- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Hoşgeldin kürkçü dükkanınaMerhabalar ben de katılabilir miyimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin kürkçü dükkanınaMerhabalar ben de katılabilir miyimm
Sende hoşgeldin papatyaDünki Menümü Yazayım, Uyanınca Ilık Limonlu Su,
12.00 Kahvaltı: 4 Adet yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık ev yapım sos, 1 tatlı kaşığı lan ne, 1 adet yumurta, yeşil çay, 1 dilim ekmek
18.00 Akşam Yemeği: 2 Dilim Pizza, 1 Bardak Meyve Suyu
Akşama kadar spor yapıldı, akşam yemeğinden sonra da 1 saat yürüyüş yapıldı, 2 Litre Su İçildi LenaG
Evdekiler de un ve şekeri menüden çıkarınca ne pişireceğim konusunda çok daralıyorum, malum pek sebze yemezlersenin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorum Afiyet olsun
Afiyet olsun yürüyüş eklenmiş
Afiyet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun akşamı çok erkene almışsın acıkman normal böyle durumlarda yanında bir şeyler bulundursan seni kurtarır mesela çantana at bir paket karabuğday patlağı
Afiyet olsun sabah ve öğlen çok az olmuş sonra hop fıstığa yönelmişsin evet sağlıklı ama çok kalorili oyy sonra da
Afiyet olsun börek çok erken bişicik olmaz o kadardan öğlen güzel hatta yanına 1 bardak ayran da eklenebilir ama akşam az kalmış salata yanına 5-6 yk yemek de eklenebilirdi
Afiyet olsun normalde 17:30 daki ara öğün için fazla ama sonra bir şey yememişsin seversen 1 kadeh şarapla değişiklik yapabilirsin kalorisi bakımından yani
Afiyet olsun canım yine karışık ve ödem yapıcılarla oluşmuş bir menü olmuş c.tesiye az kaldı kıaazz ne güzel eksin var koruyalım onuu
Başlangıçın hayırlı olsun sağlıkla gidecek kendileri inşallah
Aa canım hoşgeldin tekrar nerelerdesin
Afiyet olsun pizza mııı
Ama ne kadar ve nerden verdin ? Yağdan mı gitmiş ? Eğer öyleyse hiç dert etme
ayy feza abla beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi bu erkeklerin hormonları da tuhaf hem yiyip yiyp kilo almıyorlar hemde hopp zayıflıyorlar acaba spor mu yapıyorlar da bu kadar güzel zayıfladılar ? yoksa yeni başladılarda ödemleri mi giiti? ya daa sen spor eklemediğin için onlar da yürüyüş spor ağırlık vs yapıyorlarsa sen ondan da az verebilirsin bi de feza ablacım yaş aldıkça metabolizma da baya yavaşlıyor ben bu zamanlarımın kıymetini çokk iyi anladım mesela hop alıyor hop veriyorum ama yaş ilerleyince metabolizma çok zorluyor ama ben inanıyorum sana azar azar bile olsa çokkda güzel veriyorsun maşallah sanaaEvdekiler de un ve şekeri menüden çıkarınca ne pişireceğim konusunda çok daralıyorum, malum pek sebze yemezler
Yiyebilecekleri şekilde bişeyler yapmaya çalışıyorum, akşamki yumurta sarısı oğlumun beslenmesinden çıktı, ziyan etmedim
Eşim 2 haftada 4, büyük oğlum 3,8 kg vermiş
Kendime bakıyorum
Bı yerden başlamak lazım kaptanımsenin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorum Afiyet olsun
Afiyet olsun akşamı çok erkene almışsın acıkman normal böyle durumlarda yanında bir şeyler bulundursan seni kurtarır mesela çantana at bir paket karabuğday patlağı
Afiyet olsun sabah ve öğlen çok az olmuş sonra hop fıstığa yönelmişsin evet sağlıklı ama çok kalorili oyy sonra da
Afiyet olsun börek çok erken bişicik olmaz o kadardan öğlen güzel hatta yanına 1 bardak ayran da eklenebilir ama akşam az kalmış salata yanına 5-6 yk yemek de eklenebilirdi
Afiyet olsun normalde 17:30 daki ara öğün için fazla ama sonra bir şey yememişsin seversen 1 kadeh şarapla değişiklik yapabilirsin kalorisi bakımından yani
Afiyet olsun canım yine karışık ve ödem yapıcılarla oluşmuş bir menü olmuş c.tesiye az kaldı kıaazz ne güzel eksin var koruyalım onuu
Afiyet olsun pizza mııı
Çok zor biliyorum. Bu aralar ben de zor duruyorum atistirmamak içinKaptanım benim iştahım çok arttı kendimi zor tutuyorum(
Bugün menüm
LenaG nurovic
Sabah 2 yumurtalı peynirli omlet ,
1 tatlı kaşığı reçel ve kaymak
1 lokma kepek ekmek
5 tane kaju, 1/2 mandalina
Ara
1 küçük kasede sütlü gronala
Ara
1 elma 4 kare çikolata
Akşam
1 kase yoğurt
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık pilav
20 dk bisiklet
HoşbuldumHoşgeldin hedef kilon nedir
Hosgeldin
yumuşamis avokado tattin degil mi ?
