bu kadın daha ne yapsınKızlar kendinizi hazırlıyorsunuz değil miii c.tesiden itibaren spor yarışları yapıyoruz.
Kazanana 1 eti karam izni(isterse tabi)
Bir de çok güzel kupaaaa
Ayrıca arttırıyorum +1 puaannn
(Daha benden ne istiyoğuz ne bekliyoğuz)
Cumartesi ye öyle bir hazırlık yapalımki tartıya çıkınca üzüleceğimize mutlu olalım sarmayla pilav bugünlük olsun ama zaten çokta değil 3 yk. afiyet olsun canım ❤15 ekim menüm Sabah 10 da başlayıp 12de yavaş yavaş anca yedim
2 dilim tb ekmeği
1 yumurta ile Menemen
15.30
Türk kahvesi
2 kare çikolata
Akşam 18.30
Tavuk 3 yk pikav
5-6 sarma
Yoğurt
Su 3 lt
Ha bi tane de cicibebe yedim
LenaG Cakinin Gelini
afiyet olsun canım. ay ben brüksel lahanasını hiç sevmiyorum15 ekim
11:45
Marul arasına beyaz, küflü peynir, acuka
8 kaşarlı Brüksel lahanası
17:45
2 dilim somon
Bol salata
10 kaşarlı Brüksel lahanası
2 avuç çekirdek
1,5 lt su
3 kupa kahve
1 kupa apaform
Yarım lt dukan
15 dakika yürüyüş bandında yürüdüm
LenaG
Kaç aylık tek çocuk muBni gören herkes bu çocuk hiç durmuyor sen nasıl bakıyorsun diyo geçen birine sinirlendim napim dedim bnm çocuğum atim mi mecbur bakcam yani bu elbet bir gün büyüyecek hep böyle mi kalcak
Sonuç iyi yaNe oldu sonuç?
Bende nasil bir imaj biraktinsa 2 filtre kahveyi 2 litre kahve diye okudumDoğru valla ben yorumluyorum kendiminkini yazmayı unutuyorum
Sabah 2 filtre kahve sütlü
Kahvaltı 11:00 2 dilim tbe kahvaltılık sosla,40 gr peynir,7 zeytin,1 yumurtadan omlet
Ara 15:00 15 fındık 2 mandalina
Akşam 5 minik köfteli salata ,2 yk makarna(bu hesapta yoktu)
Aralarda çay sütlü kahve
Su 3 lt
Spor yok bugün yapamadım nedense
Ben sanki bu hafta seytanin bacagini kirdim. Dedigin gibi dün sacma bir aclik ve menü değişikliği oldu , dune gore -800um. Tabi yine yediklerimiz duzene girince cumartesiye artis olur mu bilemem. Sabretmek lazim. Belki tatlılı bir ödül günü olabilir. Menulerin genrlde güzel, ekmek meyve yokken veya yediklerin az diye tatli krizi yasiyor olabilir misin ?İyi akşamlar kızlar napiyorsunuz? İş güç yoğunluğu içerisinde koşturup duruyoruz değil mi? Ben günler nasıl akıp gidiyor hiç anlamıyorum.
Birde canımı sikmak istemiyorum ama kaç haftadır takılı kaldım 92lerde ne güzel geçen çarşamba 91 e düşmüştüm geri hatalar yaptim.Tatli krizlerim oldu üst üste bir sürü yaptığım.kacamaklar ve düzensizlikler oldu.
Bir yerde okumuştum.eger takıldığını kilolar olduysa öğün sayınızı değiştirin yada erken kapanış yapın diye onu uygulamaya çalışıyorum.
Sabah 8.30 da şirkete girdiğimde öğlene kadar bir litreliklerden 1.5 bitiriyorum öğleden sonra da 1.5 bitiriyorum. Akşam çok susamıştım spordan sonra da bi yarım daha gitti . Yani zorlanmadım :) ama ilk defa bu kadar içtim genelde 2.5-3 arasıdırAfiyet olsun guzel menu yalniz su dikkatimi cekti .Su miktarini kendini zorlayarak mi o kadara ulastirdin yoksa su icmek kolay mi senin icin 2 litreyi bile tamamlayanadigim icin 3.5 litre cok sasirtti beni
O sarma için ne ara öğün yaptım ne de yanına başka bişey koydum gittim bir de spora çıktımCanım afiyet olsun menün çok güzel olmuş iki gündür o lahana sarması yenmeyi bekliyor yedin ve geçti km. yide görmezden gelemeyeceğim harikasın canım
Yumurta neden 2 tane değil kuzum
Aslında sporuma göre iki olsa iyi olacak da canım takıldım ya 72 de accık azaltayım dedimYumurta neden 2 tane değil kuzum
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?