Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doz artisina gerek vardır belki cnm. Benim de öyle olmuştu kullandığım ilacın dozunu yukseltmisti ordan biliyorum.Teşekkürler canım doktor gözetiminde kullandığım bir ilaç var zaten
Daha yeni başladım canım 4 gün falan oldu bakalımDoz artisina gerek vardır belki cnm. Benim de öyle olmuştu kullandığım ilacın dozunu yukseltmisti ordan biliyorum.
Daha yeni başladım canım 4 gün falan oldu bakalım
Neden ki ? Diyetten mi psk olarak zor bir donem mi ? Gece cay yesil cay kahve tüketimi mi ? Kardesim de çalışmaya baslayali senin gibiydi yalniz o surekli yorgunum diye uyuyordu. Demir , d vitamini b12 eksikligi cikti muqyeneye özel hastaneye gitti , sanki ekstra gibi doktor bir de idrar tahlili isteyelim mi demis ki şikayeti yoktu idrar yolunda da enfeksiyon çıktı benim de ameliyat sebebiyle idrar tahlillim istendi bende de cikti bakalim kendimizeGünaydın kızlar.
Kendimi son bir hafta on gündür aşırı halsiz hissediyorum. Geceleri uykumu alamıyorum maalesef gece kafamı yastığa koyduğumda yine uyuyamayacağım diye sanki midem bulanıyor
Kan değerlerim normal canım sanırım psikolojik benimkisi hatta çarpıntı sebebiyle bir aydır ilaç kullanıyorum o yüzden kahve tüketmeyi bıraktım tamamen. Diyet sorun yaratmıyor bana zorlamıyor da hattaNeden ki ? Diyetten mi psk olarak zor bir donem mi ? Gece cay yesil cay kahve tüketimi mi ? Kardesim de çalışmaya baslayali senin gibiydi yalniz o surekli yorgunum diye uyuyordu. Demir , d vitamini b12 eksikligi cikti muqyeneye özel hastaneye gitti , sanki ekstra gibi doktor bir de idrar tahlili isteyelim mi demis ki şikayeti yoktu idrar yolunda da enfeksiyon çıktı benim de ameliyat sebebiyle idrar tahlillim istendi bende de cikti bakalim kendimize
Ay inşallah canımTamam o zaman yan etki yaşıyorsun birkaç güne normale dönersin
Ay ben bunu da kullandimen son sari kantaron kullandim .1 kutu kullandim , sonra 3 kutu siparis ettim. 1 kutuusunu daha kullandim ve bence ihtiyacim yok artik5 htp diye bişey var bitkisel antidepresan diyorlar
Bi araştırın isterseniz
Amin canım hepimize geçmiş olsun.Afiyet olsun canım
Adımlar şahane, sen daha şahane.
Erkekler ah ahh.
Onlar bizim gibi değil maalesef.
Allah kolaylık versin canım.
Benimde önce oğlan hasta oldu derken hepimizi sıradan geçirdi sağolsun.
Olur aşko yarışalımSorumun cevabı bu değil kıaaazzz yarışıyosss muuu
Kuzucuklara da Rabbim şifa versin eşine bişey demiyorum Allah akıl fikir versin erkek işte
Sen de mi yarışıyon kiiiiiiii
Ilacin oyle bir yan etkisi var mi acaba. Ben psk gittim, 6 yil once kullanip bıraktığım 2 ilactan bahsetmiştim, biri iyi gelmişti, 6 ay kullanmistim. Digerini 1 ay kullanimin ardindan doktorum biraktirmisti , cunky yarim ile baslayip bir turlu tam doza gecememistim. Doktor bu sefer iyi gelen ilacin aynısını yazdi ama etkisi ayni olmadi. Uykusuzluk yapti. Bence 6 yil once depresyon , gecen yilki anksitete idibaktim hem uyutmuyor hem gece boyunca düşünup duruyorumsanki günduz dusunduklerim yetmiyor bir de gece de dusunmeye başladım birakicam dedim, zorla 1 ayi tamamladım.Kan değerlerim normal canım sanırım psikolojik benimkisi hatta çarpıntı sebebiyle bir aydır ilaç kullanıyorum o yüzden kahve tüketmeyi bıraktım tamamen. Diyet sorun yaratmıyor bana zorlamıyor da hatta
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım
@LenaG kaptanımız yazacaktır görünce
Onu çok duyuyorum ben ya. Bende mi alsam diye ara sıra düşünüyorum
Uykusuzluk yapıyor dedi doktor o yüzden sabah iç dedi ama bende uykudan önce de başlayan bir uykusuzluk vardı son 2 aydır özellikle . Kafaya her şeyi takma huyum var maalesef yatağa girdiğim anda beynim çalışmaya devam ediyor düşünüp duruyorumIlacin oyle bir yan etkisi var mi acaba. Ben psk gittim, 6 yil once kullanip bıraktığım 2 ilactan bahsetmiştim, biri iyi gelmişti, 6 ay kullanmistim. Digerini 1 ay kullanimin ardindan doktorum biraktirmisti , cunky yarim ile baslayip bir turlu tam doza gecememistim. Doktor bu sefer iyi gelen ilacin aynısını yazdi ama etkisi ayni olmadi. Uykusuzluk yapti. Bence 6 yil once depresyon , gecen yilki anksitete idibaktim hem uyutmuyor hem gece boyunca düşünup duruyorumsanki günduz dusunduklerim yetmiyor bir de gece de dusunmeye başladım birakicam dedim, zorla 1 ayi tamamladım.
Kendim üstündeki tek kontrol bu sanırım yemek yada yememek benim seçimim sanırım bilmiyorumNeden kendimize bunu yapıyoruz ki
Sen nerdesin canım ya? Karsilasamaz oldukEllerine sağlık canım
Bu hafta kim hangi kilo grubunda listesi yapmadın mi
70 ler Ligi'nde kimler var bakayım dedim
Rahata ne çabuk alisiyoruz yaa iyi ki varsın
Ne yerde ne gökte biraz orada biraz buradaSen nerdesin canım ya? Karsilasamaz olduk