- 14 Temmuz 2024
- 2.356
- 14.164
- 38
Kaptanım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım hayırlı olsun
Hahhaha yok kız beslenme çantası yetişkinler içinAldigin seyin ne oldugunu anlamadim ben korse sandim ama degil
Masterfit 136.Etap Takım Listesi |
KIRMIZI TAKIM |
nurovic Kırmızı Takım Kaptanı |
yosunlupapatya |
Efenin_Annesi |
Jou |
Sitare55 |
dolar milyoneri |
Fit mutlu anne |
@Tutku44 |
@Asya89 |
@Sem2024 |
@Boncuk2307 |
G Goklerce |
@Makaron23 |
@bluegreeneyes |
Azmet5255 |
@Deltavealfa |
MAVİ TAKIM |
LenaG Mavi Takım Kaptanı |
@gezegenfeza |
@Beyaz leylak |
@Cicekbocekkaktus |
@Cakinin Gelini |
60kiloyum |
@Beklenen2 |
@Lavinia_98 |
@sibel_84 |
Lotus1234 |
tomrs |
@Tesnim1903 |
@urfaktefek |
@yazarhanim35 |
@trueliving_ |
HAZIRLIK |
@malahit |
Ellssa |
Kaptanlığın hayırlı olsun canımKırmızı takım birazdan geliyorum canlarım
eline emeğine sağlık canım hayırlı olsun yeni haftamızSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu hepimize bol eksiler diliyorum
Masterfit 136.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM nurovic Kırmızı Takım Kaptanı yosunlupapatya Efenin_Annesi Jou Sitare55 dolar milyoneri Fit mutlu anne @Tutku44 @Asya89 @Sem2024 @Boncuk2307 G Goklerce @Makaron23 @bluegreeneyes Azmet5255 @Deltavealfa MAVİ TAKIM LenaG Mavi Takım Kaptanı @gezegenfeza @Beyaz leylak @Cicekbocekkaktus @Cakinin Gelini 60kiloyum @Beklenen2 @Lavinia_98 @sibel_84 Lotus1234 tomrs @Tesnim1903 @urfaktefek @yazarhanim35 @trueliving_ HAZIRLIK @malahit Ellssa
İnşallah canımVayyy Lenacim cok guzel bir eksi 88 göz kirpmis tebrikler
Haftaya 69 geliyor cok heyecanli 6 li rakamlara geciyorsun canim
Eline emegine saglik canim
Hahah kaptanım dimi şimdi ben saol cnmKaptanım hayırlı olsun
Eline emeğine sağlık canımSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu hepimize bol eksiler diliyorum
Masterfit 136.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM nurovic Kırmızı Takım Kaptanı yosunlupapatya Efenin_Annesi Jou Sitare55 dolar milyoneri Fit mutlu anne @Tutku44 @Asya89 @Sem2024 @Boncuk2307 G Goklerce @Makaron23 @bluegreeneyes Azmet5255 @Deltavealfa MAVİ TAKIM LenaG Mavi Takım Kaptanı @gezegenfeza @Beyaz leylak @Cicekbocekkaktus @Cakinin Gelini 60kiloyum @Beklenen2 @Lavinia_98 @sibel_84 Lotus1234 tomrs @Tesnim1903 @urfaktefek @yazarhanim35 @trueliving_ HAZIRLIK @malahit Ellssa
Saol cnmKaptanlığın hayırlı olsun canım
Merakla bekliyorum
Afiyet sifa olsun canım ya mesela ne ekliyorsun salataya ben yeni yeni yemeye başlıyorumben 60 TL den aldım pazardan. hem de güzeldi iriydi. karışık salata içinde çok güzel oluyor bilgin olsun
Bizim kilolar yakın aslında rakip olabilirzBende kendime yakın olanı blirlicem rakip seçeceğim 64 65 arası vardır birieri
Teşekkür ediyorum cnm benimVay vay vayyy tebrik ederim canım ne güzel bir eksi o öyle
Çok geçmiş olsun papatyam Allah şifa versin
Anca yazabildim kuzu günaydinnnGünaydın kızlar
Istee bahsettiğim eksilwr geliyorrr baby
Sen iyice sunumcu oldun giiizzz basimaaa o ne güzel tabaklar öylee afiyet ve eksi olaKahvaltı tamam
Bir tepsi patatesli börek yaptım
Bir lokma almadım bugün ödül olarak ara öğün yerine safece bir şey yiyecem inş
Eki Görüntüle 3486975
Hafta içi zeytin yememiştim ödemim vardı diye bugün nasıl güzel geldi ekstra bir yumurta yedim ve tabi bir dilim ekmekle Efenin_Annesi
Teşekkür ediyorum kaptanimmmmCanım 100 gr bişi değil sen düzenli menülerine devam et haftaya hepimiz için harika olacak
Güüünnaayyydııınnn
Regl gelirken ödem olur ama bence git diyetisyene analiz yapsın en azında yağdan gitmişse moralin düzelir
Günaydın canım
İşte tam da bu sırada kararlı olmak önemli inat etmek lazım zafer bizim olacak
Günaydın afiyet olsun isim mi değişti ben tam hatırlayamadım kusura bakma lütfen
Günadın nergis çiçek
Günaydın canım
Günaydın canım işte buuuu beeee çoook tebrik ederim canım süper gidiyordun zaten helal sanaaa
Tamam canım eklerim. Çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım cumartesiye göre eksidesin
Vuhuuu ilk etapta ödemler gitmiş ve bu moral verici birşey çok tebrik ederim.
Günaydııınn
Neeeyyyy harika çook tebrik ederim.
