• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kıııaazzz bana yetiştinnnn hahahahah hedef kaç 45 mi olacaksınn
Canım kaç kilo olduğum çokta önemli değil yağlar gitsin yeter.
Sanki kış uykusuna yatcam birsürü yağ depolamışım yak yak bitmiyor arkadaş🤣🤣🤣
Ay çok zor ya. Bir haftadır öksürmekten ciğerlerim ağrıyor

Dudaklarım hep uçuk olmuş🤕
Geçmiş olsun arkadaşım. Bol bol ılık su iç cnm
sanada çokk geçmiş olsun asyam ya :dua:
Sanada çok geçmiş olsun yosunlupapatya yosunlupapatya sende bol bol ılık su iç tamam mı arkadaşım

Günaydın uzakdoğu ve Balkanlar ın hatta dünyanın en tatlı fit kızçeleriiiii :KK36::KK36::KK36::KK36:

Akşamları erken yatmaya çalışıyorum bu ara o yüzden mesajları sabah görüyorum hemen bir geçmiş yapıp geliyoruuuummm

Günaydın uzakdoğu ve Balkanlar ın hatta dünyanın en tatlı fit kızçeleriiiii :KK36::KK36::KK36::KK36:

Akşamları erken yatmaya çalışıyorum bu ara o yüzden mesajları sabah görüyorum hemen bir geçmiş yapıp geliyoruuuummm
Günaydın dünyanın en tatlı kaptanı 🥰

Sanada çok geçmiş olsun yosunlupapatya yosunlupapatya sende bol bol ılık su iç tamam mı arkadaşım
saolasın canımm benim teşekkür ederim. senin yağ oranın kaçtı canım benim en son 17ydi toplam 8kg yağ vardı şuan aynı kilolardayız yağ oranını merak ettim :)

Sanki gectigimiz yillarda boyle bir haber görmustum eskiden yokmus bu kanun ama birisi dava açmiş emsal niteliginde bi karar cikmisti tabi eşin daha iyi bilir canım ama alt katim boş oldugu ve evi soguttugu icin özellikle dikkatimi çekmisti haber😅ama ev sahibine soylemedim aramiz çok iyiyidi çünkü hatta anneme ayy olur mu oyle sey ayip ben üşümeyi tercih ederim demistim 😅
Şahsen bende söyleyemezdim, neyse eşim razı oldu, 10 derece açacağız, ısınmasalar da donmazlar inşaAllah 🤲🏼

Valla diyorum ya bazen kendimden korkuyorum. Ben bile bazen kendime yetişemiyorum. Kaldı surada 6-7 kilo. Onu da verirsek tamamdır fazlasında gözüm yok.

Ya annem var bir sokak aşağıda. Ama annemde erkek kardeşimin cocuklarina bakıyor. Sürekli bırakamıyorum. Çünkü o da yeterince yoruluyor. Kıyamıyorum. Eşimle ayarladık bir sekilde çok sıkıştığımız zaman anneme bırakıyoruz. Ama kayinvalidemin hakkını yiyemem marasta iken iki çocuğuma da o baktı. Yeri geldi yemeği bile evinde yaptı getirdi hele hamilelik sürecinde bulantı olduğunda evde bile kokmasin diye kendi evinde yaptı getirdi hep.

Tebrikler canım eksin harika.
Teşekkürler beybim🥰

Sağol canım🥰🤗

saolasın canımm benim teşekkür ederim. senin yağ oranın kaçtı canım benim en son 17ydi toplam 8kg yağ vardı şuan aynı kilolardayız yağ oranını merak ettim :)
Canım şuan ölçüm yaptırma imkanım yok maalesef( dağ başındayım resmen🤣)
Ama bir ara ölçüleri alır hesaplarım unutmazsam.
Aynaya bakınca 'oh tamam' diyemedim henüz

Şahsen bende söyleyemezdim, neyse eşim razı oldu, 10 derece açacağız, ısınmasalar da donmazlar inşaAllah 🤲🏼
Boş evi ısıtmakta ne bileyim bence ayıp ya söylenmez evde oturuyor olsanız hadi neyse eşyalarınız ısınır enazından hahah güldüm vallahi kusuruma bakma feza ablacım paranızı alıp çöpe atıyormuşsunuz gibi oluyor bu durum bence :KK64:

Back