bekliyoruz🥰

Canimmm 🥰😘😘

İyiyim kaptanım Sağol sen nasılsın iyimisin 🥰😘
Çok iyiyim canım teşekkür ederm bekliyorum seniiii :KK200:
Günaydınlar herkese diyet olmasada yürüyüşü bırakmak yok ılık limonlu suyumu içip cikiyorum
Günaydın canım keyifli yürüyüşler olsun :KK200:
Günaydınnn kızlarrr ❤️🥰🥰🥰
Günaydın canım :KK200:
Günaydın kızlar 🌹🌹
Günaydın kızlar 🌸
Günaydın :KK200:
Dünkü Menüm
Sabah 9:30
15 antep fıstığı
Türk kahvesi
2 kuru kayısı

Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
1 küçük meze tabağı 2-2.5 yk vardır. Yoğurtlu karabuğdaylı yeşillikli meze

Ara 14:30
1 kuru kayısı
Yeşil çay

Ara 15:30
1 yeşil elma
10 antep fıstığı

Akşam 18:30
5 tane sulu köfte
4 yk yoğurt ( 1 yk granola, 1 tk chia, 1 kuru kayısı, 2 ceviz vardı)

Ara20.30( mesaiye kalmıştım atıştırdım :KK43: )
1 avuç içi nar
6 zeytin
1 küçük dilim peynir

Su 2 lt
9000 adım

LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun :KK200: aralar biraz daha iyi gibi yine de çok meyveye yüklenme canım
Salı tartısı
Geçen c.tesi 64.40
Salı 64.20
Fark -200gr
62 den buralara vallahi yazık
Canım tebrik ederim eksi gelmiş hasta olduğun için içtiğin ilaçlar şifa niyetine yediklerimizin bir sonucu ödem olur takılma sağlığına tam kavuştuktan sonra gider hepsi :KK200:
Günaydın kraliçeee :KK200:
Günaydın tekrar
Cumartesi 64.4
Salı 62.8 ❤️
Günaydın canım harika bir eksi çok tebrik ediyorum :KK200:
Günaydın kızlar😍
Cumartesi 77.5
Bugün 77.1
Pazartesi tartilmadim detoksla nekadar gitti bilmiyorum ama artı olduğumu biliyorum buna şükür
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi :KK200:
Benim bir annem var güvenebileceğim ama babam şeker ve kalp hastası bırakamıyor. K.v berbat bir kadın hastayken 1 ay hastanede yattim 1 günde ben refakatçi olurum demedi eve çıktım 2 ay yine yatalak halimde bile 1 sokak aşağısına 1 tabak çorba getirmedi torununa. Lokantadan sipariş verdim 2ay. Oğlumda böyle erkenci akşam 9da yatıyorlar sabahın nurundan ayaktalar. Ben sağlıklı olduktan sonra canları sağolsun idare ediyoruz
Allah herkese vicdan versin başka ne diyeyim bilemedim :dua:
günaydınnnn canlarımmm
cumartesi: 69.3
salı: 68.7
hihihi
Günaydın hamiş kız güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım :KK200:
C tesi 63.80
Salı 65.20
Fark +1,4
Ya serumlardan ya tartımın pilini değiştirdim eskisi yanlıştı 😔🫢🫢🫢🫢
ben bıraksam mı kızlar zaten çok giremiyorum
😶‍🌫️🤦‍♀️
Yok öyle bırakmak falan serumlar ödem yapar hemen moral bozmak yok suya biraz yüklen giderler canım :KK60:
Saolasın ablacım

saol asyacım boğazlarım fena yanıyor gözlerimden ateş püskürüyor sanki fena yakalandım kafamı kaldırıp işe geldim işte
Canım çok geçmiş olsun :dua: bence hastaneye gidip rapor almalısın dinlenmeden geçmiyor :KK200:
cumartesi: 47,85 (yanlış hatırlamıyorsam)
salı: 48,50
+650
çok hastayım ya eşim birazda zorluyor akşamları şundan da ye bundan da ye diye azar azar yiyorum dün sabah bide boğazımın acısı geçsin diye sabah 7 de bir tatlı kaşığı pekmez yemişim yazmayı unutmuşum.
Canım hastayken gelen kilo şifa niyetine yediklerimizin ödemi moral bozmak yok kendini iyileştir önce gerisi gelir :KK200:
Günaaaaaaaydıııııııııınnnnnnnnnnnn :KK60: :KK68:
Günaydıııınnn çiçeeemmmm :KK200:
günaydın ceeeee :KK200:
ayy Jou cum çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :KK200:
02.12.2024

Kahvaltı 11:00
1 tane kepekli roll ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik tabağı Roka tere

Akşam 18:00
Haşlanmış brokoli
3 yemek kaşığı yoğurt
3 tane hurma

2 litre su
Adım 3028

LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun çok güzel menü :KK200:
Uzun aradan sonra selam kızlar ♥️
Tekrar dönmek istiyorum buraya ama takimlara katilmak istemiyorum LenaG LenaG kaptanim katılabilir miyim yeniden 🙈
Hoşgeldin canım tabii ki hazırlıkta devam edersin :KK200:
Günaydınlar hanımlar :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Günaydın keleş hanım :KK200:
Ay sağolasın yaaa
Bi 54 leri görsem tipim bu kadına benziyor aslında ama şimdi hafif şişko ve gıdılı haileyim ahahahah
Hatta saçım da şu an böyle toplu
Yaa ben o fotoyu sen sanıyorum :KK200:
Günaydınlar :KK36:
Dünkü menüm:
2 Aralık Pazartesi

İlk ve tek öğünüm (16:00-17:00)

200 gr et sote
1 kase toyga çorbası
1 dilim tandır ekmeği
1 çk pekmez
1elma
25 gr badem

Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 15 :00 de video 2 kez yapıldı.
Toplam 30 dk kardiyo

Kilo bildirimi:
cumartesi :50.1
Salı. :49.9
Fark: - 200
Afiyet olsun maşallah nasıl dayanabiliyorsun :nazar:
Ayrıca eksini de tebrik ederim canım :KK200:
Kızlar ya dün eşimle film izledik maalesef cips yedim kendime hakim olamadım tabi yanına kola :KK43: sabah tartıya da yansımış :KK43: lütfen atmayın beni takımlardan cumartesiye eksiyle geleceğim 🥺
Afiyet olsun :KK200:keşke yağsız mısır patlağı tercih etseydin
Öyle kolay değil canım takımlardan çıkmak yemezleeeerrrr kendini çok kısmadan sağlıklı beslenmeye geçeceksin evinin hanımıııı takımının yıldızı olacaksııınnn muahhahahashaha :confused::confused::confused:
Ay çok zor ya. Bir haftadır öksürmekten ciğerlerim ağrıyor

Dudaklarım hep uçuk olmuş🤕
Çok geçmiş olsun canım :dua:
Cumartesi 61,55
Bugün 61,45
-100 gr
Kaptanım regl oldum kusura bakma daha fazla eksi getirmek isterdim bugün böyle oldu 😘
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024 Boncuk2307 Boncuk2307
Canımcım regl iken eksi gelmek bile harika tebrik ederim :KK200:
Cumartesi 76.80
Bu gün 76.40
Fark-400
Tebrik ederim canım :KK200:
Günaydın kizlar, dün mesajlari okudum alintiladim ama yazamadım çok yorulmusum, şimdi de eğitimdeyim, fırsat bulunca gelicem
Hayırlı, huzurlu, mutlu sabahlar 🥰🥰🥰
Hayırlı günler Fezoooo :KK200:
Cumartesi 70.900
Bugün 71.900
Fark +1.000 gr

Geçeerrr geçer daha öncekiler gibiiii bu da geçeeeerrr neler neler geçmedi kiiii yine düşer ödemlerin eksiye eksiyeeeeee :KK75::KK75::KK75:
Kilo bildirimi
Cumartesi 68.65
Salı 68.60
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Tebrik ederim 0.01 bile bize sevinçtir :KK200:
Sörf and törf nedir o_O
Hani Masterchef te Mehmet şef yapıyor aynı anda hem et ürünü hem deniz ürünü yendiğinde olayiii :KK200:

anammm afiyet olsun 2 dilim dubai çiko deyince bir an şok oldum kıııazzz 2 küçük kare mi demek istedin hani dilim deyince :KK57:

Nasıl yaniiii 3200 müüü anammm bağa bişiler oluyor bizi alt üst cayır cayır yakıyor hep 1 de yakıyoruz ev ılıman 450 geldi

Afiyet olsun :KK200: aralar biraz daha iyi gibi yine de çok meyveye yüklenme canım

Canım tebrik ederim eksi gelmiş hasta olduğun için içtiğin ilaçlar şifa niyetine yediklerimizin bir sonucu ödem olur takılma sağlığına tam kavuştuktan sonra gider hepsi :KK200:

Yok öyle bırakmak falan serumlar ödem yapar hemen moral bozmak yok suya biraz yüklen giderler canım :KK60:

Canım çok geçmiş olsun :dua: bence hastaneye gidip rapor almalısın dinlenmeden geçmiyor :KK200:

Canım hastayken gelen kilo şifa niyetine yediklerimizin ödemi moral bozmak yok kendini iyileştir önce gerisi gelir :KK200:

Öyle kolay değil canım takımlardan çıkmak yemezleeeerrrr kendini çok kısmadan sağlıklı beslenmeye geçeceksin evinin hanımıııı takımının yıldızı olacaksııınnn muahhahahashaha :confused::confused::confused:

Geçeerrr geçer daha öncekiler gibiiii bu da geçeeeerrr neler neler geçmedi kiiii yine düşer ödemlerin eksiye eksiyeeeeee :KK75::KK75::KK75:

Hani Masterchef te Mehmet şef yapıyor aynı anda hem et ürünü hem deniz ürünü yendiğinde olayiii :KK200:
Amin sağol kaptanım♥️🥰

Kızlar reglden dolayı beklediğim sonuç
Cumartesi 108.2
Bugun 109.5
İnşallah gider cumartesi ye diye umuyorum
Kız regl iken hüküm ondadır yapacak birşey yok bittikten 2 gün sonra düzelir canım sen normal beslenmene devam et :KK200:
Selam kızlar. Bugün çok istediğim bir tartı sonucum olmadı ama dün başladığım için hafta sonuna toparlayacağımdan eminim.

C.tesi : 87,6
Salı : 88
C.tesi güzel bir eks geliyoooreeee :KK200:

Günaydınlar olsun kaptanım :KK200:

Kızlar sinirim tepeme çıktı ben kpss sınavına girmiştim şimdi tercihler açıldı tam giriş yapacağım bilgisayar kullanabildiğime dair meb onaylı sertifika istenmiş nasıl yani diye kaldım yapamadım tercihlerimi yıl 2024 Allah aşkına öyle bir sertifikaya mı ihtiyaç var yani inanılmaz işin kötüsü eğitimler dolmuş sertifika 6 ayda veriliyor gitti tercihlerim :KK42:

Afiyet olsun canım çok güzel menü yine ve spor da süper :KK200:

Fotosuz canım :KK200:

Iyy dimek yooohh sarılıyoruz kendisine kutluyoruz evet süreci sıkıntı ama bu metabolizma iyi çalışıyor demek

Afiyet olsun canım:KK200: çok nadir bildirim yapıyorsun ve tartı günlerinde bildirim yapmıyorsun açıkçası ne yapam bilemedim hazırlıkta mı olacaksııınn takımlara girmek istiyor musuuunn :KK64:

Afiyet bol can olsun bebişeee :KK200:

Afiyet olsun koşturmalı bir gün olmuş :KK200:

Afiyet olsun güzel menü olmuş :KK200:

Afiyet olsun:KK200: adımlar yine yakıyor :nazar:

Afiyet olsun canım :KK200: kestaneyi bir nevi ekmek gibi düşün

Kaçırdıııınnnn :skandal:

Afiyet olsun p.tesi akiam 2 kase mercimek olduğu için fazla olmuş 2 kepçeye indirsek olur :KK200:

Helllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde) :confused:

Afiyet olsun minicik bir tuzlu kek ok dir :KK200:

Afiyet olsun :KK200:akşam sörf and törf olmuş

O zaman tavuk şiiişşş en uygunu :KK200:

Harika bir menü yine afiyet olsun :KK200:

Ellerine sağlık canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200: bir minik cıss baya minikse olur tabi

Tarçınlı süt diye biliyorum canım :KK200:

Afiyet olsun kahvaltı eksik olmuş bence yanına yiyebiliyorsan yeşillik peynir zeytin falan eklenebilir. Akşam da aynı şekilde salata eklenebilir. Bir de suyu görmedim bol bol içersen bebişe de fayda eder süt anlamında :KK200:

Anammmm o_O

Konuş boncuğum :KK60: ben de bildirimlerden anlıyorum azaldığını tarzım değil ceza olayına girmek istemiyorum ama en azından takımlarda olanlar menü şartıyla takıma dahil olsunlar gibi olabilir

Afiyet olsun dengeli olmamış pek ama akşam kurtarmışsın gibi :KK200:
Müsait bir zamanda seninle özel bir toplantım yapalım kaptanım bu konularla alakalı 😍

Back