Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

doğru şuan burası olmasa hırstan yiyesim var ama işe veriyorum kendimi hemen

Günaydın ❤
Evet hep atistirmali olmus ama en azindan saglikli seyler yemissin. Bugün telafi edersin

Günaydın canim en iyisini yapıyorsun en geç 11 de yatmak beyin sağlığı icin çok önemli .

Gece meyve degil de yogurt tarcin vb mi tüketsen acaba ? Daha tok tutar sanki. Bir de aksama salata. 1 kazan salata yap vaktin yoksa 5-6 yaprak marul ye. Cok iyi sut yapar tok durursun .
Canim kaptanin Sem2024 .her hafta değişiyor kaptanlar

Sen iyileş, bol su ic hem mikrobu hem odemi qtayni sekilde zebcefil hem diyet hem sifa. Cunaya eksiye bile gecersin sen
Ooo harikasin
Tebrikler ederim, salata yesillik olmayısi didinda guzel menu guzel eksi

2 Aralık pazartesi

sabahn11 de patatesli biberli omlet

aksam 17.00da Tavuk çorbası, 1 tabak kısır , salatan

3 şekersiz turk kahvesi 3 lt su

LenaG @Boncuk2307
Cicekbocekkaktus

Afiyet olsun canım çok güzel menü yine ve spor da süper
Fotolu mu fotosuz mu olacak?
Fotosuz canım
Kesin bende ama biliyorum ki geçici bir kilo o yüzden rahat olabiliriz.
Bugünlere hormonlarım maşallah çok faal. En son 14 Kasım da olmuştum yine geldi başımın belası. ıyyy yani....
Iyy dimek yooohh sarılıyoruz kendisine kutluyoruz evet süreci sıkıntı ama bu metabolizma iyi çalışıyor demek
Iyi aksamlar
Sabah12:00
Bugunku menum
Iki yumurta
Domates salatalik yesillik
AKsam 18:00
Kuri fasulye
Iki kasik bulgur pilavi
15 dakika leslie
LenaG @Ceeeeeeeeeeee
Afiyet olsun canım çok nadir bildirim yapıyorsun ve tartı günlerinde bildirim yapmıyorsun açıkçası ne yapam bilemedim hazırlıkta mı olacaksııınn takımlara girmek istiyor musuuunn
Afiyet bol can olsun bebişeee
Afiyet olsun koşturmalı bir gün olmuş
Menümü yazayım
Kahvaltı
2 yumurta
Ara öğün
1 fincan dibek kahvesi
2 hurma
Akşam fotodaki yemek dermişim
Yoğurtlu kabak
Ara öğün
1 bardak çay iki incir bir ceviz
LenaG @Elhan @Boncuk2307
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Afiyet olsun adımlar yine yakıyor
Afiyet olsun canım kestaneyi bir nevi ekmek gibi düşün
Net birsey denmedi veya ben kacirdim.
Vaktin yoksa yumurta kirsan olmaz mi
Kaçırdıııınnnn
Afiyet olsun p.tesi akiam 2 kase mercimek olduğu için fazla olmuş 2 kepçeye indirsek olur
Helllöööööö napıyorsunuz kıııaaaaazzz bacımlar
Helllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde)
Afiyet olsun minicik bir tuzlu kek ok dir
Afiyet olsun akşam sörf and törf olmuş
Ama çok acıktıydım. Yarın nasıl yapacağım bilmiyorum. Tiyatro işi vardı. Akşam yemeğini dışarıda yiyelim dediler. Nasıl yonetecegim bilmiyorum
O zaman tavuk şiiişşş en uygunu
Harika bir menü yine afiyet olsun
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun bir minik cıss baya minikse olur tabi
Kızlar ya gece emziren anneler şekeriniz düşünce açlık olunca napıyorsubhz ((
Tarçınlı süt diye biliyorum canım
Afiyet olsun kahvaltı eksik olmuş bence yanına yiyebiliyorsan yeşillik peynir zeytin falan eklenebilir. Akşam da aynı şekilde salata eklenebilir. Bir de suyu görmedim bol bol içersen bebişe de fayda eder süt anlamında
2 Aralık

Menü

Yok

1 lt üzeri su
2 kupa kahve
1 kupa zencefil, limon, yeşilçay

LenaG Sem2024
Anammmm
Konuş boncuğum ben de bildirimlerden anlıyorum azaldığını tarzım değil ceza olayına girmek istemiyorum ama en azından takımlarda olanlar menü şartıyla takıma dahil olsunlar gibi olabilir
İyi geceler.
Adım 11.500
2 lt su

Kahvaltı yok

Ögle 13.00
1 kase yoğurtlu mantı

Akşam 19.00
5 kasap köfte
3 YK salata
3 YK pilav
LenaG @Boncuk2307 Sem2024
Afiyet olsun dengeli olmamış pek ama akşam kurtarmışsın gibi

Elimden geleni yapacağım kaptanım söz birde zaten reglin 3. günü ya onunda ödemi oldu eksiyi görüp kazanacağız hep birlikteee

Asla ama asla hedefimi tutturamıyorum ya

senin etiketlerin bana niye bildirim olarak gelmiyor ki

Aralık sonu hedefim aynı kalsın canım, 61,8 yani, 2 ileri bir geri başkasını tutturamam gibi duruyor

Sağol kaptaniçem

Teşekkür ederim kaptanım

Kızlar ya gece emziren anneler şekeriniz düşünce açlık olunca napıyorsubhz ((
Susuzluk ile tatli isteği birbirine karışır, her emzirmeden sonra su icmelisin. Gece acıkıyorsan aksamki yag ve protein miktarini arttir. Kuruyemis ye mesela. Karbonhidratlar hemen , protein ve yag daha gec saatlerde kana karışır tokluk verir. Karatay beslenmesi yani. Hem cig badem ceviz cocugu da tok tutar gece uyur, omega 3 zekasini da açar ohhh win win

Kuruyemis demişken 94bassuk sen de yiyor musun cig kuruyemis . Sonra bir de ayva. Tam mevsimi. Peygamber efendimiz önermiş derler , cocuk güzel olur detler ne kadar dogru bilmiyorum ama folik asit kaynağı

Teşekkürler kaptoşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…