- 30 Aralık 2022
- 3.122
- 12.864
Bizimki kötü mü olsun yani kiaazz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki kötü mü olsun yani kiaazz
Saoalsin canımm sen kaç yasindaydinOyy çok guzel yasindasin ennnn guzel çagindasin tadini cikar
Yeni hedefim tomrs u geçmekKapistik aslında eksidim çok şükür ama bugün bilerek yedim ödül gibi düşündüm diyet düşünmeden ,mavi takımın kaptanı da kaptaniceymis duymasın valla çok çok fena şeyler yedim kapisalim arkadaşım bana çok iyi geldi
41 yasindayimSaoalsin canımm sen kaç yasindaydin
normal çoban salata, havuçlu marul salatası, brokoli salatası gibi normal salataların içinde de iyi oluyor. ama ben öğünlük salatalara ekliyorum. mesela;Afiyet sifa olsun canım ya mesela ne ekliyorsun salataya ben yeni yeni yemeye başlıyorum
Aklımda sen de 35 li gibi bı profil oluşmuş sankim41 yasindayim
Kilom olmasa gerçekten küçük gosteriyorum genetik olarak sansliyim yasimi gostermiyorum ama su kilo yok mu şu kilo ahhh ahhhAklımda sen de 35 li gibi bı profil oluşmuş sankim
Limonlu sıcak su severim de zeytinyağlı nasıl olur kiZeytinyağlı limonlu su denesene bi de canım
Ellerine sağlık canım, inşallah bi on güne çıtır olcam aminiiin
Ohhh çok şükür güzel bşleyler yedin afiyet olsun yaramasın
Stres kaynaklı canım benimki sebebi de stres eski müdür olacak karaktersiz kadının eseri
Rabbim hepimize şifa versin kolaylıkla inşallah
Daim olsun inşallah hepimiz fit olalım
Sabah aç karna suyunu az koy, gözünü kapat yut gitsinLimonlu sıcak su severim de zeytinyağlı nasıl olur ki
aayy inşaallahh ya abamdayım vallahi zor diyet ediyorum evimde bukadar zorlanmadım
çokk sevdiimm yalan olddu haaiinn geceleerrrAhaha uykular haram oldu gençliğim bak talan da oldu
zwytinyağmı ne içun kıazSabah aç karna suyunu az koy, gözünü kapat yut gitsin
Banada iyi gelir inşallahKapistik aslında eksidim çok şükür ama bugün bilerek yedim ödül gibi düşündüm diyet düşünmeden ,mavi takımın kaptanı da kaptaniceymis duymasın valla çok çok fena şeyler yedim kapisalim arkadaşım bana çok iyi geldi
Ne dinledik bi ara be her yerdeydiçokk sevdiimm yalan olddu haaiinn geceleerrr
Kabızlık için canımzwytinyağmı ne içun kıaz
Okey kapisalim kanki,ben yürüyüşe çıktımYeni hedefim tomrs u geçmek
Pes etme duraklama dönemi dedir toparlan ve ilerleyelim ,arada tokezliyebiliriz canm pes etmwden devamBanada iyi gelir inşallah
Ben eksilemedim