- 7 Ağustos 2016
- 4.883
- 18.483
- 208
Hamdolsun şuan iyi canım sabah bişey yemeyip arka arkaya 2 kez çıkarınca keyifsiz de olunca ondan modum düşmüştü öğleye doğru kaldırdım hamdolsun azda olsa yedi akşamda yediÖnemli bişey yoktur inşaAllah
Canım geçmiş olsunDün gece uyuyamadım, kalkamam diye bekledim namaza kadar. Migrenim tuttu o yüzden bugün benim de. Bütün gün bulantı baş ağrısı öldürdü beni. Adet öncesi iyice şiddetli oluyor. Yazamadım şimdiye kadar menüyü. Ama listeleri oluşturdum kaptanım cumartesiyi bekliyor pc de
16 Ekim Çarşamba
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet ve 2dilim kaşar
5 yeşil zeytin
2 salatalık
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali
1armut
Akşam yemeği 19.30
1 kase sulu köfte
Domates +Roka
2 yk kadar yoğurtlu makarna
30 dk eliptik(10 km yol) 2 lt su
LenaG Cakinin Gelini
Kız zaten hazırlayıp gittim ama yemeye fırsatım olmadı bir de o açlıkla yaptım o sporlarıBu akşamdan hazırla o zamn yarının ara öğünlerini
500 Gr vermişim canm geçen haftaya göre cumartesi misafirlerim vardı o gün biraz börekler tatlılar havada uçtu da
O arada birde o kadar sporu yaptım çarşıda oradan oraya banka işleri kıza kıyafet işleri kuyumcuya gidip gün altını alma işleri var eve geldiğimde elim ayağım titriyordu. Allahtan etimi domdurıcıya pişmiş atmıştımKız maşallah öğlen ile akşam yemeği arası kaç saat olmuşafiyet olsun canım
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım bu ağrılarla mutlu olmak çok zor sanırım birazdan oturup ağlayacağım
Harikasınn tebrik ediyorum iradene de maşallah
Babam da pek zayıf ya erkeğe göre kiloları değişsek güzel olacak:)
İnşallah zayıflayacağız zayıflıyoruz zaten canım benim
Sağol kuzum ağrılarım çok fazla
Afiyet olsun. Çok iyi yapmışsınKız zaten hazırlayıp gittim ama yemeye fırsatım olmadı bir de o açlıkla yaptım o sporları
O arada birde o kadar sporu yaptım çarşıda oradan oraya banka işleri kıza kıyafet işleri kuyumcuya gidip gün altını alma işleri var eve geldiğimde elim ayağım titriyordu. Allahtan etimi domdurıcıya pişmiş atmıştım
Ya kıyamamBen daha yeni oturdum ve partim çıktı
Çok geçmiş olsun canım neyi var bebeğininGünaydın canım kızçeler
Bir günümüz bir günümüze uymuyor işte
Dün boncuğumla mutlu bugün mutsuz uyandım sabahtan beri afedersiniz ikinci ye kustu şimdi yatırdım inşallah normaldir hastalığı tekrarlıcak diye çok korkuyorum çok
Yanmıştır bütün yağcıklarKız zaten hazırlayıp gittim ama yemeye fırsatım olmadı bir de o açlıkla yaptım o sporları
O arada birde o kadar sporu yaptım çarşıda oradan oraya banka işleri kıza kıyafet işleri kuyumcuya gidip gün altını alma işleri var eve geldiğimde elim ayağım titriyordu. Allahtan etimi domdurıcıya pişmiş atmıştım
Bunlar sevdiğimiz ağrılarBacak ağrılarım iyice arttı iç bacak kısımları falan yürürken baya zorluyor. Ama bu oradaki kasları çalıştırdığımı gösterir
Nice mutlu yaşları olsun prensesinHayırlı geceler
11.00
1catal peynir
1yk labne
Salatalık
14.00
Sütlü hindiba kahve
18.00
2 h tavuk but
3 yk bulgur pilavı
20.30
Bir dilim pasta kızımın doğum gunu yaptım.
5000 adım yaptım.
