Rakibem tebrik ediyorum çok güzel eksi canm benim
Hedef tutmadı amaOoo kaç sitare kaç
Tebrik ederim canım benim
Gördüm cano gördüm çok şükürCanısı senin kilo bildirimini göremedim ne durumdasınMutlu olduğun bir sonuç gördün inşallah
Ahah kız ilk hafta ödemi oCanom maşallah tartıyı konuşturmuşsun.
Geriye gide gide buldum bildirimini
Önce sağlık, iyileş de sonra kiloların icabına bakarsın canım geçmiş olsunMerhaba kızlar sabah tartıldım. Kusura bakmayın sonuç için. Mesajları da okuyamıyorum. İnşallah hastalığım geçince bu artı da eksiye döner. Şu iki günde şeker falan tüketmedim ama bol bol meyve ve çorba içtim. Karbonhidrat olarak da 2 dilim günlük ekmek yemişimdir. Bu da kilo yapmaz herhalde. Bu hafta hazırlıkta olayım kaptanım grubu kötü etkilemeyeyim.
Geçen cts 55.7kg
Bu cts 56.7 kg
Fark:+1 kg
Lavinia_98
LenaG
Eki Görüntüle 3486998
Tamam kaptanım. Emir büyük yerdenNö nö kabul edilmedi ne güzel eksiye geçiş yaptın misafirlere yaptıklarından azar azar yersin
Her türlü eksi güzeldirGördüm cano gördüm çok şükür
Ahah kız ilk hafta ödemi oama olsun o da bişey eksi eksidir değil mi
Teşekkür ederim balım
Yarışalım mı aşkoTamam kaptanım. Emir büyük yerden
EbeeeeeetHer türlü eksi güzeldir
Teşekkürler canımCanım 100 gr bişi değil sen düzenli menülerine devam et haftaya hepimiz için harika olacak
Güüünnaayyydııınnn
Regl gelirken ödem olur ama bence git diyetisyene analiz yapsın en azında yağdan gitmişse moralin düzelir
Günaydın canım
İşte tam da bu sırada kararlı olmak önemli inat etmek lazım zafer bizim olacak
Günaydın afiyet olsun isim mi değişti ben tam hatırlayamadım kusura bakma lütfen
Günadın nergis çiçek
Günaydın canım
Günaydın canım işte buuuu beeeeçoook tebrik ederim canım süper gidiyordun zaten helal sanaaa
Tamam canım eklerim. Çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım cumartesiye göre eksidesin
Vuhuuu ilk etapta ödemler gitmiş ve bu moral verici birşey çok tebrik ederim.
Günaydııınn
Neeeyyyyharika çook tebrik ederim.
Tebrik ederim canım
Canım ço bir fazlalık yok ama bu hafta tatlı biraz kaçmıştı. Önümüzdeki hafta toparlayacaksın sen bırakmak yok
Çok güzel eksi canım tebrik ederim
Afiyet olsun
Çabuk gelen çabuk gider moral bozmak yok kendini dövmek hiç yok sev kendini ve kndin için en iyi olanı hayal et ki gerçek olsun
Günaydın canımsaçlar süpermiş yaaa
E menü gayet güzel afiyet olsun
Çok tebrik ederim canım harika bir eksigüzel bir moral oldu
Hoşgeldin canım
Canım gelen her türlü eksiyi severiz tebrik ederim
Çoook tebrik ederim canım artık bu rakama sıkı sıkı asılma dönemi (sana açlığına takmış gibi görünebilirim ama sadece biraz yedin mi geri gelmesin bir dengede olsun diye al ver al ver olmasın diye)
Çok birşey değil kararlı ve azimli olunca güzel eksiler gelecek
Günaydın canım bende de var ama plana sadık kalınca inan gidiyor kilolar. Çok da bir artı değil önümüzdeki hafta efsane tablolar göreceğiz inanıyorum bennn
Tebrik ederim canım sen azmettin ve eksiyi gördün devamı da gelecek
Tebrik ederim canım güzel eksi
Tamam canım bu hafta asılıyoruuuzzz.
Tebrik ederim canım
Ayyy alıntı yapmıştım ekleyememişim şimdi fark ettimHarika sonuç çok tebrik ederim
kızzzz sen naptın masallahh
insa canımmmHızlı gelen hızlı gider canım
bende zeytin yememeliyimKahvaltı tamam
Bir tepsi patatesli börek yaptım
Bir lokma almadım bugün ödül olarak ara öğün yerine safece bir şey yiyecem inş
Eki Görüntüle 3486975
Hafta içi zeytin yememiştim ödemim vardı diye bugün nasıl güzel geldiekstra bir yumurta yedim ve tabi bir dilim ekmekle @Efenin_Annesi
Canım 100 gr bişi değil sen düzenli menülerine devam et haftaya hepimiz için harika olacak
Güüünnaayyydııınnn
Regl gelirken ödem olur ama bence git diyetisyene analiz yapsın en azında yağdan gitmişse moralin düzelir
Günaydın canım
İşte tam da bu sırada kararlı olmak önemli inat etmek lazım zafer bizim olacak
Günaydın afiyet olsun isim mi değişti ben tam hatırlayamadım kusura bakma lütfen
Günadın nergis çiçek
Günaydın canım
Günaydın canım işte buuuu beeeeçoook tebrik ederim canım süper gidiyordun zaten helal sanaaa
Tamam canım eklerim. Çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım cumartesiye göre eksidesin
Vuhuuu ilk etapta ödemler gitmiş ve bu moral verici birşey çok tebrik ederim.
Günaydııınn
Neeeyyyyharika çook tebrik ederim.
Tebrik ederim canım
Canım ço bir fazlalık yok ama bu hafta tatlı biraz kaçmıştı. Önümüzdeki hafta toparlayacaksın sen bırakmak yok
Çok güzel eksi canım tebrik ederim
Afiyet olsun
Çabuk gelen çabuk gider moral bozmak yok kendini dövmek hiç yok sev kendini ve kndin için en iyi olanı hayal et ki gerçek olsun
Günaydın canımsaçlar süpermiş yaaa
E menü gayet güzel afiyet olsun
Çok tebrik ederim canım harika bir eksigüzel bir moral oldu
Hoşgeldin canım
Canım gelen her türlü eksiyi severiz tebrik ederim
Çoook tebrik ederim canım artık bu rakama sıkı sıkı asılma dönemi (sana açlığına takmış gibi görünebilirim ama sadece biraz yedin mi geri gelmesin bir dengede olsun diye al ver al ver olmasın diye)
Çok birşey değil kararlı ve azimli olunca güzel eksiler gelecek
Günaydın canım bende de var ama plana sadık kalınca inan gidiyor kilolar. Çok da bir artı değil önümüzdeki hafta efsane tablolar göreceğiz inanıyorum bennn
Tebrik ederim canım sen azmettin ve eksiyi gördün devamı da gelecek
Tebrik ederim canım güzel eksi
Tamam canım bu hafta asılıyoruuuzzz.
Tebrik ederim çok güzel eksiiii
Çok teşekkür ederim kaptanicemTebrik ederim çok güzel eksiiii