Şuan kaç kg kaldı hedefine ve en çok nerde var kilo. Benim koca bı karın göbek ikilisi var mesela.Benimki hepten düşüyo ya netcez takamıyom çok bol zati benim totoyu ve elleri gören yok bu eller bu bedene ait değil dicek eller kupkuru küçücük totoya olmayan kıyafet bel ince belde durmuyor düşüyor ama totoya dar geliyor Allah vere bir basen pehh sanırım onca 30 kiloya yakın kilo bir oradan gittideğişik bi biçim
Harikasın kızBil bakalım nerden yazıyorum yürüyüs bandından
Oh afiyet olsun yine acıktım tabağı görünce
Canım tamamen aklımdan çıkmış yoğunluktan dolayıda yazamadım.
Belde dahil belden yukarısı tahta tabi göbeğimde davul gibiydi indi şükür ellerim bedenimle hiç alakası yok kuru ve küçük benim toto basen zalımın zulmü idi Allah muhafazaŞuan kaç kg kaldı hedefine ve en çok nerde var kilo. Benim koca bı karın göbek ikilisi var mesela.
Canım 300 gr. cumartesi fazlasıyla ödemle birlikte gitmiş olur lütfen modunu düşürme lütfenCanım tamamen aklımdan çıkmış yoğunluktan dolayıda yazamadım.
Bugün reglim ödemlendim.
93.5 kg Cumartesi
93.8 Salı
Fark +300gr
LenaG Cakinin Gelini
Waoww harikasın.Belde dahil belden yukarısı tahta tabi göbeğimde davul gibiydi indi şükür ellerim bedenimle hiç alakası yok kuru ve küçük benim toto basen zalımın zulmü idi Allah muhafazahamdolsun oda baya minnaklaştı bugün itibariyle 28.6 gitti hedefim çok yüksek çook 15 yıl önceki diyetimde 64 ü tartımda gördüm bu sefer sizle birlikte 59 u görmek biraz zor görürümde yapcaz gari bişiler
Ayy ben su içmiyorum bu ara. Bugün sadece 2 bardak su içtimEki Görüntüle 3490704 Sabah kahvaltim 12 de yaptım öncesi ödem attirici ve 1litre su ictim .
Akşama balık yapacağımJou LenaG Mthn83 Sitare55
İnşallah canım inşallahWaoww harikasın.
Boyun kaç peki, ben sana inanıyorum ki 59 u göreceksin burda.
Teşekkür ederim kaptanım, rahatsız etmese çözüm aramayacağım ama tuvalete çıkamayınca kanama ve ağrı yapıyor kasığımda. Uykusuzluk zaten yorgun hissettiriyor. Bakalım ayarlayacağım bişeylerCanım çok tebrik ederim harika bir sonuçbence olduğu gibi devam et daha ne çözüm arayacaksın süper böyle
Teşekkür ederim kaptanımMaşallah sana canım maşallah çok tebrik ederim ❤
Süper olurmu bilmem de, 1, seviyede hep eksi gelir. 2. seviyede biraz duraklar, 3 Te tekrar düşüşe geçerYorgunluk+wc =ödemmm
Belli olmaz c.tesi süper bir eksi gelebilir
Hayırlı sabahlar günaydın
Tabiki kârlısınHaftaya takımlara girelim ben de hazırlıktayım
10 yıl karda mıyım yani
Hepimmiz mezun olalım inş senin de yakın bence güzel bir ritim yakaladın fezam
Kesinlikle o 20.000 adımın hele bir de tartidan önceki aksam yapilmissa ödem yaptigini düşünüyorum. "Ayaklarına kara sular inmek " deyimi boşa değilspor çok yapıncada ödem yapıyorr okadar çok şey varkii bilmediğimiz kalkar kalkmaz bile tartmayacaksın ama 3gunde 300 gram iyi daha ne olsun
Peki sen nerelerdesin gel buraya spor yapalım su içelim son kiloları verelim
sonunu güldüm resmenKesinlikle o 20.000 adımın hele bir de tartidan önceki aksam yapilmissa ödem yaptigini düşünüyorum. "Ayaklarına kara sular inmek " deyimi boşa değil
Bebekle spor cidden zor aynı durumdayım yaptığımda daha iyi oluyor ama günü gününü tutmuyor bu bebeklerimBebeğim hiç durmuyor uyku düzeni yok bi yarım saat uyuduğundada anca ev işi yemek yapıyorum spor yaparsam daha çok yorulurum gerçi vakitde bulamıyorum ki
Ya canım ben çıkayım listelerden. Şimdi aklıma geldi bugünün salı olduğu. Sabah kalktigimda atayım diyordum yine apar topar hastane yaptık. Çocuklar duzelemedi. Bana ilaçlar etki etmiyor herhalde. Eşim dün gece rahatsızlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?