- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım gayet güzel eksi
Afiyet olsun güzel menğü ama bence ara öğün eklesen güzel olur
Günaydın canım tebrik ederim(işte o yüzden 1 gün yapın 1 gün yapmayın diyorlar ya şişen kaslar kendine gelsin diye )
Ohh miss gibi (temiz hava iştah açmasın sonra) tamam canım ekliyorum tabiiki
Yine de eksi gelmiiş tebrik ederim
Vuhuuu maşallah sana beee ama belliydi o menülerden süper gittin bu hafta çok çok tebrik ediyorum canım
Çok güzel eksi tebrik ederim
Çok geçmiş olsun jou cum
Günaydın canım
İç açıcı değil miiikız daha ne olsun harika bir eksi çok tebrik ediyorum
Tamam canım kolaylıklar diliyorum o zaman sana
Sağol canımTebrik ederim canım gayet güzel eksi
Afiyet olsun güzel menğü ama bence ara öğün eklesen güzel olur
Günaydın canım tebrik ederim(işte o yüzden 1 gün yapın 1 gün yapmayın diyorlar ya şişen kaslar kendine gelsin diye )
Ohh miss gibi (temiz hava iştah açmasın sonra) tamam canım ekliyorum tabiiki
Yine de eksi gelmiiş tebrik ederim
Vuhuuu maşallah sana beee ama belliydi o menülerden süper gittin bu hafta çok çok tebrik ediyorum canım
Çok güzel eksi tebrik ederim
Çok geçmiş olsun jou cum
Günaydın canım
İç açıcı değil miiikız daha ne olsun harika bir eksi çok tebrik ediyorum
Tamam canım kolaylıklar diliyorum o zaman sana
Canım 400 gr. sen onu haftaya halledersin güveniyorum sana ❤
Canım tamam hazırlığa alayım ama moral bozma biraz kafanı topla sonra aynen full motivasyonla devammmEki Görüntüle 3492220
Geçen hafta 73.5
Bugün 74.3
Fark +700
LenaG Cakinin Gelini
Çok üzgünüm artı çıktığım için ben bu hafta hazırlıkta olmak istiyorum kaptanım grupları etkilemek istemiyorum hazırlıkta da yine artı çıkarsam orda kalım çok üzüldüm gerçektenaslında gruptan da ayrılmak istemiyorum da ama artı çıkınca etkiliyorum ortalamayı off yaa
E biraz kaçtı arada sabit oldu ama olsun artı değilMerhaba canlar geçen hafta cumartesi kilom 63,9
Bugün 63,9 aynı kilodayım
LenaG Cakinin Gelini Eki Görüntüle 3492228
Canım c.tesiye göre bakıyoruz o rakama göre artıdasın 100 gr ama hazırsan diyete o da çabucak giderSelam kızlar takımda yer almak istiyorum
Hazırım diyete
Geçen hafta 67.15 idim sanırım
Bu hafta 66.70
Fark -0.45
Acil 65 olmam lazım
LenaG
Canım lütfen üzülme sabitsin haftaya fazlasıyla eksi olacağından eminim
tamamdırSağol canım
Hazırlığa al beni canım
Oy oyyy çok tebrik ederim canım
İlk başlangıç yazısını iç açıcı değil kısmını okuyup sonra rakamları görünce acaba yanlışmı görüyorum dedim kıııaazzz daha nasıl iç açıcı olsun bol nazar boncuklu tebrikler sanaaaBu hafta regl idim şu an bitmedi tam olarak da o yüzden sonuç çok iç açıcı değil
Cakinin Gelini LenaG
Eki Görüntüle 3492219
Günaydın kaptaniçemMerhaba canım hoşgeldin
Günaydın maviş kaptanım
Vuhuuu süper eksi tebrik ederim canım
Canım tebrik ederim 250 gr hiç de az değil
Başlangıcın hayırlı olsun canım sağlıkla verelim inşallah fazlalıklarımızı
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Günaydın canım
Çok güzel eksi gelmiş canım tebrik ederim.
Afiyet olsunyoğurdu akşam yemeklerinden eksik etmeyelim (1 çay kaşığıdır o nutella umarım )
Canım regl din dimi yanlış hatırlamıyorsam ona rağmen +400 iyi bence bende 1-2 kg artı oluyor da
Canım öyle şey olurmu bu hafta artıysa önümüzdeki hafta eksi olur güveniyorum ben sana üzülme lütfen daha çok dört elle sarıl ve motive ol lütfenEki Görüntüle 3492220
Geçen hafta 73.5
Bugün 74.3
Fark +700
LenaG Cakinin Gelini
Çok üzgünüm artı çıktığım için ben bu hafta hazırlıkta olmak istiyorum kaptanım grupları etkilemek istemiyorum hazırlıkta da yine artı çıkarsam orda kalım çok üzüldüm gerçektenaslında gruptan da ayrılmak istemiyorum da ama artı çıkınca etkiliyorum ortalamayı off yaa
Afiyet olsun canım❤Dünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah
Menemen bir dilim peynir 3 zeytin
Öğlen
Yarım kase kadar güveç
Bir tabak yoğurtlu salata
Akşam
Ispanak yemeği
2_3 YK erişte
Ara madensuyu
Ve gece canım aşırı tatlı isteyince 1 kaşık Nutella yedim
Su2.5 lt
LenaG Cakinin Gelini
Sabitsin canım biliyorsun buda güzel birşey haftaya inan bana eksi olucaksın ❤Merhaba canlar geçen hafta cumartesi kilom 63,9
Bugün 63,9 aynı kilodayım
LenaG Cakinin Gelini Eki Görüntüle 3492228
İyi değildim malesef. Hastalıkla uğraştım.Ellssa canım c.tesi de yoktun iyi misin ?
Teşekkür ederim canım benimTamam canım kolaylıklar diliyorum o zaman sana
ay canım ben yazmak istedim aslında kötü bir şey hele sabah sabah yemek fena diye ama moralini bozmak istememiştimAy kızlar bu lahana çorbası ne kötü birsey. Bugün sadece lahana çorbası ve meyve var menüde umarım günü tamamlayabilirim . Salı gününe kadar tartılmama sözü verdim kendime tartildikçada stres oluyorum . Salıya kadar dayanabilir isem belki cumaya kadar uzatırım
Çok geçmiş olsun canımİyi değildim malesef. Hastalıkla uğraştım.
İshal kusma ile başladı sonra ağır gribe dönüştü. Hiç düşünmedim kiloyu inanki hatta talefonu bile elime alamıyordum halsizlikten.
Yeni yeni kendime geldim.
Kilo almış olabilirim her şeyi yedirmeye çalışıyorlardı. İşte bu iyi gelir bu güçlendirir.
Geçmiş kilomu hatırlayamadım.
Eki Görüntüle 3492233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?