LenaG
Ben bunu kullanıyorum canım çok memnunumYa yürüme bandı kullanan var mı kızlar
Link atma şampiyonu oldum ama
şöyle bir şey alsam iş görür mü?Relax Bluetoothlu Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Relax Bluetoothlu Uzaktan Kumandalı Portatif Yürüme Ve Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok teşekkür ederim sağol canım ❤ karaciğer yetmezliği tedavisi gördü canım patili bebeğim bugün de böyle olunca korktum hamdolsun iyi az öncede kalktı mama yediÇok geçmiş olsun canım neyi var bebeğinin
Canım çok geçmiş olsunBugün migren ve fibromiyalji ağrılarım vardı gece uyuyamadım ağrıdan, huzursuz uyandım durdum
Okul da çok yoğundu yine tadım yok geçmiş yapamadım yarınki işlerime hazırlık yapıp dinlenmek istiyorum
Vaaay koşarak eksilere gidiliyorİyi akşamlar Canlar
LenaG Cakinin Gelini
16 Ekim Çarşamba
Bugün menüsü
Kahvaltı 11.30
1 dilim.peynir
Yeşillik
Domates
2 hindi füme
Mandalina
13.00 ara öğün
Çiğ fındık
1 kahve fincanı beyaz leblebi
14.30 Türk kahvesi
17.30 akşam yemeği
Mercimek çorbası
Yesillik +limon
3lt su
7000 adım
Afiyet olsun akşamları 1 kase bol limonlu karabiberli bir tavuksuyuna çorba içsen hem iyi gelir hem doyurucu16.10 ÇARŞAMBA MENÜ
09:00 yine aynı kahvaltı chialı buğdaylı 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1-2 tatlı kaşığı kapya biberli kahv sosu, peynir
10:00 sütlü kahve ve ardından c vitamini sandoz
12:00 activia meyveli prebiyotik
15:00 beşamel soslu haşlanmış karnabahar 5-6 YK ve çeyrek dilim chilaı buğdaylı ekmek (sosu yoğun değildi)
15:30 türk kahvesi
17:00 2 susamlı çubuk kraker
Su: 2 lt geçer 1,5 litredeyim şu an
Yürüyüş: maalesef hala yok hala hasta gibiyim eve geçince de yemem zaten uyurum diye planlıyorum.
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsun çok güzelLenaG @dolar milyoneri Sitare55
Bu günkü menüm
10:30 dışarda kahvaltıya gittik
Yumruğum kadar keten tohumlu diyet ekmeğin içine 1 çay kaşığı kadar reçel yarım çay kaşığı kadar tereyağı ile 2 sütlü kahve
14:30 ile 15:20 arası
1 yk haşlanmış Mısır
3/4 dilim ananas
3 yk tavuk göğsü
3/4 yk nohutlu bulgur pilavı
Domates salatalık
17:00
Sade Türk kahvesi
Su 2 litre olur
Spor belli değil. Çıkarsam fotoğraf atarım
Afiyet olsunSabah
1.5 haşlanmış yumurta
10 zeytin, peynir
2 karabuğday patlağı
Akşam
5 köfte
1 dilim ekmek
Sahanda az kalan pırasa yemeği
2.5 lt su
LenaG
Çok güzel canım afiyet olsun16 Ekim menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 2 grissini
10.00 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.00 1 fincan kahve 2 kare çikolata 12-13 leblebi
16.30 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 elma 1 salatalık
18.00 1 kase çorba, 3 kaşık tavuklu pilav, bol salata 2 çatal kavun
3 litre su 35 dk tempolu yürüyüş
LenaG
Çok geçmiş olsun canım fizyoterapi özellikle kuru iğneleme tekniği baya iyi geliyor diye duydumBugün migren ve fibromiyalji ağrılarım vardı gece uyuyamadım ağrıdan, huzursuz uyandım durdum
Okul da çok yoğundu yine tadım yok geçmiş yapamadım yarınki işlerime hazırlık yapıp dinlenmek istiyorum
Az ama yoğunlukla şekerden gelen karb.ağırlıklı olmuş protein ve sebze eksik kalmış canım
Afiyet olsun tüm gün bir akşam yemeği yemişsin zaten çiko çok sorun olmazİyi akşamlar
LenaG
11:30 1büyük elma, 1büyük kupa şekersiz sade filtre kahve
Ara, 1kupa yeşil çay
18:00 büyük bir salata kasesine semiz otu haşlaması, roka, acı pul biber biraz tuz ve yy.yoğurt koyup karıştırıp yedim
19:00 da 27 gr.kooperatifin yer fıstıklı çikolatasını yedim yarın telafi ederim kaptaniçem bugün stresten naptığımı bilemedim
Su 3 litre
Gecede yağsız sütle şekersiz filtre kahve içerim
Adım 7290
Çok iyi menü canım afiyet olsunMenümLenaG
