- 14 Şubat 2021
- 1.478
- 9.244
- 108
- 44
Tavsiyem menu iste , onlara sor 1 haftalik yazsinlar, o menüyü tekrarlaMaşaAllah senin evdekilere
Ekmek, makarna, pirinç, patates çıktı 2 hafta, eşim bu hafta sabahları siyah ekmek yemeye başladı, büyük oğlum hala yemiyor.
Karabuğday pilavı sevmezler, yeşil mercimek oğlanlar yemez, eşim kırmızı mercimek köftesi yemez, fallafel seneler önce yapmıştım, pek sevmediler, sebze olarak yeşil fasülye ( ayda 1)
Patlıcan oturtma olabilir, diğerlerini maalesef yemez eşim
Et olacak onlara, herhangi bişeyler yapmaya çalıştım ama ben yoruldum, yarın kendime izin vermek istiyorum
Afiyet olsun canım10 Ekim perşembe
7.30
Sirkeli su
8.00
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İki tk kahvaltılık çikolata
İki dilim kepek ekmeği
Çay
12.00
Eki Görüntüle 3489003
Bu tabak
16.00
Mandalina
Üç gün kurusu
Bir dolu avuç karışık kuruyemiş
Su 2 lt
Aralarda çay kahve içtim
14.400 adım
LenaG nurovic A Asya89
Akşam üstüne doğru 500 ml. zencefilli kiraz sapı çayı da içtim menüme yazmayı unutmuşumİyi akşamlar
LenaG
11:20 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
1elma
17:45 Akşam yemeği
2kase tavuklu yoğurt çorbası, 3yk.makarna
19:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve
Su 3.5 litre
Afiyet olsun canım çok güzel
Allah kolaylık versin, ben de çok erken kapatamiyorim 19 falan benim de ama inan cok etkiliyor kilo vermeyiHala eve varamadım yemeğimi yiyemedim
Çok geç gidiyorum eve çok da acıktım sizde durumlar nasıl yendi mi akşam yemeği.
Saat 17 de günü kapatanlar var
Ya eve geç gelmek çok zor ya, sen iş çıkışı direk gidemez misn eve, sabah kaçta gidiyorusn ise18.30 da çıkıyorum eşim geliyor, oğlumu almaya gidiyoruz. Hiçbir yere uğramazsam 20.00 da evdeyim, yemeğimi geceden yapıyorum ancak gelir gelmez ısıtıp yiyorum oluyor 20.30
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
07:00 sirkeli su
07:30 2 adet haşlanmış yumurta
Öğle
Bir kase alaca çorba
Patates sandal avuç içi kadar patatesin içerisinde kıyma vardı bir adet yedim
Bol yeşil salata
Ara
17:30
Dört adet kuru erik
Üç adet ceviz
Sekiz adet badem çiğ
Akşam
20:30
Bir kase etli kuru fasülye
2 litre
LenaG
Afiyet olsun akşamı güzel kaptmissinMenü bildirimi zamanııı :)
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeğiyle + 1 yumurtadan omlet ile + 2 dilim kaşar peyniri ile birlikte tost+ 2 salatalık+ 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
2 kepekli galeta + 1 bardak ayran
Ara Öğün 17.00
1 şeftali
Akşam Yemeği 19.30
1 kase domates çorbası, bolca salata
2 lt yi tamamladım ama yatana kadar daha içerim. +1 lt dukan
Spor yapamıyorum annem buradayken yaaa yarın gidiyor inşallah cumartesiden sonra başlarım. Bu hafta adet haftam zaten bugün yarın gelecek. Bakalım ne olacak
LenaG nurovic
Evet, bazen söylüyorlarTavsiyem menu iste , onlara sor 1 haftalik yazsinlar, o menüyü tekrarlaben bir ara oyle yapmak zorunda kaldim.
Merbabalar çok geçmiş olsun acaba hangi takviyeyi kullanıyorsunuz fibromiyalji içinYa benim de fibromiyalji ağrılarım arttı iki gündür takviye almadım hemen belli ediyor
Senin neyin var canım
Çok geçmiş olsun canımBugün zor bir gündü. 3 gündür uyku duzenim bozuk. Bir gece disim agridi diye agri kesici ictim yattim . Bu gun de basim agridi. Yine dis agrim basliyor. En son azi dişe yapilan işlemden beri o tarafim alt cene veya ust cenedeki hassas olan disim ağrıyor. Ya kanal tedavisi geldi ya başka birsey
Boyle uykulu ama uyuyamadigim keyfimin kacik olduğu günlerde yeme atagi olur. Bugun de oldu. Apar topar muz alip müsli yaptim. Sonra tavugu ekmekle yemekte sakinca gormedim. Ucuz atlattigimi düşünüyorum. Erken yatip uykumu almak istiyorum
Çok geçmiş olsun canımLenaG nurovic dolar milyoneri
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
1 salatalık
10:30 ile 11:30 arası
2 kaşık etli taze fasülye
Yarım köfte
2 kaşık nohut
3 küçük sarma (yemeklerin hepsi dünden kalma )
Domates salatalık
15:30
Sade Türk kahvesi
Yanında 2 ısırık cevizli sucuk
Akşam yemeği 16:30 bitti
1 tabak yeşillikli peynirli salata
2 ceviz
3/4 çatal kavun
1 çatal yumurta
Su 2 litre olur
Spor 14 bin
hesabıma göre aldığım kalori 988
Spor ile yaktığım kalori 470
Bakalım Cumartesi göreceğiz inşallah salı günkü eksimi korurum
Boğazım ağrıyor kulaklarım ağrıyor öksürüyorum
Nuroviç bunu çok beğendi
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?