Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aslında hiç yememem gerekli. hem de king yedim
bimde indirim varmış. fazla aldım. 2 tanesi yedim. hiç almamam gerekti ne olacak benim çikolataya bu zaafım yaa

Ya bence de diyet bile olsa insan o tadı unutamıyor o nedenle ben de hiç yalancı tatlılı şeyler yememeye çalışıyorum.
Çok güzel eksi gelmişsin yarın dengelersin sakın koyverme

Artık bir söz bulamıyorum yine yapmışsın yapacağını harika bir menü canım afiyet olsun ❤

Ya bence de diyet bile olsa insan o tadı unutamıyor o nedenle ben de hiç yalancı tatlılı şeyler yememeye çalışıyorum.
Çok güzel eksi gelmişsin yarın dengelersin sakın koyverme
inşallah canım. akşam yemeği de süpriz oldu. yoksa dünkü çorbayla kıymalı kabak yemeği olacaktı. ama eve geldim börek yapılmış

Canım bugün senin menün nasıldı?

Öyle şey olurmu canım illa hepimizde bir duraksama sabit kalma oluyor zaten istesende olmazdı değerlerin çok düşükmüş takviyelerinide içince bal gör nasıl veriliyor o kilolar sakın ama sakın pes etmek yok ayrıca menün harika olmuş afiyet olsun canım ❤

İyi akşamlar kızlar napiyorsunuz? İş güç yoğunluğu içerisinde koşturup duruyoruz değil mi? Ben günler nasıl akıp gidiyor hiç anlamıyorum.
Birde canımı sikmak istemiyorum ama kaç haftadır takılı kaldım 92lerde ne güzel geçen çarşamba 91 e düşmüştüm geri hatalar yaptim.Tatli krizlerim oldu üst üste bir sürü yaptığım.kacamaklar ve düzensizlikler oldu.
Bir yerde okumuştum.eger takıldığını kilolar olduysa öğün sayınızı değiştirin yada erken kapanış yapın diye onu uygulamaya çalışıyorum.

Canım ne özrü lütfen deme öyle şimdi ben üzüldüm hepinize ailecek çok geçmiş olsun haftaya kontrol den sonra bizede bildir kendine iyi bak canım tühh ❤

Canım öncelikle geçmiş olsun ortalıkta salgın var kendine lütfen iyi bak menün gayet güzel olmuş zaten neredeyse günü 14 de bitirmişsin güçsüz kalırsın bol limonlu çorbalar yap iç afiyet olsun canım ❤

Afiyet olsun canım ❤ kahvaltı yok tarçınlı kekinde kararında olduğunu düşünüyorum etiketlediğin kişi ben değilim canım

15 Ekim Salı
Kahvaltı 13.00

3 yk granola + 1 sb süt + 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün 17.00
1 tüysüz şeftali + 1 armut
Akşam yemeği 19.30
3 yk kadar yoğurtlu makarna, koca kase salata, 30 gr kadar ton balığı
2lt yi aşkın su + 1 lt dukan kiraz saplı
30 dk eliptik (10 km yol)
LenaG Cakinin Gelini

Eklentiler

• 1000027619.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000027618.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000027617.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 12
Acil şifalar dilerim canım

İyi akşamlar
LenaG

11:00 3yumurta ve 1küçük kabaktan oluşan yağlı kağıtta kabak tost, 8karışık zeytin, 2kk.peynir, 2tk.acı sos, 2limonlu zeytinyağlı köz kapya, domates, kahvaltı sonu şekersiz çay, 1avuç fıstık ve 10gr.lokum

19:00 Akşam yemeği
1tabak yy.yoğurtla haşlanmış yağsız semizotu,
Yağlı kağıtta 1avuç içi yağlı kırmızı et, 1yk.mantar sote, yarım karnıyarık, bol roka salatası

Az önce yağsız sütle 1kupa şekersiz soğuk filtre kahve

Su 3 litre

Canım bugün senin menün nasıldı?
Doğru valla ben yorumluyorum kendiminkini yazmayı unutuyorum

Sabah 2 filtre kahve sütlü

Kahvaltı 11:00 2 dilim tbe kahvaltılık sosla,40 gr peynir,7 zeytin,1 yumurtadan omlet

Ara 15:00 15 fındık 2 mandalina

Akşam 5 minik köfteli salata ,2 yk makarna(bu hesapta yoktu)

Aralarda çay sütlü kahve

Su 3 lt
Spor yok bugün yapamadım nedense

Maşallah canım sporuna da menü nede maşallah gayet başarılı afiyet olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…