- 21 Şubat 2013
- 8.761
- 19.208
Gider canm sen yilmadan devam et ama haftada birgün de olsa diyetini boz dikedigin kadar ye vücut bırakıyor kendiniBütün şevk gidiyor canım. Dikkat ettiğim halde gitmeyince motivasyon yerle bir oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gider canm sen yilmadan devam et ama haftada birgün de olsa diyetini boz dikedigin kadar ye vücut bırakıyor kendiniBütün şevk gidiyor canım. Dikkat ettiğim halde gitmeyince motivasyon yerle bir oluyor
Teşekkürler kaptanımCanım 100 gr bişi değil sen düzenli menülerine devam et haftaya hepimiz için harika olacak
Güüünnaayyydııınnn
Regl gelirken ödem olur ama bence git diyetisyene analiz yapsın en azında yağdan gitmişse moralin düzelir
Günaydın canım
İşte tam da bu sırada kararlı olmak önemli inat etmek lazım zafer bizim olacak
Günaydın afiyet olsun isim mi değişti ben tam hatırlayamadım kusura bakma lütfen
Günadın nergis çiçek
Günaydın canım
Günaydın canım işte buuuu beeee çoook tebrik ederim canım süper gidiyordun zaten helal sanaaa
Tamam canım eklerim. Çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım cumartesiye göre eksidesin
Vuhuuu ilk etapta ödemler gitmiş ve bu moral verici birşey çok tebrik ederim.
Günaydııınn
Neeeyyyy harika çook tebrik ederim.
Tebrik ederim canım
Canım ço bir fazlalık yok ama bu hafta tatlı biraz kaçmıştı. Önümüzdeki hafta toparlayacaksın sen bırakmak yok
Çok güzel eksi canım tebrik ederim
Afiyet olsun
Çabuk gelen çabuk gider moral bozmak yok kendini dövmek hiç yok sev kendini ve kndin için en iyi olanı hayal et ki gerçek olsun
Günaydın canım saçlar süpermiş yaaa
E menü gayet güzel afiyet olsun
Çok tebrik ederim canım harika bir eksi güzel bir moral oldu
Hoşgeldin canım
Canım gelen her türlü eksiyi severiz tebrik ederim
Çoook tebrik ederim canım artık bu rakama sıkı sıkı asılma dönemi (sana açlığına takmış gibi görünebilirim ama sadece biraz yedin mi geri gelmesin bir dengede olsun diye al ver al ver olmasın diye )
Çok birşey değil kararlı ve azimli olunca güzel eksiler gelecek
Günaydın canım bende de var ama plana sadık kalınca inan gidiyor kilolar. Çok da bir artı değil önümüzdeki hafta efsane tablolar göreceğiz inanıyorum bennn
Tebrik ederim canım sen azmettin ve eksiyi gördün devamı da gelecek
Tebrik ederim canım güzel eksi
Tamam canım bu hafta asılıyoruuuzzz.
Çok geçmiş olsun canm rabbim şifasını versinMrb canım teşekkür ederim. Oğlan hastaydı 10 yaşında kız var 3 yaşında ikisinde hasta. Sabahtır benimde başım çok ağrıyor galiba banada bulaşıyor.
Çok geçmiş olsun canm rabbim şifasını versinCanım geçmiş olsun. Maalesef çok kötü bir salgın var. Bir kaç gündür benim ortanca kapmış çocuk perişan,akşamda küçüğün ateşi çıktı. Biri iyileşmeden diğerine bulaştı
Canım aslında inan çok büyük artı değil sen biraz toparladığın zaman harika eksiler görüyorsun ama dersen ki dinlenmek istiyorum hazırlığa alabilirimLenaG Mthn83 Lavinia_98
Geçen cumartesi: 92.7kg
Bugün : 92.9 kg
Fark:+200gr
Tartı fotosu çekmiştim bulanık çıkmış kahvaltıdan sonra farkettim geçmiş oldu.
Bu hafta duzensizliklerim plansizliklarim tatlı krizlerim oldu ve bunlarda etkiledi
Tebrik ederim bence güzel eksi inan eksi gelsin, belirli bir düzende devam etsin yeterli ama kabızlık çok rahatsız ediyordur senin yeme düzenin farklı olduğu için kuru incir kayısı falan ekleyebiliyor musun bilmiyorum veya yeşil yapraklı sebzelerden salata falanGeçen hafta 76.800
Bugün 76.500
- fark -300 gr
Eki Görüntüle 3486993
LenaG Fit mutlu anne
Hala ödem var ve kabızlık devam ediyor
amin canım amin cümlemize inşallahÇok geçmiş olsun canm rabbim şifasını versin
Vaay süper güzel sağlıklı yemeklerle dolasııı
Ya böyle şeyler bile motive ediyor değil migüle güle kullan
Evet ben de normalde kolay kolay hasta olmam. Kimseden bulaşmaz. Bu derbeder etti beni. 3 gün işe gidemedim. Siz de dikkat edin valla.Canım geçmiş olsun. Maalesef çok kötü bir salgın var. Bir kaç gündür benim ortanca kapmış çocuk perişan,akşamda küçüğün ateşi çıktı. Biri iyileşmeden diğerine bulaştı
Çok sağol kaptanım hazırlıkta daha iyi toparlanırım.Geçmiş olsun hemen ilaç başla istersen daha da beter yapmasın
Olsun canım eksi gelmiş tebrik ederim.
