Bir tek meyve fazla geldi geri kalanı dengeli canım afiyet şifa olsunEki Görüntüle 3487155 Eki Görüntüle 3487156
Eki Görüntüle 3487159 Bir avuç çiğ fındık yanında bir fincan kahve birkaç saat sonra 1 armut 1 de muz yedim Yemeğin üstüne de soda içtim 1 tane 2.5 litre de su Sanırım bugün biraz fazla yedim ama o da Bugünlük yani️ nurovic LenaG Sitare55 Jou
Muzu marketten yeni almıştı eşim tadına bir bak çok güzel dedi Onun yüzünden tadına bakıp beğenip yemiş oldum bir taneyi. Armudu da kızım bir kere ısırdı Şimdi orası kararacak diye çöpe gitmesin diye ben yedim ama bugünlüktü zaten yarın her zamanki gibi güzel menülerime başlıyorum bir ödül olsun o meyvelerde yaBir tek meyve fazla geldi geri kalanı dengeli canım afiyet şifa olsun
Şu iki kiloyu vereyim de düz 50olayim dedim yaa ahhahah
Afiyet olsun canımMenümü vereyim
LenaG nurovic
Kahvaltı 11.50: 2 has yumurta 30 gr peynir
5 zeytin, Maydanoz, marul
salatalık, nane, yeşil biber
1 d çavdar ekm(23 gr)
Ara 13.50: 1 çikileta ve sade kahve(230 kalori) ( bunun için 10.000 adım sözüm var kendime)
Öğle 16.00: 1 kase sebze çorbası
4 kasık yoğurt 2 kasık yulaf ezmesi
Akşam 20.00: ton balıklı(57 gr) salata
1 bardak ayran
Yaklaşık bir dlm çavdar ekm
3 litre su
12.000 adım(sözümü tuttum)
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3487155 Eki Görüntüle 3487156
Eki Görüntüle 3487159 Bir avuç çiğ fındık yanında bir fincan kahve birkaç saat sonra 1 armut 1 de muz yedim Yemeğin üstüne de soda içtim 1 tane 2.5 litre de su Sanırım bugün biraz fazla yedim ama o da Bugünlük yani️ nurovic LenaG Sitare55 Jou
Geçmiş olsun canımnurovic canım görmemişim kaptanlık teklifini ama kız hasta benim telefonu ne kadar elime alabilriim bilmiyorum
Afiyet olsun canım
Aynen kaptanım bugunluktu gecti gittiiAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımmeyvelerden biri fazla ama aciklamissin zaten nedenini. Biz önümüze bakalım
Geçmiş olsun canımumarım hemen iyileşir amin
Afiyet olsun canım
Pilav fazla değil mi ?
3 kaşık yeterdi sankim c.tesi diyeyse ona lafım yok tabiki
Kız öyle deme,belki kıyıda köşede birşeyler kalmıştır
kaaapptttoooşşuummmmmm seni üzmeyecem hain gaza geldimm
Ama sen böyle yazarsan kimse kaçamak yapamaz ki zateeennnnnnnBenim kıymetli kırmızı takım arkadaşlarım
Takımıma hoşgeldiniz canlarım
Bu haftayi aktif kalarak menülerimizi yazarak ve suyumuzu yeşil çayımızı güzelce içerek bol bol hareket ederek geçireceğiz. Sizlere güveniyorum beraber bu haftayı birinci olarak kapatacağız
Kaptan olacağımı verdigim kilodan tahmin ettiğim için bugün ödül günü yapmadım.
Salı günü için çalışmalara bugünden başladım yani
Sizden ricam bu hafta lütfen kaçamak yapmayalım, yemeden önce bir kez daha bir kez daha düşünüp öyle yiyelim. Özellikle aksami erken kapatalım ki sabaha kadar açlık saati uzun olsun canlarım emi guzellerimmmm
Hadi bakalım başlasın süper haftamız
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Canım suyu 2.5-3 lt yapabilirsen çok süper olur.5 Ekim cumartesi
10.00
Sirkeli su
10.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Süzme peynir
1 zeytin
Bir tk fındık parçacıklı kakao ezmesi
1 dilim kepek ekmeği
Çay
12.00
1 erik
1/2 armut
Gün boyu bir dolu avuç beyaz leblebi
15.00
1 tk fındık parçacıklı kakao ezmesi
16.00
2 yk kuru fasülye (susuz)
2 yk yoğurt
Salata
18.00
Sade maden suyu
Su 2 lt tamamlarım
Yürüyüş 10.000 adım
LenaG nurovic
Cansınkaaapptttoooşşuummmmmm seni üzmeyecem hain gaza geldimm
Çok güzel afiyet olsun guzzumnurovic Efenin_Annesi LenaG
AÇ KARNA ; türk kahve yarım litre su
11.00
2 yumurta tereyağında
5zeytin
1 dilim çavdar
domates
salata
peynir 1 küp
17.00
7 fırından soslu kanat ve yanına bol yeşillik salata
ayran
2.5 litre su
Ay normalde 2.5 içiyorum da canım bugün az oldu dur yatana kadar ne kadar içebilirsemCanım suyu 2.5-3 lt yapabilirsen çok süper olur.
Afiyet olsun cnm
Ödül günü ya çok mesguldum
Kız su içme işini yatmadan 2 saat önce o da en az yani bitir. Yoksa güzel uykundan uyanirsin.Ay normalde 2.5 içiyorum da canım bugün az oldu dur yatana kadar ne kadar içebilirsem
Benim kıymetli kırmızı takım arkadaşlarım
Takımıma hoşgeldiniz canlarım
Bu haftayi aktif kalarak menülerimizi yazarak ve suyumuzu yeşil çayımızı güzelce içerek bol bol hareket ederek geçireceğiz. Sizlere güveniyorum beraber bu haftayı birinci olarak kapatacağız
Kaptan olacağımı verdigim kilodan tahmin ettiğim için bugün ödül günü yapmadım.
Salı günü için çalışmalara bugünden başladım yani
Sizden ricam bu hafta lütfen kaçamak yapmayalım, yemeden önce bir kez daha bir kez daha düşünüp öyle yiyelim. Özellikle aksami erken kapatalım ki sabaha kadar açlık saati uzun olsun canlarım emi guzellerimmmm
Hadi bakalım başlasın süper haftamız
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya