- 13 Mart 2020
- 4.289
- 22.031
ay sonunda 79 u görürsün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sonunda 79 u görürsün canım
Geçmiş olsun canım bol sıvı tüket su içmeye çalışBugün için kaç çıkarım bilmiyordum iyice şişmiştim. Tabii ödem falan da vardı. canım sıkkındı.
Aslında dün dışarıdan bir şey de yemedim. Sabahleyin küçük bir peynirli tost domates, Öğlen de bir büyük kase yoğurtlu yarma çorbası ve domates, arada bir miktar kefir akşam da hamsi tava salata Bir Dilim Ekmek kavun.
Ama birden sulu ishal oldum akşam belli bir saatten gece yatana kadar wc'den çıkamadım. Ne oldu anlamadım.
Ama fazlalık ne var ne yok gitmiş
Kız dediğini ettin ya ne diyim sanaa aboovv 49a düşmüş
Açmkaldın bir hafta sonucunu da aldın canım tebrik ederim ama dur artık lütfen korumaya alsan yeter
Bu hafta çok çalıştım ama.Kız dediğini ettin ya ne diyim sanaa aboovv 49a düşmüş
Kaçtın en son canım
koruma sürecinde neler yapacaksın nasıl bir sistem var aklında
Ben normalde devletin diyetisyenine gidiyordum. Ama artık beni kabul etmicek o yüzden özelden randevu aldım p.tesi gitcem. Kan tahlili de yaptırdım onlarida gostercem.Açmkaldın bir hafta sonucunu da aldın canım tebrik ederim ama dur artık lütfen korumaya alsan yeter
Evet biliyorum canım yazmıştın, yağ oranın normalin altında dedi diye dur artık diyorum zaten( ne çok demeli bi cümle oldu)Ben normalde devletin diyetisyenine gidiyordum. Ama artık beni kabul etmicek o yüzden özelden randevu aldım p.tesi gitcem. Kan tahlili de yaptırdım onlarida gostercem.
Bakalım Dr ne dicek göbeğim için. Göbek eriten listeler hazırlar belki bı umut :) sporsuz sadece yürüyüş ile halletmek istiyorum da.
Kalori takibi hep olacak hayatımda. Artık neyin ne kadar kalori olduğunu ezbelerledim gibi bişey. Bir gün abartirsam sonraki gün telafi edicem. Tamamen salmicam kendimi yoksa geri alırım verdiklerimi.koruma sürecinde neler yapacaksın nasıl bir sistem var aklında
Ya canım azim yok bende. Eliptik var evde öyle toz icinde duruyo. Yürüyüş dışında zulüm geliyor egzersiz felan ama karın göbek için de şart biliyorum. Belki koruma dönemine geçince başlarım diye umut ediyorum inşallahEvet biliyorum canım yazmıştın, yağ oranın normalin altında dedi diye dur artık diyorum zaten( ne çok demeli bi cümle oldu)
Mekik falan çekemiyor musun
Aslında sende o azim var chloe ting yapsana iki haftada muhteşem fark olur
Bilmem havadan mi sudan miHavalardan bence
İnşallah tartidandirbirde tartı farklı oda olabilir evime gidince artık anlıcam
Araştırmak lazım canımDolunay etkisi canım, ay biyüdükçe biz de büyüme eğiliminde oluyoruz bi yerde okumuştum
Hatta ay takvimi eskilerden kullanılan bişey, orda detoks günleri falan da var daha güzel etki için