Afiyet olsun evet karb.gerekiyor salatana 2-3 yk haşlanmış nohu veya karabuğday atabilirsin
Geçmiş olsun tamam canım hazırlığa ekleyeyim seni
Güzel menü canım karb.,protein,sebze hepsi var afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun en azından sabahları birşeyler yiyorsun bir ara baya aç geziyordun
Çok güzel bir gün geçmiş afiyet olsun
Afiyet olsun but 2 yeterli ve fırında olsa güzel olurmuş.
Afiyet olsun Ben de içiyordum kurşungeçirmez kahve bol bol sonra anlamsız geldi hindiztan cevizi yağı yok tereyağ falan (eskiden herşeyi denerdim) yıllarca bir arpa boyu yol alamayınca şimdi şimdi bırakıyorum asıl olana döndüm rahat ettim. Diyetisyenim şöyle diyor kahve kahve gibi,tatlı tatlı gibi yenir ve kesinlikle haklıymış.
Afiyet olsun ne kadar özlediğim yemekler.. papara çok severim
Canım hiç takılma böyle şeylere biz normal yoldan devam
Afiyet olsun
Afiyet olsun öğlen tarhana karb.bol bir çorba ekmeğe ayrıca gerek yok, akşam da 1 dilim balık yeterli aslında tabi salata oranını yükselterek
Afiyet olsun canım akşam 3 dilim balık fazla olmuş 1 dilim ve bol salata
Afiyet olsun kemikli hali mi 200 gr sadece etse biraz fazla kaçmış
Canım afiyet olsun dengeli olmamış az aslında ama içerik olarak yani
Canım diyet düşünmeden gittiğinde ibre hep yukarı gösterecek ve sen daha mutsuz hissedeceksin ama aynı zamanda kararlı bir psikoloji gerekli. Öfkeni,hayal kırıklığını yemeğe yöneltme bu seni kısır döngüye sokar.
İstemediğin bir şehirdesin ok ama yapacak birşey var mı ? onu düşün varsa hemen yapmaya başla yoksa ve yaşamak zorundaysan,eşine kızgınsan destek alabilirsin bir uzmandan ama çözüm asla yemek değil inan bunu zamanında 1 paket koca galetayı katur katur öfkesinden bitirmiş, üstüne 4 kişilik pastayı yemiş biri olarak söylüyorum işe yaramıyor.
Kendi kendine bir meydan okuma yap ve atıyorum bu hafta porsiyonlarımı yarıya indireceğim,bu hafta en az yarım kg vereceğim gibi hedefler koy vs. ay çok yazdım kusura bakma
Biz burdayız hep destekçiniz canım
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun adımlar da süper
Canım afiyet olsun sadece tek bir soru sormak istiyorum seni bu yiyeceklere yönelten hissiyat yediğinde geçti mi ? Mutlu hissettin mi ve herşey düzeldi mi ?
Canım ihmal etmeden dr a görün çok geçmiş olsun
Afiyet olsun suyu ihmal etme canım
Afiyet olsun
Canom maşallah tartıyı konuşturmuşsun .Teşekkür ederim can kaptanım devamı da gelsin inşallah
Takımlara girebiliyor muyum
Ooo kaç sitare kaçKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu hafta 72.7
Fark -300
Yüzde %0.410
LenaG Fit mutlu anne Mthn83 Sitare55 Eki Görüntüle 3486997
Bu haftasonu da iyice toparlarım umarım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde kız ateşlendi dün gece bune ya herkesi sardı resmen
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine önce sağlık sonra devam edersin kaldığın yerden
Dikkat et kendine canım bebiş var birde senin fırsat buldukça dinlen bu aralar çok yorumluyorsun hem iş hem ev hem bebiş onun da etkisi olabilir
Canım tebrik ederim çok güzel eksi hayırlı yolculuklar
Tabii ki giriyorsun ekleyeceğim listeyeTeşekkür ederim can kaptanım devamı da gelsin inşallah
Takımlara girebiliyor muyum
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu hafta 72.7
Fark -300
Yüzde %0.410
LenaG Fit mutlu anne Mthn83 Sitare55 Eki Görüntüle 3486997
Canım metabolizman çok güzel çalışıyor tabii ne kadar çalışsada iş senin iradende bitiyor maşallah sana bu kadar olmasada Allah'ım bizede göstersin Amiin.
Teşekkür ederim can kaptanımCanım tebrik ederim çok güzel eksi hayırlı yolculuklar
Tabii ki giriyorsun ekleyeceğim listeye
Tebrik ederim canım
Canm benim bırakma kendini bende güya 62 lacaktim bı baktim65 olmusum, bı sure sonra kendime geldim iki haftadr daha iyiyim çok şükür yeter, bir sancılı dnem geçirdim ama ama onun üstüne duzeldim kendime geldimGünaydın moralim sıfır sıfır sıfrrrr
Nasıl oldu anlamadım
Artık kilo veremez oldum
Ama 65i kaybetmek istemiyorum daha yolum var 59olacaktım ya
(((
LenaG Fit mutlu anne
Geçen hafta 65.75
Bu cumartesi 66.05
Fark +0.300
Eki Görüntüle 3486932
Teşekkür ederim kaptaniçemCanım tebrik ederim çok güzel eksi hayırlı yolculuklar
Tabii ki giriyorsun ekleyeceğim listeye
Tebrik ederim canım
Nö nö kabul edilmedi ne güzel eksiye geçiş yaptın misafirlere yaptıklarından azar azar yersinAcaba bende mi bu hafta hazırlığa geçeyim. Hafta içi uzaktan misafirlerim gelecekler