- 17 Ekim 2024
- 35
- 199
- 8
- 19
keşke sevdiğiniz bir corbayi diyete uyarlayarak yapsaydinizAy kızlar bu lahana çorbası ne kötü birsey. Bugün sadece lahana çorbası ve meyve var menüde umarım günü tamamlayabilirim . Salı gününe kadar tartılmama sözü verdim kendime tartildikçada stres oluyorum . Salıya kadar dayanabilir isem belki cumaya kadar uzatırım
Canım çok geçmiş olsunİyi değildim malesef. Hastalıkla uğraştım.
İshal kusma ile başladı sonra ağır gribe dönüştü. Hiç düşünmedim kiloyu inanki hatta talefonu bile elime alamıyordum halsizlikten.
Yeni yeni kendime geldim.
Kilo almış olabilirim her şeyi yedirmeye çalışıyorlardı. İşte bu iyi gelir bu güçlendirir.
Geçmiş kilomu hatırlayamadım.
LenaG
Eki Görüntüle 3492233
Dereotlu maydanozlu mu yapiyorsun? Maydanoz miktarini azsltirsan daha yenilebilir oluyor. Bir de ben artik diyet tarifle yapmiyirum kapuskayi az yagli yap , seviyorsan icine kiyma koy ,ödem atsin istersen tuzunu az koy afiyetle ye. Dereotlu maydanozlu cacik yap yanina da olmaz mi ? Tiksinmeye gerek yok. Ben de karalahana aldim karadenizlilerin corbasini cok seviyorum onu biraz diyete ceviriyorum bayila bayila yiyorum , o da ödem atıyor.Ay kızlar bu lahana çorbası ne kötü birsey. Bugün sadece lahana çorbası ve meyve var menüde umarım günü tamamlayabilirim . Salı gününe kadar tartılmama sözü verdim kendime tartildikçada stres oluyorum . Salıya kadar dayanabilir isem belki cumaya kadar uzatırım
ay canım ben yazmak istedim aslında kötü bir şey hele sabah sabah yemek fena diye ama moralini bozmak istememiştim
Dereotlu maydanozlu mu yapiyorsun? Maydanoz miktarini azsltirsan daha yenilebilir oluyor. Bir de ben artik diyet tarifle yapmiyirum kapuskayi az yagli yap , seviyorsan icine kiyma koy ,ödem atsin istersen tuzunu az koy afiyetle ye. Dereotlu maydanozlu cacik yap yanina da olmaz mi ? Tiksinmeye gerek yok. Ben de karalahana aldim karadenizlilerin corbasini cok seviyorum onu biraz diyete ceviriyorum bayila bayila yiyorum , o da ödem atıyor.
Kızlar kalkar kalkmaz tartı işini halledip hapımı içip 3 günlük açlıktan sonra ilk olarak kahvaltıyı halledeyim sonra rahatça oturup paylaşırım dedim üstüne patikli kızım biraz rahatsızlandı keyfim kaçtı ama şuan iyi yattı uyuyor o yüzden biraz uzadı kusura bakmayın
Geçen cumartesi 83.2
Bugün 80.9
Fark - 2.3
Hoşgeldinhosbuldummçevre vasıtasıyla aslında bildiğim bir forum sitesiydi burası ve zayıflama ile ilgili soruları googleladığımda burası fazlaca çıkıyordu biraz kaydırdığımda diyet grupları olduğunu farkedince de grubun samimiyeti ilgimi çekti olarak açıklayabilirim
Hoşgeldin
Waowww müthiş bi eksi tebrikler
Kaptanım harikasın tebriklerKızlar kalkar kalkmaz tartı işini halledip hapımı içip 3 günlük açlıktan sonra ilk olarak kahvaltıyı halledeyim sonra rahatça oturup paylaşırım dedim üstüne patikli kızım biraz rahatsızlandı keyfim kaçtı ama şuan iyi yattı uyuyor o yüzden biraz uzadı kusura bakmayın
LenaG
Geçen cumartesi 83.2
Bugün 80.9
Fark - 2.3
Kiz o zaten Allah'in emri , lahana katnabahar pişerken kötü kokar. Ben ilk Rize'de apartmanda dogal gaz sizintisi var sanmıştımDereotu koymadım ama maydanoz koydum . Eşim bile cam çerçeve açtı evde
Canım afiyet olsun ❤Selamlar
Kilo vereblere bakamadım hemen menümü yazayım
Dün
Sabah 07.30
2 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 p et haşlama
Yeşil salaya
Küçük kutu ayran
Akşam 19.00
2 parça tavuk kanat
2 şişe bira
Su2.5 lt
Adım:7043
LenaG
Cakinin Gelini
Çok sağol canım❤Hoşgeldin
Hoşgeldin
Waowww müthiş bi eksi tebrikler
Kaptanım harikasın tebrikler
Oku oku bitiremedim sayfaları reglimin en yoğun günü kalkamadım birazdan tartıya geçiyorum
İşte bu canım çook tebrik ederim ❤
Afiyet olsun akşam bira fazla olmuş canım hatta 1 kadeh şaraba geçebilirsen çok daha iyi olurSelamlar
Kilo vereblere bakamadım hemen menümü yazayım
Dün
Sabah 07.30
2 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 p et haşlama
Yeşil salaya
Küçük kutu ayran
Akşam 19.00
2 parça tavuk kanat
2 şişe bira
Su2.5 lt
Adım:7043
LenaG
Cakinin Gelini
Süper bir eksi canım çok sebrik ederimLenaG
Gecen hafta: 81.6
Bugun : 79.9
Fark: - 1.7 kg
%: 2.083
Eki Görüntüle 3492236
Öğleye kadar bekledim yine kilo değişmedi
Canım geçen c.tesi 83.90 mışsın +0.300 oluyor ama azıcık düzene girdi mi hemen gidecektir
Waaooowwww süper bir eksi gelmiş kaptandan çok çok tebrik ederim canımKızlar kalkar kalkmaz tartı işini halledip hapımı içip 3 günlük açlıktan sonra ilk olarak kahvaltıyı halledeyim sonra rahatça oturup paylaşırım dedim üstüne patikli kızım biraz rahatsızlandı keyfim kaçtı ama şuan iyi yattı uyuyor o yüzden biraz uzadı kusura bakmayın
LenaG
Geçen cumartesi 83.2
Bugün 80.9
Fark - 2.3
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş
Canım o zaman sabit gelmen çok iyi birşeyKızlar regl dönemimmiş tamam endişeye mahal yokmuş yaaa nasıl üzüldüm ve sinirlendim anlatamamCakinin Gelini LenaG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?