Hoşbuldum canım. Yine kilolar aldım 1.5 ay oldu diyetisyen eşliğinde başladım çok vakit bulamıyordum buraya girmeye ama özledim sizi çok fazla aktif olamasam da burada olmak bana iyi geliyor. O yüzden güzel bir dönüş yaptımsenin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorum Afiyet olsun
Afiyet olsun pizza mııı
Hoşbuldum abla doğru söylüyorsun gerçekten dönüp dolaşıp yine burada buluyorum kendimiHoşgeldin kürkçü dükkanına
Menüm güzel mi sevindim dikkat ettim yime de kontrollü yiyorum en azındanÇok zor biliyorum. Bu aralar ben de zor duruyorum atistirmamak için
Menun çok güzel ama
Afiyet olsun
ayy feza abla beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi bu erkeklerin hormonları da tuhaf hem yiyip yiyp kilo almıyorlar hemde hopp zayıflıyorlar acaba spor mu yapıyorlar da bu kadar güzel zayıfladılar ? yoksa yeni başladılarda ödemleri mi giiti? ya daa sen spor eklemediğin için onlar da yürüyüş spor ağırlık vs yapıyorlarsa sen ondan da az verebilirsin bi de feza ablacım yaş aldıkça metabolizma da baya yavaşlıyor ben bu zamanlarımın kıymetini çokk iyi anladım mesela hop alıyor hop veriyorum ama yaş ilerleyince metabolizma çok zorluyor ama ben inanıyorum sana azar azar bile olsa çokkda güzel veriyorsun maşallah sanaa
Afiyet olsun canımİyi aksamlar grubun güzelleri bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 1 bardak kefir 1 tatlı kaşığı öğütülmüş keten tohumu 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1/2 avokado 2 3 ceviz ile shoothie. Avakadonun tadını sevmeyenler denesin
Ara 1 şekersiz kahve 1 kare bitter %85
Ara 1 muz
Akşam 17.00 gibi 3 dilim palamut tavada bollll salata 2 acı biber turşusu 1 dilim ekmek limonlu soda ( sekersiz)
8 gibi ya bitki çayı ya hindiba kahvesi içerim
Su 3litre olur
6500 adım
LenaG nurovic
Haklısın canım diyetisyenn benden çok morali bozuldu evet ben de zor veriyorum ama kolay almıyorum en azından bu hafta daha sıkı tutmam gerekliSakin ol ben de az veriyorum hep ama en azından kaçamakları yaptığımız halde gidiyor diyetisyeni bıraktığında hemen geri almamış olursun hızlı giden hızlı geri geliyor unutma
Diyetisyenler reklam olsun diye de çok verdirmeye çalışıyor ama ben takmıyorum kendi duzenimden pek feragat etmiyorm
200 Gr yağdan canım, ister istemez moralim bozuldu ama her seferinde yoğun ödem çıkıyor anlamadım neden çözemiyorum ödem sorununusenin menüler çok değişik geliyor bana farklı bir sistem uyguladığın için ne diyeceğimi tam kestiremiyorum Afiyet olsun
Afiyet olsun pizza mııı
Ergen oğlan anasi olarak menuden pilav makarnayi cikarmak cok zor esim 56 kilo. Buyuk oglum 1.8 ve 70 kilo ama kas yapiyor, bu kiloyu 2.5 yildir fitnessla resmen inşa etti bize de evde tavuk makarna, tavuk pilav yapmak düştü.Evdekiler de un ve şekeri menüden çıkarınca ne pişireceğim konusunda çok daralıyorum, malum pek sebze yemezler
Yiyebilecekleri şekilde bişeyler yapmaya çalışıyorum, akşamki yumurta sarısı oğlumun beslenmesinden çıktı, ziyan etmedim
Eşim 2 haftada 4, büyük oğlum 3,8 kg vermiş
Kendime bakıyorum
Afiyet olsun guzzum10 Ekim perşembe
7.30
Sirkeli su
8.00
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
5 zeytin
Domates salatalık
İki tk kahvaltılık çikolata
İki dilim kepek ekmeği