Evet planımı biliyorsun kaptanım yoğurtla kapatacaktım, işler bu hafta inanılmaz yoğundu arkadaşlarla bir anda hadi bi gidelim dedim hesapta yoktu, yanına da pek birşey yemedim coşmasın die ama tartım eksi çıktı şükür :))Canım afiyet olsun ❤
menü çook güzel olmuş ammaa en mayalısından o 2 tanecik şiyi bugüne saklasaydın inşallah tartıya yansımamıştır
Evdeyken şarap açıyorum da arkadaşlarla bir anda çıkıverdik gece 12 ye kadar kaldık birşey içmeden de olmazdı 2 yi yaydım geceyeAfiyet olsun akşam bira fazla olmuş canım hatta 1 kadeh şaraba geçebilirsen çok daha iyi olur
Süper bir eksi canım çok sebrik ederim
Canım geçen c.tesi 83.90 mışsın +0.300 oluyor ama azıcık düzene girdi mi hemen gidecektir
Waaooowwww süper bir eksi gelmiş kaptandan çok çok tebrik ederim canım
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş
Canım tebrik ederim çok güzel eksi gelmiiişşşş
vuhuuu işte harika bir eksi dahaaaaSelamlarrr mutlu mutlu geldim
Ve reglim
Geçen hafta: 66.5
Bugün: 65.0
Fark: -1.5 kg
Yüzde: 2.26
Cakinin Gelini LenaG
Eki Görüntüle 3492275
Hemen bi çizelge değişimi :))Canım tebrik ederim çok güzel eksi gelmiiişşşş
vuhuuu işte harika bir eksi dahaaaatebrik ederim canım ve regl iken
Teşekkür ederim canımİlk başlangıç yazısını iç açıcı değil kısmını okuyup sonra rakamları görünce acaba yanlışmı görüyorum dedim kıııaazzz daha nasıl iç açıcı olsun bol nazar boncuklu tebrikler sanaaa
Teşekkürler canımÇok güzel eksi ablacım bu kilolarda bu kadar verebiliyorsan maşallah sana
Yeme düzeni oturtmaya çalışıyorsun dimi abla sen o yüzden İYİ bile bence
Sabit kalmak da iyidir artı değil en azından
Hoşgeldin 50 ler ligiiii
Hoşgeldin ablacım
Çok güzel eksi tebrik ederim
Ayy bu gözler neler görüyor herkes pek güzel gidiyor maşallah maşallah
+400 gr hiçbir şey değil canablam güzel canını sıkma hiç hemen verirsin
300 gr 300 gr dır giden bizden değildir ablacım o da iyidir
Yine de eksi gelmesine sevindim
Oh my god bu neyyy maşallah
Çooook güzellll maşallahh
Ayy çok güzel gitmiş kilolar
Hazırlık da olsa aynı şey oluyor, bu hafta yarışlar başlıyor istersen kal gaza gelirsin bence
Sabit kalmak da iyidir en azından artı değil
Geçmiş olsun ablam
Hoşgeldin 70 ler ligiiii
100 gr bile değil beaaa, dert etme sakın bunu kendine
Ah Allahım neler görüyorum kaptanııııımmmm naptın sen
Regl etkisine rağmen böyleyse normali ney acaba çok güzel maşallah maşallah nazar değmesin
Çook güzel eksi tebrik ederim
- gelmiş ya ablacım gerisini boşver hep aynı olmuyor zaten en iyi sen biliyorsun
Çooook güzel eksi tebrik ederim
Teşekkürler canımTebrikler
Bence artik duzenli beslenmeye gecince gelecek artilar geldi, bundan sonrasi hep eksi olacaktır
Tebrikler
Tebrikler
Cok guzel eksitebrikler
Tebrikler
Tebrikler cok guzel eksi
tebrikler
Bu hafta dikkat edersen fazlasıyla gider
Hey maşallah Allah neler yaratmis ıslık ıslık
Tebrikler guzel eksi
Gitmiyor diye diye gönderdin kilolari
Azimle devam
Tebrik ederim
Tam aksilik olmuş kaptaniçem çook tebrik ederim❤Ühüüüü sabah tartıldığımda -1,00 diii ama bağlantı kesilmiş tartıda almamış sonr aben de üstüne 500 ml su içip 1 dilim reçelli ekmek yedim sonra tartılınca böyle olduuu
Geçen cumartesi 87.80
Bugün 87.35
Fark -0.400
Oran 0.512
Harika bı eksi canım tbk ederimmmmLenaG
Gecen hafta: 81.6
Bugun : 79.9
Fark: - 1.7 kg
%: 2.083
Eki Görüntüle 3492236
Öğleye kadar bekledim yine kilo değişmedi