Tebrik ederim canım
Canım ço bir fazlalık yok ama bu hafta tatlı biraz kaçmıştı. Önümüzdeki hafta toparlayacaksın sen bırakmak yok
Çok güzel eksi canım tebrik ederim
Afiyet olsun
Çabuk gelen çabuk gider moral bozmak yok kendini dövmek hiç yok sev kendini ve kndin için en iyi olanı hayal et ki gerçek olsun
Günaydın canım saçlar süpermiş yaaa
E menü gayet güzel afiyet olsun
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi güzel bir moral oldu
Hoşgeldin canım
Canım gelen her türlü eksiyi severiz tebrik ederim
Çoook tebrik ederim canım artık bu rakama sıkı sıkı asılma dönemi (sana açlığına takmış gibi görünebilirim ama sadece biraz yedin mi geri gelmesin bir dengede olsun diye al ver al ver olmasın diye )
Çok birşey değil kararlı ve azimli olunca güzel eksiler gelecek
Günaydın canım bende de var ama plana sadık kalınca inan gidiyor kilolar. Çok da bir artı değil önümüzdeki hafta efsane tablolar göreceğiz inanıyorum bennn
Tebrik ederim canım sen azmettin ve eksiyi gördün devamı da gelecek
Tebrik ederim canım güzel eksi
Tamam canım bu hafta asılıyoruuuzzz.
Teşekkür ediyorum arkadaslarrr hayali bile güzelÇok az bir artı ablacım, almışsın bile sayılmaz hemencecik gider
Direnç kilosu olabilir ablacım sıkıntı etme hemen verirsin sen onu
Yaa gerçekten maşallah sana hız kesmeden devam... Çok iyi gidiyorsun ablacım
-400 gram da iyidir ablacım, artı olmasındansa, benim de salıya göre artı geldi ödem vs şeyler vardır.
Hay maşallah ablacım, ilk haftanda bir kaptanlık gelir mi
Ooooo çok güzel eksi gelmiş emeklerin karşılığını almak çok güzel değil mi
Salıdan bu yana baya gitmiş ablacım maşallah
+300 hiçbir şey değil ablacım kafana takmaya değmez, hemencecik gider.
Maşallah maşallah ne güzel eksiler görüyoruz
İlk hafta mı ablacım
Gel ablacım gel özledik seni
Salıya göre 2 kilo, maşallah ablaaa
Hoşgeldin ablacım
100 gram 100 gramdır, hız kesmeden devam
Yaa sen ne yaptın hiç yemek mi yemiyorsun maraton mu koşuyorsun, biz gramlarla ilerlerken maşallah sübhanallah nazar değmesin
Sen de tekrar gir takımlara artık ablacım
Bu hafta daya iyi olacaktır kaptanım
İnsülin direnci çok etkiliyor bende de var ama +250 gr pek bir şey değil canını sıkma hiç hemen gider.
Perşembeden bu yana bu kadar gittiyse maşallah sana ablaa
Çok güzel eksi ablacım tebrik ediyorum
Takımlarda artıyı verip eksiye geçeceğine şüphe yok azmet ablacım
+200 gr ı yarına bile verirsin canını sıkma hiiiiçç
Kabızlıkla zayıflamak gerçekten çok zor yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni
Çok güzel eksi ablacım
-300 gramla yeni rakam görmüşsün çok güzel ablacım tebrik ediyorum
Geçmiş olsun ablacım hastalık söz konusuysa kafana takma
Yaa kaptaniçem maşallah maşallah, çok güzel eksi sen bu hızda 70 lere çabucak gelirsin
Çok güzel eksi ablacım tebrik ederim
Maşallah maşallah çok güzel eksi ablacım
Tamam cnm bol bol sağlıklı ürünleri topla dolabınaBu hafta alışverişe diyet alışverişi için cikicam. Bol yeşillik ve sebze almam lazım yemek için
Oooo hiç benle.kapismadin bu hafta tomrs bak ben ipin ucunu kaçırdımCanm benim bırakma kendini bende güya 62 lacaktim bı baktim65 olmusum, bı sure sonra kendime geldim iki haftadr daha iyiyim çok şükür yeter, bir sancılı dnem geçirdim ama ama onun üstüne duzeldim kendime geldim
Ay teşekkür ederim canım benimSen iyice sunumcu oldun giiizzz basimaaa o ne güzel tabaklar öylee afiyet ve eksi ola
emeğine sağlık cicegimKızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim bana rağmen süper sonuç çıkardınız
@gezegenfeza
Sitare55
@Makaron23
@Beyaz leylak
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
Efenin_Annesi
@Deltavealfa
60kiloyum
@bluegreeneyes
Ellssa
@Beklenen2
Durmadannn yola devammBence regldendir o arti cunku cok yakinmis en az 1.5 kilo farkediyor sıkma canını
ayol makarna turmaladi o kabulum ama dolma niye turmalasin köfteden farki yokki hem yesilligide vargercekten bulgur toplasan 1 kasik olmaz
Uuuu masallah 80 ler ligine dogru emin adimlarla
Kiloluda degilsinki kilodan agriyo diyelim fibromiyalji de sebebi bilinmeyen hastaliklardan degil mi?Allah sifa versin canım
Vaaay haftaya mukemmel giris
Olsun yine de gel bekleme artiyi falan
Hadi Tutkucum destan yazalim bu hafta ya ben de oldugum yerde saydimama hirslandim bu hafta icin baya
selam kaptanım.
Herkes inş en az yarım kilo versin amiinnnSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu hepimize bol eksiler diliyorum
Ay teşekkür ederim canım benim
Yalnız tabağın yarısına baktığımda "e mööö" diye kendime yükseliyorum