Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler kaptanım

Kaşar ve muzun bebeğe kilo aldırır bilgisi ile özellikle son aylarimda düzenli tukketim.Ondan mıdır anasına mi çekti bilmem 43oo Gr dogdu küçük kizim

Oyy kaptanımm sağoll

Ay bir daha yapmayacağım öyle şeyler sabah nasıl pişman ve sivilceli uyandım anlatamam((
kaç çıktı itiraf et
+900
kuruyemiş ekleyeyim öğünüme canım teşekkür ederim
süt gaz yapmaz mı bebeğe

Aaa sen hamile misin

Ay bir daha yapmayacağım öyle şeyler sabah nasıl pişman ve sivilceli uyandım anlatamam((

+900

kuruyemiş ekleyeyim öğünüme canım teşekkür ederim

süt gaz yapmaz mı bebeğe
Bilmiyorum ki canım ben normal düşündüm ama bebeğim hiç olmadığı için gaz da yapıyor olabilir

Kızlar ve kaptanlarım ben dün akşam mesajlara bakamadım. Tartı olup olmayacağını görmedim. Sabah gördüğümde evden çıkmıştım. Bugün tartı aramayacağım. Kusura bakmayın cidden
Bu mesajdan anladığım kadarıyla tartı bu hafta yeniden gelmiş, açıkçası ben de tartılmadım

Canım bu kadar detayı bilmiyordum, tekrar çok çok geçmiş olsun. İnşallah çekilecek olan mr çok güzel sonuçlar verir. Allah bir daha tekrarını yaşatmasın. Dikkat etmekle en iyisini yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…