- 8 Şubat 2017
- 2.013
- 9.416
- 158
Kaptaniçem seninde 1 lahmacun dışında yemek yok 2 küçük muz 2 mandalina ve 1fit kurabiye bir kereye mahsun hiiç bişicik olmaz afiyet olsun ❤Ben de menümü yazayım bugün birazcık çıktım listeden
Sabah 2 kupa sütlü filtre kahve
Kahvaltı 11:00 4 yk yoğurt,2 küçük muz,1 mandalina,1 tk fıstık ezmesi (meyve çok kaçtı)
Ara 15 fındık,1 mandalina
aralarda kahve ve çay
Akşam 1 lahmacun,bol yeşillik,1 bardak ayran
23:00 1 fit kurabiye (nersen esti niye esti bilmiyorum )
Çok meyveli bir gün oldu yarın listemden çıkmayacağım
Su 2.5 lt
8129 adım
Cakinin Gelini
Sağol canım amin çok ihtiyacımız var kahkahalı günlere. Allah razı olsunVaaay koşarak eksilere gidiliyorafiyet olsun
Afiyet olsun akşamları 1 kase bol limonlu karabiberli bir tavuksuyuna çorba içsen hem iyi gelir hem doyurucu
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsunzorla salata yedireceğim sana gelip
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım fizyoterapi özellikle kuru iğneleme tekniği baya iyi geliyor diye duydum
Az ama yoğunlukla şekerden gelen karb.ağırlıklı olmuş protein ve sebze eksik kalmış canım
Afiyet olsun tüm gün bir akşam yemeği yemişsin zaten çiko çok sorun olmaz
Çok iyi menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet ideal porsiyonda
Afiyer olsun güzel olmuş
Afiyet olsunara yapamadığın için mi yoksa yazmasam daha iyi dediğin için mi o emoji
Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsunvaayy soor da yapılmış
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Ellerine sağlık gerçekten çok destek oldun bana teşekkür ederim
Afiyet olsunprensese nice mutlu yıllar olsun doğum günü kutlu olsun hep gülsün evinizden şen kahkahaları eksik olmasın
Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlar canımGünaydın canım kızçeler
Bir günümüz bir günümüze uymuyor işte
Dün boncuğumla mutlu bugün mutsuz uyandım sabahtan beri afedersiniz ikinci ye kustu şimdi yatırdım inşallah normaldir hastalığı tekrarlıcak diye çok korkuyorum çok
Çok geçmiş olsun canımDün gece uyuyamadım, kalkamam diye bekledim namaza kadar. Migrenim tuttu o yüzden bugün benim de. Bütün gün bulantı baş ağrısı öldürdü beni. Adet öncesi iyice şiddetli oluyor. Yazamadım şimdiye kadar menüyü. Ama listeleri oluşturdum kaptanım cumartesiyi bekliyor pc de
16 Ekim Çarşamba
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet ve 2dilim kaşar
5 yeşil zeytin
2 salatalık
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali
1armut
Akşam yemeği 19.30
1 kase sulu köfte
Domates +Roka
2 yk kadar yoğurtlu makarna
30 dk eliptik(10 km yol) 2 lt su
LenaG Cakinin Gelini
Hayırlı uzun güzel yaşları olsun inşallahHayırlı geceler
11.00
1catal peynir
1yk labne
Salatalık
14.00
Sütlü hindiba kahve
18.00
2 h tavuk but
3 yk bulgur pilavı
20.30
Bir dilim pasta kızımın doğum gunu yaptım.
5000 adım yaptım.
LenaG
En güzel ağrıBacak ağrılarım iyice arttı iç bacak kısımları falan yürürken baya zorluyor. Ama bu oradaki kasları çalıştırdığımı gösterir
Amin camım Allah razı olsun bütün hastalara Rabbim şifa versinÇok geçmiş olsuncanım RABBİM ya ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine ağrılarına şifa versin inşallah amin
Çok şükür canım daha iyi olur inşallahÇok teşekkür ederim sağol canım ❤ karaciğer yetmezliği tedavisi gördü canım patili bebeğim bugün de böyle olunca korktum hamdolsun iyi az öncede kalktı mama yedi
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun
Su orucu da iyi geliyor ama bi yapamadım kaptanım, teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım fizyoterapi özellikle kuru iğneleme tekniği baya iyi geliyor diye duydum
Akşam yemeyecektim aslında sebze ve protein olsun diye yedim onları kaptanım yanına salata mı yapmam lazımdı acabaAz ama yoğunlukla şekerden gelen karb.ağırlıklı olmuş protein ve sebze eksik kalmış canım
ben gördüm seninkini de fotoğraflardan aslında tam istediğim buBenimki bundanVoit Super Fit Katlanabilir Geniş Yürüme Alanlı Koşu Bandı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Voit Super Fit Katlanabilir Geniş Yürüme Alanlı Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Ankee
buna benzer bişey alıcam sanırım yaa, dışarda hem vakit bulamıyorum hem bi yürüdüm hala hastayım.Ben bunu kullanıyorum canım çok memnunum
Ben 2.el temiz bulup almıştım 1200 TL'ye 5 sene önceben gördüm seninkini de fotoğraflardan aslında tam istediğim bu
ama fiyatı da çokmuş bea, bir de verimli kullanamazsam yazık günah
buna benzer bişey alıcam sanırım yaa, dışarda hem vakit bulamıyorum hem bi yürüdüm hala hastayım.
Zafere kararlı adımlarla gitmek işte böyle birşey afiyet olsun canım ❤16102024
aç karna ; kahve ve yarım litre su
11.00
Eki Görüntüle 3491501
18.00
menemen
salatalık
zeytin
2dilim siyez
çay
2litre su
1maden suyu
Efenin_Annesi Cakinin Gelini LenaG
Afiyet olsun canım menün dolu dolu göz doyurucu çok beğendim ❤16 Ekim menüm
Sabah 9 gibi
Yarım ay börek, 3yesil biber, peynir,5 y zeytin ,bir tabak roka salatası
Öğleye doğru oğluma badem kırdım 4 tane yedim başkası yok
Ogl den sonra 2gibi
Bir tabak gabak yemeği,bir ciltim üzüm,iki dilim mandalina
Akşam 6 da
Etli pirinç pilavı 3yk ,bir tabak sebze yemeği bir bardak ayran
LenaG , Cakinin Gelini
Kızımla çıktım yürüyüşe biraz az oldu
4 bin adim
insallahh güzel sonuclarla gelirimZafere kararlı adımlarla gitmek işte böyle birşey afiyet olsun canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?