Süpersin helal olsun sana tbk ederimmmmKızlar kalkar kalkmaz tartı işini halledip hapımı içip 3 günlük açlıktan sonra ilk olarak kahvaltıyı halledeyim sonra rahatça oturup paylaşırım dedim üstüne patikli kızım biraz rahatsızlandı keyfim kaçtı ama şuan iyi yattı uyuyor o yüzden biraz uzadı kusura bakmayın
LenaG
Geçen cumartesi 83.2
Bugün 80.9
Fark - 2.3
Çok iyiiiiii tbk ederimmmm
Çok güzel bı eksi tbk ederimmmm
Olsun eksi eksidir canım tbk ederimGeçen hafta 74.900
Bugün 74.700
Fark -200 gr
Eki Görüntüle 3492246
Bu sefer kolay kilo veremiyorum, hayrolsun
LenaG
Tbk ederimmmm
Aynen kuzum o yüzden çok sevindim az geldigimeYeme düzeni oturtmaya çalışıyorsun dimi abla sen o yüzden İYİ bile bence
Olsun gerçek gerçektir. Salı günü iyi bı eksi gelecek demektir bu vuuhuuu tbk ederimmmmÜhüüüü sabah tartıldığımda -1,00 diii ama bağlantı kesilmiş tartıda almamış sonr aben de üstüne 500 ml su içip 1 dilim reçelli ekmek yedim sonra tartılınca böyle olduuu
Geçen cumartesi 87.80
Bugün 87.35
Fark -0.400
Oran 0.512
Aynen canım o eksilermis gelen. Ama onlarında çoğunu verdim bu hafta. 1 kg altinda olunca + çok mutlu oldum valla
Bence artik duzenli beslenmeye gecince gelecek artilar geldi, bundan sonrasi hep eksi olacaktır
Vay vay vay harikasın gülüm tbk ederimmmmAlıntıları cevaplarken kendi tartı bildirimimi yapmamışım. (adetimin 3. Günü)
12 Ekim Cumartesi : 69.10
19 Ekim Cumartesi : 67.70
Fark - 1,4 kg
LenaG Cakinin Gelini
Çok iyi tbk ederimmmm
Mükemmel bir eksi o halde bu tbk ederimmmmSelamlarrr mutlu mutlu geldim
Ve reglim
Geçen hafta: 66.5
Bugün: 65.0
Fark: -1.5 kg
Yüzde: 2.26
Cakinin Gelini LenaG
Eki Görüntüle 3492275
Tamam canım inşallahCanım öyle şey olurmu bu hafta artıysa önümüzdeki hafta eksi olur güveniyorum ben sana üzülme lütfen daha çok dört elle sarıl ve motive ol lütfen❤
Herkese günaydın,bu hafta hastaydım pek bşy yazamadım
Canım evet zorunlu en az 20 dk hareket istiyorum (veya 5000 adım) ama tabi mazeret varsa o ayrı bu harekete ev temizliği de dahil bu arada onun da puanı varLenaG sevgili kaptancigim bu hafta spor eklenecek ya, yapmayanlara ceza var mı acaba ? Zorunlu mu yani
PekiLenaG i etiketleyip
Gecrn cumartesi:
Bugun :
Fark :
Isimli tarihli tarti fotosu seklinde yapman gerekiyor yoksa gözden kaçabilir. Ben simdi etiket yaptim ok
O zaman bana Leslie yolları göründü desene.Canım evet zorunlu en az 20 dk hareket istiyorum (veya 5000 adım) ama tabi mazeret varsa o ayrı bu harekete ev temizliği de dahil bu arada onun da puanı var
Ama bak iyi gelecek valla kendini çok daha enerjik hissedeceksinO zaman bana Leslie yolları göründü desene.
El mecbur yapcez
Aynen canımTebrikler
Tebrikler
Tebrikler
Cok guzel eksitebrikler
Tebrikler
Tebrikler cok guzel eksi
tebrikler
Bu hafta dikkat edersen fazlasıyla gider
Hey maşallah Allah neler yaratmis ıslık ıslık
Tebrikler guzel eksi
Gitmiyor diye diye gönderdin kilolari
Azimle devam
Tebrik ederim
Birde öyle deneyeyim canımHarikasın canım, biraz yürüyüşü azalt bence bak ben geven hafta senin gibi yürüdüm bu hafta 10 bin üstüne çıkmadım bu hafta daha iyi sonucum. Adım sayısı çok fazla olunca sanki daha yavaş gidiyor 12-13 binş geçme istersen bi dene bu hafta
Ama sonucun hayiiikaaa
Ay çok şükür bir daha 6 görmek istemiyorumdarısı hepinizin başına
Kiz o zaten Allah'in emri , lahana katnabahar pişerken kötü kokar. Ben ilk Rize'de apartmanda dogal gaz sizintisi var sanmıştımkomşular sık sık kara lahana corbasi pisiriyormus meğer
Onun şişliği de olabilir canım daha fazla vermişsin demek kiBirde öyle deneyeyim canım
Dün 24 bin adım yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?