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00 : 1 has yumurta 30 gr peynir
2 ceviz, Maydanoz, yeşil biber
salatalık, 1 d çavdar ekmeği 1 k kayısı
Akşam 19.00: bol salata
90 gr yağsız kırmızı et
8 adet tavada mantar
4 kaşık yoğurt
Ara 21.00: 2 k kayısı 20 badem
Şekersiz türk kahvesi
3 litre su
Gün içinde yeşil çay, kiraz sapı
Sporbluegreeneyes A Asya89
40 dk yürüyüş
30 dakika ağırlık hareketleri
1600 ip atlama
Afiyet olsun gayet ideal porsiyondaGeç gördüm kuzum afiyet olsunn çok güzel kahvaltindayaptım yaptım kahvaltımı tabi dün ki gibiydim kahvaltim. Eki Görüntüle 3491320 netlememis ama olsun akşam yemeğim yandan birazda yoğurt kattım yedim @Jou LenaG @Mthn83 Cakinin Gelini
Afiyer olsun güzel olmuşLenaG
Çarşamba
Kahvaltı 10:00
2 yumurta+1.5 yk yulaf kepegi+ 30 g peynir ile dukan krep ( çörek otlu kekikli )
8 yeşil zeytin
1 sıkım (20g yaklasik 70kalori ) cig kofte
Bolca marul ve maydanoz
13.30
1 minik kare bitter
Kahve
15: 30
2 baget, salata
Ayran
Çayın yaninda Trabzon hurmasi
6 kabuklu fıstık
19.30
Sütlü kahve
Spor -
Afiyet olsunsabah
akşamki börekten yedim domates acurla
öğlen
3 kepçe yeşil mercimekli hamurlu yoğurt çorbası, domates acur
ara
akşam
2 dilim palamut, salata, 1 dilim ekmek
ara 4 dilim kavun, 1 avuç antep fıstığı
2 lt su
10.000 adım
Güzel menü afiyet olsunLenaG 16 Ekim menü
Kahvaltı yarım gözleme zeytin 8,9 adet çay
Kahve kare bitter çikolata 1 adet
Ara kayısı çayı 2 dilim elma
Akşam 18:40 prasa yemeği 1 tabak yoğurt
Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun16 ekim
11:30
Hellim peyniri
Humus, acuka, yarım salatalık
19:00
1 dolu kase mercimek çorbası
1 dolu kase salata
1 lt civarı su
2 kupa kahve
1 kupa apaform
Yarım lt dukan
20 dakika aletli çalışma
Henüz 4.600 adım
LenaG
Çok güzel menü canım afiyet olsunDün gece uyuyamadım, kalkamam diye bekledim namaza kadar. Migrenim tuttu o yüzden bugün benim de. Bütün gün bulantı baş ağrısı öldürdü beni. Adet öncesi iyice şiddetli oluyor. Yazamadım şimdiye kadar menüyü. Ama listeleri oluşturdum kaptanım cumartesiyi bekliyor pc de
16 Ekim Çarşamba
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet ve 2dilim kaşar
5 yeşil zeytin
2 salatalık
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali
1armut
Akşam yemeği 19.30
1 kase sulu köfte
Domates +Roka
2 yk kadar yoğurtlu makarna
30 dk eliptik(10 km yol) 2 lt su
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsunHayırlı geceler
11.00
1catal peynir
1yk labne
Salatalık
14.00
Sütlü hindiba kahve
18.00
2 h tavuk but
3 yk bulgur pilavı
20.30
Bir dilim pasta kızımın doğum gunu yaptım.
5000 adım yaptım.
LenaG
Sağol kaptaniçemVaaay koşarak eksilere gidiliyorafiyet olsun
Afiyet olsun akşamları 1 kase bol limonlu karabiberli bir tavuksuyuna çorba içsen hem iyi gelir hem doyurucu
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsunzorla salata yedireceğim sana gelip
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım fizyoterapi özellikle kuru iğneleme tekniği baya iyi geliyor diye duydum
Az ama yoğunlukla şekerden gelen karb.ağırlıklı olmuş protein ve sebze eksik kalmış canım
Afiyet olsun tüm gün bir akşam yemeği yemişsin zaten çiko çok sorun olmaz
Çok iyi menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet ideal porsiyonda
Afiyer olsun güzel olmuş
Afiyet olsunara yapamadığın için mi yoksa yazmasam daha iyi dediğin için mi o emoji
Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsunvaayy soor da yapılmış
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Ellerine sağlık gerçekten çok destek oldun bana teşekkür ederim
Afiyet olsunprensese nice mutlu yıllar olsun doğum günü kutlu olsun hep gülsün evinizden şen kahkahaları eksik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?