Ya canım ilaçlar mi ağır geliyor etki mi etmiyor anlamadım. Şurada kontrole bir haftam kaldı. Bakalım tahlillerde ne çıkacak. Carpintilarim iyice arttı. İlaçların yan etkisi mi bilmiyorum. Birde salgına yakalandık. Ev ahalisi perisaniz.Daha iyisin demi canım tez vakitte iyileş ve gel lütfen
Tebrikler canımEfenin_Annesi Cakinin Gelini LenaG sibel_84 @yosunlupapatya Mthn83
cumartesi; 72.9
salı;72.2
fark;-700
ödemi yolladımm gökyüzee
Eki Görüntüle 3490636
Tekrardan özür dilerim. Ben nasıl unuttum ya.Kızlaarrr iyimisiniz ordamısınıız tartı bildirimi yapabilecek misiniz?
sibel_84
Sem2024
@urfaktefek
@Lotus1234
Canım öyle düşünme. Takımda olman daha iyi. Motivasyonunu düşürme böyle düşünüp. Sen elinden geleni yapiyorsun, illaki gidecek kilolar üzülme lütfen.İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Sabah 09.30 2 Altınbaşak 1diljm peynir 1 yumurta 1dilim füme cay
Ara 13.00 kefir 1 galeta 3 tane üzüm
Öğle 15.00 3 parça tavuk bol salata 1dilim ekmek ayran
Akşam 19.00 1 kase kemik suyuna tarhana salata yerim
Su 2.5 3 litre + aralarda 3bardak dukan içeceği içtim
Eğer bu haftada kilo vermezsem takımlara girmeyeceğim çünkü artı çıkınca üzülüyorum takım etkileniyor.
Spor 9bin adım .
LenaG Cakinin Gelini
Wu huuuuuuuBen artık vücudumu şekillendirerek kalan 6 kilomu verecem inşallah
Yürüyüş yaparak bunu bir nebze yapmıştım şimdi ağırşık çalışmaları kardiyo gibi sporlarla tüm tuşlara basacam kalan altı kilo korksun benden
Canım öyle düşünme. Takımda olman daha iyi. Motivasyonunu düşürme böyle düşünüp. Sen elinden geleni yapiyorsun, illaki gidecek kilolar üzülme lütfen.
KıyamamSagolasin canım insan üzülüyor sende geçen hafta ciddi emek verdin artı çıkınca üzüldüm. Yazmaya bile utandım sana
Yaparsın inşallah canım biraz küçük kolay sporlarla başla yavaş yavaş artır insan alışınca canı istiyoKıyamam
Evet üzüldüm ben de ama herşey bizim elimizde. Aslında ben içten içe kendime çok kızıyorum. Bu yola çıkarken 50 hayaldi ve ah bı 50 olsam başka ne isterim felan derdim. Ne zamanki 55 lere indim resmen aç gözlülük yapıp daha da fazla vermeyi hedef koydum önüme. Halbuki 50 de kalıp normal beslenip kaçamak yapmadan spor yapsam hem sikilasacak hem de incelebilcem. Zulüm geliyor spor yapmak, ac gezmek daha kolayima geliyor
Şeytanın bacağını kırmak zorundayım biyerde baslicam illaki de o gün ne zaman onu bilmiyorum
Giz günün en çok artı çıkanı açık ara ben oldum. Nirelere gidem oyyy. Regle extra ödem de eklenince maalesef artı olarak rakam daha da büyük çıkıyor. Neyse ki kontrol bizde verecez öyle ya da böyle gidecek bu şişlikler yağlar odemler hajahjajaİyi akşamlar kızlar 67.15 dim bugün yazamadım resmen kilo aldım çok moralim bozuk regl nedeniyle toparlayamadım bir türlü inşallah düzelticem
LenaG
Cumartesi 66.60
Salı 67.15
Fark +0.55
Kız nereye gidiyon çikolata yemeyeeeeeeeeeeeeKaptanım canım bitanem yaklaşık 4-5 saattir cebelleşiyorum ama olmuyor yok resmen ağzımın suyu akıyor pavlovun köpüşü gibiyim
Bu saat de oldu ama yiyecem galiba
Ceza da versen kızsan da razıyım
Çikolata yemeye gidiyom
LenaG
MuttaaaağaaKız nereye gidiyon çikolata yemeyeeeeeeeeeeee
1-2 karecik yicen dimi ablasının gülüsüMuttaaaağaa
İki kare amma çakma dubai şeysi1-2 karecik yicen dimi ablasının gülüsü
Etme eyleme bak bu saatte olmaççç
Tamam ama ısırarak yeme. Ağzında gezdire gezdire ye ki uzun sürsün tadı ağzında. Afiyet olsun bişey olmaz bence 2 karecikten.İki kare amma çakma dubai şeysi
Dayanamıyommmmmmmm
Anamm çok güzel görünüyor afiyet olsun canım
Dimi yaaTamam ama ısırarak yeme. Ağzında gezdire gezdire ye ki uzun sürsün tadı ağzında. Afiyet olsun bişey olmaz bence 2 karecikten.
Efenin_Annesi Cakinin Gelini LenaG sibel_84 @yosunlupapatya Mthn83
cumartesi; 72.9
salı;72.2
fark;-700
ödemi yolladımm gökyüzee
Eki Görüntüle 3490636
Sizin bu paylaşımlarınız benim için çok önemli
Bu hafta bende gelmeye çalışıyorum inşallah
Afiyet bal olsun çiçeğimoohhhh miissss gibi bende açken kahve ve 1litre su ictim
Bil bakalım nerden yazıyorum yürüyüs bandından
Oh afiyet olsun yine acıktım tabağı görünce
Ufaktan basla. Lesli 15 dk , haftanin 3 gunu veya gunde 30 dk yuruyus ile. Uzmanlar zaten gunde yarim saat yürüyüş diyorlar. Saglik acisindan 30 ile 45 dk arasında cok fark yok ama hic yurumeyen ile gunde 30 dk yuruyen arasinda ucurum var. Kafana koy yapiyorum de ve baslaKıyamam
Evet üzüldüm ben de ama herşey bizim elimizde. Aslında ben içten içe kendime çok kızıyorum. Bu yola çıkarken 50 hayaldi ve ah bı 50 olsam başka ne isterim felan derdim. Ne zamanki 55 lere indim resmen aç gözlülük yapıp daha da fazla vermeyi hedef koydum önüme. Halbuki 50 de kalıp normal beslenip kaçamak yapmadan spor yapsam hem sikilasacak hem de incelebilcem. Zulüm geliyor spor yapmak, ac gezmek daha kolayima geliyor
Şeytanın bacağını kırmak zorundayım biyerde baslicam illaki de o gün ne zaman onu bilmiyorum
Ayyy yakin olsak hep birbirimizin tabaklarını tada bilsek keşkee yaaAnamm çok güzel görünüyor afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?