Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım geçmiş olsun kan değerlerine mi baktırsan acabaGünaydın kızlar.
Kendimi son bir hafta on gündür aşırı halsiz hissediyorum. Geceleri uykumu alamıyorum maalesef gece kafamı yastığa koyduğumda yine uyuyamayacağım diye sanki midem bulanıyor
canımmmm geldimm daha kotu olmadannnÇok az bir artı ablacım, almışsın bile sayılmaz hemencecik gider
Direnç kilosu olabilir ablacım sıkıntı etme hemen verirsin sen onu
Yaa gerçekten maşallah sana hız kesmeden devam... Çok iyi gidiyorsun ablacım
-400 gram da iyidir ablacım, artı olmasındansa, benim de salıya göre artı geldi ödem vs şeyler vardır.
Hay maşallah ablacım, ilk haftanda bir kaptanlık gelir mi
Ooooo çok güzel eksi gelmiş emeklerin karşılığını almak çok güzel değil mi
Salıdan bu yana baya gitmiş ablacım maşallah
+300 hiçbir şey değil ablacım kafana takmaya değmez, hemencecik gider.
Maşallah maşallah ne güzel eksiler görüyoruz
İlk hafta mı ablacım
Gel ablacım gel özledik seni
Salıya göre 2 kilo, maşallah ablaaa
Hoşgeldin ablacım
100 gram 100 gramdır, hız kesmeden devam
Yaa sen ne yaptın hiç yemek mi yemiyorsun maraton mu koşuyorsun, biz gramlarla ilerlerken maşallah sübhanallah nazar değmesin
Sen de tekrar gir takımlara artık ablacım
Bu hafta daya iyi olacaktır kaptanım
İnsülin direnci çok etkiliyor bende de var ama +250 gr pek bir şey değil canını sıkma hiç hemen gider.
Perşembeden bu yana bu kadar gittiyse maşallah sana ablaa
Çok güzel eksi ablacım tebrik ediyorum
Takımlarda artıyı verip eksiye geçeceğine şüphe yok azmet ablacım
+200 gr ı yarına bile verirsin canını sıkma hiiiiçç
Kabızlıkla zayıflamak gerçekten çok zor yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni
Çok güzel eksi ablacım
-300 gramla yeni rakam görmüşsün çok güzel ablacım tebrik ediyorum
Geçmiş olsun ablacım hastalık söz konusuysa kafana takma
Yaa kaptaniçem maşallah maşallah, çok güzel eksi sen bu hızda 70 lere çabucak gelirsin
Çok güzel eksi ablacım tebrik ederim
Maşallah maşallah çok güzel eksi ablacım
ayy insa canımmmm beraberBence regldendir o arti cunku cok yakinmis en az 1.5 kilo farkediyor sıkma canını
ayol makarna turmaladi o kabulum ama dolma niye turmalasin köfteden farki yokki hem yesilligide vargercekten bulgur toplasan 1 kasik olmaz
Uuuu masallah 80 ler ligine dogru emin adimlarla
Kiloluda degilsinki kilodan agriyo diyelim fibromiyalji de sebebi bilinmeyen hastaliklardan degil mi?Allah sifa versin canım
Vaaay haftaya mukemmel giris
Olsun yine de gel bekleme artiyi falan
Hadi Tutkucum destan yazalim bu hafta ya ben de oldugum yerde saydimama hirslandim bu hafta icin baya
canımm kaptanım beni takımına aldıgın icin tesekkur ederim elimden geleni yapacagımmBenim kıymetli kırmızı takım arkadaşlarım
Takımıma hoşgeldiniz canlarım
Bu haftayi aktif kalarak menülerimizi yazarak ve suyumuzu yeşil çayımızı güzelce içerek bol bol hareket ederek geçireceğiz. Sizlere güveniyorum beraber bu haftayı birinci olarak kapatacağız
Kaptan olacağımı verdigim kilodan tahmin ettiğim için bugün ödül günü yapmadım.
Salı günü için çalışmalara bugünden başladım yani
Sizden ricam bu hafta lütfen kaçamak yapmayalım, yemeden önce bir kez daha bir kez daha düşünüp öyle yiyelim. Özellikle aksami erken kapatalım ki sabaha kadar açlık saati uzun olsun canlarım emi guzellerimmmm
Hadi bakalım başlasın süper haftamız
@Fit mutlu anne
Sitare55
@Makaron23
@Efenin_Annesi
@Deltavealfa
bluegreeneyes
@Asya89
G Goklerce
@Jou
@Boncuk2307
@yosunlupapatya
@Azmet5255
@Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Bebelere bol sütcanımm kaptanım beni takımına aldıgın icin tesekkur ederim elimden geleni yapacagımm
senin hızlı kilo vermen az ve öz yemen hep dikkatimi çekmistir ama emzirirken ben öyle yapamam sanırım
menu yorumlarını heyecanla bekliyorum
Bı tanecik kaptanımNe zaman evine geçiyorsun cnm sen, aman diyim diyetine sadık ol. Evine geç hatta sen
Cooook isterdim bunu ama benim ufaklık izin vermiyor buna. Evde denedim bı ara basim donduydu hedef varmı ?
