- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Tam bugday olmaz mi?kızlarrr ekmek yerine kesinlikle siyez ekmek der geçerimm okadar diyorum
Uykuyu geçtim uyanıkken de sürekli ağlıyo kucaktan inmiyor tam 6 aylık olunca tahlilleri yapılacak bakalımCanım uykusuzluk ve yorgunluk ödem yaptı o zaman sen normal beslenmeye devammm gerisi gelir
Bni gören herkes bu çocuk hiç durmuyor sen nasıl bakıyorsun diyo geçen birine sinirlendim napim dedim bnm çocuğum atim mi mecbur bakcam yani bu elbet bir gün büyüyecek hep böyle mi kalcakBebekle spor cidden zor aynı durumdayım yaptığımda daha iyi oluyor ama günü gününü tutmuyor bu bebeklerim
Canım menün çok çok güzel olmuş eline emeğine sağlık afiyet olsun 1mini popkek zaten 1yudumluk birkere lik bişicik olmaz afiyet olsun canım ❤@Efenin_AnnesiCakinin Gelini LenaG
Aç karna ; 1litre su ve türk kahve
12.00
Eki Görüntüle 3490908
rezene kimyon çayı
17.30
tazefasulye ve bol kıvırcık karışık salata
kefir
1 mini popkek(çok canım çekti)
2litre su
maden suyu
Ayyy gece gece sen çok yaşa emii nasıl güldürdün nasıl mutlu ettin beniiCakinin Gelini seni ayakta alkisliyorum hatta yetmez alkislarken kendi etrafimda bir tur dönüyorum 4 gunde 1800 nedir bacim yaglar patir patir dökûlmüş açiklamani okudum ödem falan demissin de o kadar mütavazî olma çaban olmasa ödemde gitmez
Muhtemelen o yorumu yapanlarin ya çocugu yoktur ya da büyütmustur ununu eleyip elegini asmistir unutmustur eskileri.Kolay çocuk olur mu yahu birde bu devrin çocuklari Cem Yilnazin tabiri ile folic asit nesliBni gören herkes bu çocuk hiç durmuyor sen nasıl bakıyorsun diyo geçen birine sinirlendim napim dedim bnm çocuğum atim mi mecbur bakcam yani bu elbet bir gün büyüyecek hep böyle mi kalcak
Cumartesi tabiki hazır kendimi motive hissediyor ve cabalıyorkenAfiyet olsunyapacak birşey yok yedin bitti ama çok güzel eksi gelmiş devam gelsin
Afiyet olsunerken kapamışsın geçmiş olsun dikkat et kendine
Afiyet olsun karbonhidrat biraz kaçmış ama akşam dengelenmiş
Çok iyi canım afiyet olsunspor da çok iyi çatır çatır gidecek o kilolar
Afiyet olsun çok güzel
Hmmm somon severimmmafiyet olsun
Afiyet olsun anammm 1 paket bisküviden sonra makarna o zaman sana
E c.tesi başlıyoruz sen takıma girmeyecek misin
Vuhuuu spora bakafiyet olsun diyecek hiçbir şey yok
Ayy bu cumartesi gelme planım vardı ama başka planlar oluştu. Motivasyonu bı doğu gezisinde kaybetmiştim bulmaya gidiyorum inşallah dua edin bulayım oralarda
Afiyet olsun guzel menu yalniz su dikkatimi cekti .Su miktarini kendini zorlayarak mi o kadara ulastirdin yoksa su icmek kolay mi senin icin 2 litreyi bile tamamlayanadigim icin 3.5 litre cok sasirtti beniGün bitmeden menümü paylaşayım
Sabah
07:30 iki adet yumurta haşlanmış
Öğle
12:30
Bir kase ezogelin çorba
Bir adet avuç içi kadar sebzeli köfte hamburger köftesi gibi
Yeşil salata
250 ml ayran
Akşam
20:30 ancak eve geldim
Beş adet etli lahana sarma
100 ml ayran
3,5 litre su
35 dakika eliptik 12.11km
LenaG Cakinin Gelini
Eki Görüntüle 3490938
LenaG @dolar milyoneri Sitare55
Bu günkü menüm
10:30
1 sütlü kahve
1 Medine hurması
11:30
2 yumurta az zeytinyağlı omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
1 mercimek köftesi (dünden kalan)
15:00 misafirliğe gittim
1 avuç taze kuruyemiş
4 ısırık cevizli sucuk ve pestil
16:30 akşam yemeği bitti
1 tabak peynirli salata
Su 2 litre oldu
Spor 14.750
20:30
Spor dönüşü 2 şekersiz çay içtim midem bulanıyor1 yemek kaşığı kadar haşlanmış mısır yedim
2 ısırık hurma yedim ama bulantım geçmiyor
Canım afiyet olsun menün çok güzel olmuş iki gündür o lahana sarması yenmeyi bekliyor yedin ve geçti km. yide görmezden gelemeyeceğim harikasın canımGün bitmeden menümü paylaşayım
Sabah
07:30 iki adet yumurta haşlanmış
Öğle
12:30
Bir kase ezogelin çorba
Bir adet avuç içi kadar sebzeli köfte hamburger köftesi gibi
Yeşil salata
250 ml ayran
Akşam
20:30 ancak eve geldim
Beş adet etli lahana sarma
100 ml ayran
3,5 litre su
35 dakika eliptik 12.11km
LenaG Cakinin Gelini
Eki Görüntüle 3490938
Tamamdır kaptanım cumartesi başlıyoruz o haldee. :)Yaaa çok sevinirirm kızlar seni de etiketlerler daha kolay takip edebilirsin canım
Ayy öyle gıpta ederek okudum ki leylak ablacım, şimdi ki nesil bir tuhaf dedikleri gibi folik asit mi böyle yaptı bunları bilmiyorum ayıptır söylmesi poposunda bir avuç kor varmış gibi ordan oraya yorulmak bilmiyor benimki de. Gerçekten büyüyüp seninki kadar olunca nasıl olacak tam tersi oluyor diyorlar bakalım inşallah o günleri gösterir Rabbim bizlere de.Muhtemelen o yorumu yapanlarin ya çocugu yoktur ya da büyütmustur ununu eleyip elegini asmistir unutmustur eskileri.Kolay çocuk olur mu yahu birde bu devrin çocuklari Cem Yilnazin tabiri ile folic asit neslisıkma canini 16 yastan bildiriyorum oyle hizli buyuyorlarki gozlerim dolu dolu bebeklik fotolarina bakiyorum.Benimkine de diyolardi bu cok inatci cok yaramaz ne yapcan sen bunla Allah yardimcin olsun falan simdi son derece beyefendi edepli yardimsever merhametli bir genç oldu degil annesine karincaya kiyamaz herkes takdir eder. Soylenenleri kulak ardi et ve her anin tadini çikar inan bana çoook çabuk buyuyecek
Valla ikiside yaramaz ama bi uyusunlar geceleri de fotoğraflarlarına videolarına bakarım öyle bi manyaklık bnmkiMuhtemelen o yorumu yapanlarin ya çocugu yoktur ya da büyütmustur ununu eleyip elegini asmistir unutmustur eskileri.Kolay çocuk olur mu yahu birde bu devrin çocuklari Cem Yilnazin tabiri ile folic asit neslisıkma canini 16 yastan bildiriyorum oyle hizli buyuyorlarki gozlerim dolu dolu bebeklik fotolarina bakiyorum.Benimkine de diyolardi bu cok inatci cok yaramaz ne yapcan sen bunla Allah yardimcin olsun falan simdi son derece beyefendi edepli yardimsever merhametli bir genç oldu degil annesine karincaya kiyamaz herkes takdir eder. Soylenenleri kulak ardi et ve her anin tadini çikar inan bana çoook çabuk buyuyecek
Benim küçük torunda sürekli ağlardı, 4, 5 aylıkken düzeldi, şimdi bir sıkıntısı oldukça ağlıyor. Ben 2 sene sürekli ağlamışım, annem artık dayanamamış, ölsede kurtulsak demiş, 2 sene sonra susmuşum. Sabret kuzum, geçecekBni gören herkes bu çocuk hiç durmuyor sen nasıl bakıyorsun diyo geçen birine sinirlendim napim dedim bnm çocuğum atim mi mecbur bakcam yani bu elbet bir gün büyüyecek hep böyle mi kalcak
Ay abla inşallah iki sene sürmezBenim küçük torunda sürekli ağlardı, 4, 5 aylıkken düzeldi, şimdi bir sıkıntısı oldukça ağlıyor. Ben 2 sene sürekli ağlamışım, annem artık dayanamamış, ölsede kurtulsak demiş, 2 sene sonra susmuşum. Sabret kuzum, geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?