Geçmiş olsun
hemen ilaç başla istersen daha da beter yapmasın
Olsun canım eksi gelmiş tebrik ederim.
Afiyet olsun evet karb.gerekiyor salatana 2-3 yk haşlanmış nohu veya karabuğday atabilirsin
Geçmiş olsun
tamam canım hazırlığa ekleyeyim seni
Güzel menü canım karb.,protein,sebze hepsi var afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun
en azından sabahları birşeyler yiyorsun bir ara baya aç geziyordun
Çok güzel bir gün geçmiş afiyet olsun
Afiyet olsun but 2 yeterli ve fırında olsa güzel olurmuş.
Afiyet olsun
Ben de içiyordum kurşungeçirmez kahve bol bol sonra anlamsız geldi hindiztan cevizi yağı yok tereyağ falan (eskiden herşeyi denerdim) yıllarca bir arpa boyu yol alamayınca şimdi şimdi bırakıyorum asıl olana döndüm rahat ettim. Diyetisyenim şöyle diyor kahve kahve gibi,tatlı tatlı gibi yenir ve kesinlikle haklıymış.
Afiyet olsun
ne kadar özlediğim yemekler.. papara çok severim
Canım hiç takılma böyle şeylere biz normal yoldan devam
Afiyet olsun
Afiyet olsun öğlen tarhana karb.bol bir çorba ekmeğe ayrıca gerek yok, akşam da 1 dilim balık yeterli aslında tabi salata oranını yükselterek
Afiyet olsun canım
akşam 3 dilim balık fazla olmuş 1 dilim ve bol salata
Afiyet olsun
kemikli hali mi 200 gr sadece etse biraz fazla kaçmış
Canım afiyet olsun
dengeli olmamış az aslında ama içerik olarak yani
Canım diyet düşünmeden gittiğinde ibre hep yukarı gösterecek ve sen daha mutsuz hissedeceksin ama aynı zamanda kararlı bir psikoloji gerekli. Öfkeni,hayal kırıklığını yemeğe yöneltme bu seni kısır döngüye sokar.
İstemediğin bir şehirdesin ok ama yapacak birşey var mı ? onu düşün varsa hemen yapmaya başla yoksa ve yaşamak zorundaysan,eşine kızgınsan destek alabilirsin bir uzmandan ama çözüm asla yemek değil inan bunu zamanında 1 paket koca galetayı katur katur öfkesinden bitirmiş, üstüne 4 kişilik pastayı yemiş biri olarak söylüyorum işe yaramıyor.
Kendi kendine bir meydan okuma yap ve atıyorum bu hafta porsiyonlarımı yarıya indireceğim,bu hafta en az yarım kg vereceğim gibi hedefler koy vs. ay çok yazdım kusura bakma
Biz burdayız hep destekçiniz canım
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun adımlar da süper
Canım afiyet olsun sadece tek bir soru sormak istiyorum seni bu yiyeceklere yönelten hissiyat yediğinde geçti mi ? Mutlu hissettin mi ve herşey düzeldi mi ?
Canım ihmal etmeden dr a görün çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
suyu ihmal etme canım
Afiyet olsun