Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bebekle spor cidden zor aynı durumdayım yaptığımda daha iyi oluyor ama günü gününü tutmuyor bu bebeklerim
Bni gören herkes bu çocuk hiç durmuyor sen nasıl bakıyorsun diyo geçen birine sinirlendim napim dedim bnm çocuğum atim mi mecbur bakcam yani bu elbet bir gün büyüyecek hep böyle mi kalcak

Ayyy gece gece sen çok yaşa emii nasıl güldürdün nasıl mutlu ettin benii

Gün bitmeden menümü paylaşayım
Sabah
07:30 iki adet yumurta haşlanmış

Öğle
12:30
Bir kase ezogelin çorba
Bir adet avuç içi kadar sebzeli köfte hamburger köftesi gibi
Yeşil salata
250 ml ayran

Akşam
20:30 ancak eve geldim
Beş adet etli lahana sarma
100 ml ayran

3,5 litre su
35 dakika eliptik 12.11km
LenaG Cakinin Gelini

Bni gören herkes bu çocuk hiç durmuyor sen nasıl bakıyorsun diyo geçen birine sinirlendim napim dedim bnm çocuğum atim mi mecbur bakcam yani bu elbet bir gün büyüyecek hep böyle mi kalcak
Muhtemelen o yorumu yapanlarin ya çocugu yoktur ya da büyütmustur ununu eleyip elegini asmistir unutmustur eskileri.Kolay çocuk olur mu yahu birde bu devrin çocuklari Cem Yilnazin tabiri ile folic asit nesli sıkma canini 16 yastan bildiriyorum oyle hizli buyuyorlarki gozlerim dolu dolu bebeklik fotolarina bakiyorum.Benimkine de diyolardi bu cok inatci cok yaramaz ne yapcan sen bunla Allah yardimcin olsun falan simdi son derece beyefendi edepli yardimsever merhametli bir genç oldu degil annesine karincaya kiyamaz herkes takdir eder. Soylenenleri kulak ardi et ve her anin tadini çikar inan bana çoook çabuk buyuyecek

Cumartesi tabiki hazır kendimi motive hissediyor ve cabalıyorken
Ayy bu cumartesi gelme planım vardı ama başka planlar oluştu. Motivasyonu bı doğu gezisinde kaybetmiştim bulmaya gidiyorum inşallah dua edin bulayım oralarda

Afiyet olsun guzel menu yalniz su dikkatimi cekti .Su miktarini kendini zorlayarak mi o kadara ulastirdin yoksa su icmek kolay mi senin icin 2 litreyi bile tamamlayanadigim icin 3.5 litre cok sasirtti beni

anlayan anladı

Canım afiyet olsun menün çok güzel olmuş iki gündür o lahana sarması yenmeyi bekliyor yedin ve geçti km. yide görmezden gelemeyeceğim harikasın canım

Yaaa çok sevinirirm kızlar seni de etiketlerler daha kolay takip edebilirsin canım
Tamamdır kaptanım cumartesi başlıyoruz o haldee. :)
Ayy öyle gıpta ederek okudum ki leylak ablacım, şimdi ki nesil bir tuhaf dedikleri gibi folik asit mi böyle yaptı bunları bilmiyorum ayıptır söylmesi poposunda bir avuç kor varmış gibi ordan oraya yorulmak bilmiyor benimki de. Gerçekten büyüyüp seninki kadar olunca nasıl olacak tam tersi oluyor diyorlar bakalım inşallah o günleri gösterir Rabbim bizlere de.

Valla ikiside yaramaz ama bi uyusunlar geceleri de fotoğraflarlarına videolarına bakarım öyle bi manyaklık bnmki ama bn çok bekledim bunları kaç defa tüp bebek tedavisi gördüm çok uzun yoldan geldiler bebişlerim varsın böyle olsun yokluğu daha zor gerçekten . Büyüyecekler inanıyorum da arada bi bunaltı geliyo da sabredeceğiz

Benim küçük torunda sürekli ağlardı, 4, 5 aylıkken düzeldi, şimdi bir sıkıntısı oldukça ağlıyor. Ben 2 sene sürekli ağlamışım, annem artık dayanamamış, ölsede kurtulsak demiş, 2 sene sonra susmuşum. Sabret kuzum, geçecek

Ay abla inşallah iki sene sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…