Yulaflı bisküvi dediğin bir tanecik mi paket mi çok geç saatte yemisin
Aslansin kaplansin
Hadi Asyam sana güveniyorum.
(Senin nicki görünce direk halka tatlısı geliyor aklima hahahaahhaah)
Ohh iyi o zamanhallederim annemde benle duyette
Ekşi ekşi iyi gitti kaptanim canm çekiyorduAfiyet olsun canım cumartesi menüsü ama kııaazzz 3 dilim su böreği yağlı gelmedi miii
Afiet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun ne güzel tabaklar meyveye hiç takılmıyorum cumartesi günü diye normalde de hep böylemisindir sunumlar falan sana misafirliğe gelesim geldi
Afiyet olsun öğlenki pilav biraz fazla maks.4 kaşık yeterli gelir ammaaa c.tesi kıyağı diyorum
Afiyet olsun gayet de güzel olmuş
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun evet ödül günü c.tesi de biraz fazla kaçmış canım hem tatlı hem tantuni neyse ki akşamı hafif geçirmişsin
ne o öyle ağlayan surat genciz bizzz orta yaş bana göre 55 ler falan
Afiyet olsun fırın makarna çok severim c.tesi ok ama normalde olsa makarna 1 dilim yanına şöyle koca bir salata eksik kalmış derdim (ama bak demiyoruuuummm )
Artık geçen haftayı geride bırakalım canım bu haftaya odaklan
Bence çok güzel olmuş
Vaay çok güzel menü afiyet olsun
Bazen böyle bir çümbüş olur ya ben seviyorum onu şöyle bir uzaktan bak hallerine kediler tepişiyor, torun bir alem hayatın güzellikleri
Harika bir fikir bugün ben de saçlarımı boyayacağım artık baya uzadılar 3 tüp gidiyor dolayısıyla oksidanla birleşince boğuluyorum başka da rengi beğenmediğim için sonucu düşünüp idare ediyorum
Afiyet olsun baya karb.olmuş ammaa misafirliktesin diye bişi demiyorum bir de tabi c.tesiye eyvallah diyoruz
Kıııaaazz benim kızçemsin sennnn
Sağolsun @Boncuk2307 yaptı bu hafta
Afiyet olsun bugünün ödülü sarma sanırım baya kaçmış ama olsun
Evvettt mavisiinnn
Afiyet olsun ölçülü bir ödül günü olmul gayet güzel
Günooo mutlu pazarlaaarrr
Günoo lotus cum
Süper plan bozmadan şaşmadan devam lotus cum
Bitti kaptanım şimdi piknik zamanıKahvaltılar bitti mi canlarım
Ben mis gibi kahvaltımı yaptim,
Çayımı içiyorum şimdi
@Fit mutlu anne
Sitare55
@Makaron23
@Efenin_Annesi
@Deltavealfa
bluegreeneyes
@Asya89
G Goklerce
@Jou
@Boncuk2307
@yosunlupapatya
@Azmet5255
@Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Sorumun cevabı bu değil kıaaazzz yarışıyosss muuuDiyet yapan arkadaşlarım var. Proteinli yoğurt alıyorlar, geçen aldım bence verdiğim paraya değmez. Birde benim çocuklar elimde gördükleri anda normal meyveli yoğurt sanıp saldırıyorlar buzdolabında öylece bekliyor beni. Bakalım ne zaman fırsat bulup yiyeceğim
Sen de mi yarışıyon kiiiiiiiiKahvaltımı yaptım kızımı denemeye bıraktım hızımı alamadım gittim bir 9000 adım attım daha da atarım bu kadarla kalmam sanırım
dolar milyoneri @Beyaz leylak
Tüm değerlerim de normal aslında ama bilmiyorum ki. Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun neyin var ki acaba,
Dr a gorunsen mi ?
Teşekkür ederim canım baktırdım değerlerime normal ama bilmiyorum ki sanırım psikolojik olarak yorgunum oda bedene vuruyorGünaydın canım geçmiş olsun kan değerlerine mi baktırsan acaba
5 htp diye bişey var bitkisel antidepresan diyorlarTeşekkür ederim canım baktırdım değerlerime normal ama bilmiyorum ki sanırım psikolojik olarak yorgunum oda bedene vuruyor
Hoşgeldin canımKATILIM FORMU
ADINIZ: banu
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170 cm
KİLONUZ: 67.8
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: inşaat mühendisi
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi çok daha iyi hissedeceğim için kilo vermek istiyorum.
Hep 58-59 kilolarda oldum . Doğum sonrası yine kk sayesinde bu kilolara düştüm ancak son bir senedir bir anda 68 i gördüm. Hareketsizim ve eve akşam geç geliyorum haliyle geç yiyorum. Tüm şartlar beni 68 yaptı hiç mutlu değilim. Buranın motivasyonuyla geri dönmek istiyorum
Takıma katılabilirsem çok memnun olurum
Onu çok duyuyorum ben ya. Bende mi alsam diye ara sıra düşünüyorum5 htp diye bişey var bitkisel antidepresan diyorlar
Bi araştırın isterseniz
Teşekkürler canım doktor gözetiminde kullandığım bir ilaç var zaten5 htp diye bişey var bitkisel antidepresan diyorlar
Bi araştırın isterseniz