9 tane canım, diyetisyen listesi aslında çok yediriyor şimdi bakalım verebilecek miyimFındık kactane yedin cnm?
Afiyet olsun
Temiz bı menü, afiyet olsun guzzum
Kızın nasıl oldu ?
Koca Pastayı tek başıma yerim.9 tane canım, diyetisyen listesi aslında çok yediriyor şimdi bakalım verebilecek miyimhatta bir ara öğünde, 5 badem, 5 fındık 1 ceviz var ben yiyemiyorum hepsini ama şey dedi ben çok kabız oluyorum meyve ve kuruyemiş tuketmen gerekli, onların dis kabuğu çok iyi gelir dedi, 3 gündür kabizdim bugün iyiyim çok şükür...normalde aralıklı oruç iyi geliyor ama birkaç gündür kahvaltı yapınca gün içinde canım tatlı vs çok istemiyor,yoksa iş yerine aç gidince orda birşeyler oluyor simit, tatlı, poğaça falan hep canım ister kendimi zor tutardım hatta bazen yediğim falan olurdu smdi kahvaltı yapıp gidiyorum canım birşey istemiyor, bugün pasta vardı hiç canım istemedi
Ya teşekkür ederim canım ama gerçekten canım istemedi,benim de huyum söyle birşeyi canım isterse yiycem ama azcik yesem de kendimi durdururum canım istemiyorsa ağzıma surmemKoca Pastayı tek başıma yerim.
İraden süper, tbk ederim valla
bak inan geçen akşam 17.00Kız maşallah sana,o kadar açlığın üstüne çok çok iyi menü
Ya çok geçmiş olsun,çok zor dış inşallah rahatlamistir
Ya ben de deneyeceğim bol kiymali, hatta içine azcik buğday yarması da koyulabilir...bizim orda mercimekli yapılıyor sarma, içine yeşil mercimek, kırmızı mercimek,çok az buğday yarması,soğan, sarımsak, maydanoz, yağ salça bence gayet de bakliyat öğünü ,aynı şekilde kıymalı da yapılabilir dolmalar
Sen eşittir ben demektirKoca Pastayı tek başıma yerim.
İraden süper, tbk ederim valla
Aaa o kadar cok dolma konuşuldu ki ben de yapicam artikKız maşallah sana,o kadar açlığın üstüne çok çok iyi menü
Ya çok geçmiş olsun,çok zor dış inşallah rahatlamistir
Ya ben de deneyeceğim bol kiymali, hatta içine azcik buğday yarması da koyulabilir...bizim orda mercimekli yapılıyor sarma, içine yeşil mercimek, kırmızı mercimek,çok az buğday yarması,soğan, sarımsak, maydanoz, yağ salça bence gayet de bakliyat öğünü ,aynı şekilde kıymalı da yapılabilir dolmalar
Hepsini ben yedim boyları el kadar ama jet gibi yuvarlanarak koşuyorlarAçık renk şapşiği yerim ben
Evet geçen kendi kendimce bu dedim sebze içinde de et var , şimdi adı dolma die zararlı mı , pirinç koymuyorum kiii. Diyerek çıkarımda bulundum ve hoşuma da gitti :)) afiyetler olsunevett evettt gayet doyurucu oluyo diyetisyen bile verdi bizde şaşırdık aaaa dedik dogru biber dolma sonucta sebze yanii hic düşünemezdik halam hatta karabuğdaydan yapıyor gayette pirinç gibi oluyor annemde olmadığı için mecbur öyle kullandi ama sıkıntı yok doyduk çok şükür son litre suya devamm sonrada 10da maden suyu iceceğum zencefilli tarçın yarın olan hayrollaaaa
Afiyet olsun canım
Zuber bende aldım yarindan itibaren hergun ara öğün olarak yicem bakalım .
7 Ekim pazartesi
8.00
Sirkeli su
9.30
Bir lokma simit
11.00
Haşlanmış yumurta
Süzme peynir
5 zeytin
Maydonoz marul
Domates salatalık
Çay
13.30
Bir avuç karışık kuruyemiş
16.00
7 Soslu kanat (sosunda salça yoğurt sarımsak zeytinyağ)
Yoğurt
İki çatal köz patlıcan
Salata
Su 2 lt
Şu an sade maden suyuna limon sıktım içiyorum
15.700 adım
LenaG nurovic
İyi akşamlar herkese ben iyileştim. Kendime geldim takviye çorba vs. Bugünden itibaren de menümü de toparladım.
Bugünkü menüm,
Sabah 10:00
1 kuru kayısı
Türk kahvesi
Öğle 12:00
2 tavuk ızgara baget
1 küçük meze kasesi köz kırmızı biberli yoğurt
Ara 16:00
25 antep fıstığı
1 çilek
1 kupa kiraz saplı yeşil çay
2 lt su
9500 adım
LenaG
Selamlar menümü ekliyorum
LenaG nurovic
Sabah
3 kaşık yoğurt 4-5 kuru dut
Öğle
1haşlanmış yumurta
1 dilim peynir ile yumurta salatası yeşillikler domates vs
5 zeytin
Ara
4 gün kurusu
1/2 muz
1 çay bardağı sütlü kahve
15-16
1 kase yoğurt + maydanozlu salatalıklı shake
Akşam
2 kabak sote
1 kase yoğurt
Hayırlı akşamlar
LenaG nurovic
08.30//Sabah bir lokma ekmek peynir (ilaç içmek için) yanına şekersiz çay
Öğlen 12//
4 adet köfte
Bir tabak domates salatası
Akşam 18.30//
Palamutun yarısını yedim(orta boy)
Bir kase yeşillikli salata
Bir dilim tam buğday ekmeği
2.5lt su bitti
Sabah yeşil çay içtim
Şimdi de bir kupa şekersiz çay
07102024
11.00
1 haşlanmış yumurta
7zeytin
domates
salatalık
peynir
13.00
türk kahve
17.00
2 kapya biber dolma
5 lahana sarma
kıvırcık karışık salata
2.5 litre su
Efenin_Annesi nurovic LenaG
sanada afiyetler olsunEvet geçen kendi kendimce bu dedim sebze içinde de et var , şimdi adı dolma die zararlı mı , pirinç koymuyorum kiii. Diyerek çıkarımda bulundum ve hoşuma da gitti :)) afiyetler olsun
evettt makarna kaçmıyorr bidee elbetki hedefine ulaşımca ye yaniiAy herkesi alıntılayım dedim maşallah ne güzel menüler herkes dikkay ediyor
Bir tek makarna yiyen arkadaşlar vardı onları geçtim düşman gibi bakıyorum makarnayamakarna deyince göbek gelio aklıma
Saolasin kaptanımm inşallah yarın tartıda yüzümüz de gülerFındık kactane yedin cnm?
Afiyet olsun
Temiz bı menü, afiyet olsun guzzum
Kızın nasıl oldu ?
Ne kadann güzel bı menü07102024
11.00
1 haşlanmış yumurta
7zeytin
domates
salatalık
peynir
13.00
türk kahve
17.00
2 kapya biber dolma
5 lahana sarma
kıvırcık karışık salata
2.5 litre su
Ne kadann güzel bı menü07102024
11.00
1 haşlanmış yumurta
7zeytin
domates
salatalık
peynir
13.00
türk kahve
17.00
2 kapya biber dolma
5 lahana sarma
kıvırcık karışık salata
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?