- 28 Aralık 2023
- 6.339
- 19.214
- 168
Sorun şu ki açlıktan değil gözüm aç, yasak olan şeyleri istiyorum hep ama alışacak bünyem yapacak bişey yok.Canım ben de senin gibiyim hala ara ara içimdeki sesi susturmakta zorlanıyorum. Kahvaltıyı hazırlarken demişsin ya ben o zamanlarda mesela ekmeğimi kızartıyorum bi servis tabağına yiyeceğim kahvaltılıkları alıyorum bol sebze doğruyorum dolu dolu bir tabak oluyor. O tabak gözümğ doyurunca o sesi bastırabiliyorum. Vrya kakao ezmesi değilde pekmez olsun o hakkın gibi gibi
Çok geçmiş olsun muhtemelen salgın vardır bol su tüketmeye çalış dinlen mümkünseGece uyuyamadım 4 gibi uyandım mide bulantısı ile. Defalarca lavaboya gittim ama yok çıkaramadım ama belli değişiğim. Sabah kalktım fena halde ishalim şu an hala midem bulanıyor hala ishalim.. üzerine bir de regloldum. Regl bende böyle bir etki yapmaz neden oldum acep
Çok basit, sağlıksızları hayatından çıkarıp sağlıklıları yemekleBu iştahımı nasıl bastıracağım ya
Oy -100 gram kaptanımdan bonus gelmiş
HAFTALIK HEDEF TABLOSU Kızlar hedeflerimizi belirleyelim bu hafta güzel bi sonuç alalım inşAllah
@Fit mutlu anne - 73.90 73 gezegenfeza - 76.70 75.70 @Sitare55 - 72.40 @Makaron23 -67.60 @Beyaz leylak -83.40 @Cicekbocekkaktus-82.90 81.50 @Cakinin Gelini -84.50 @Efenin_Annesi-98.30 @Jou -72.40 @60kiloyum- 87.50 @bluegreeneyes - 73 71.7 Ellssa - 71.20 B Beklenen2 -75
İnşallah yapacağım zamanlaÇok basit, sağlıksızları hayatından çıkarıp sağlıklıları yemekle
Çok geçmiş olsun canım, hastalanmışsın belliGece uyuyamadım 4 gibi uyandım mide bulantısı ile. Defalarca lavaboya gittim ama yok çıkaramadım ama belli değişiğim. Sabah kalktım fena halde ishalim şu an hala midem bulanıyor hala ishalim.. üzerine bir de regloldum. Regl bende böyle bir etki yapmaz neden oldum acep
Biraz sabretmek gerekiyorSorun şu ki açlıktan değil gözüm aç, yasak olan şeyleri istiyorum hep ama alışacak bünyem yapacak bişey yok.
Pekmez sevmiyorum
74.6 diyelim o zaman
HAFTALIK HEDEF TABLOSU Kızlar hedeflerimizi belirleyelim bu hafta güzel bi sonuç alalım inşAllah
@Fit mutlu anne - 73.90 73 gezegenfeza - 76.70 75.70 @Sitare55 - 72.40 @Makaron23 -67.60 @Beyaz leylak -83.40 @Cicekbocekkaktus-82.90 @Cakinin Gelini -84.50 @Efenin_Annesi-98.30 @Jou -72.40 @60kiloyum- 87.50 @bluegreeneyes - 73 Ellssa - 71.20 B Beklenen2 -75
Benim menüleri takip et, kendine uyarla, 1 hafta sonra isteğin azalacaktırİnşallah yapacağım zamanla
Oh maşaAllahGünaydın kızlar mutlu pazarlar. Kahvesi yapıldı. Yürüyüş parkurda 8.5km yürüdüm kahvaltı yapıldı şimdi kahve zamanı
Oh maşaAllah
Ben yataktan kalktım koltuğa yattım, bugün günlerden ağrı
Sorun şu ki açlıktan değil gözüm aç, yasak olan şeyleri istiyorum hep ama alışacak bünyem yapacak bişey yok.
Pekmez sevmiyorum
Sen bi harikasın sevgili body cimGünaydın kızlar mutlu pazarlar. Kahvesi yapıldı. Yürüyüş parkurda 8.5km yürüdüm kahvaltı yapıldı şimdi kahve zamanı
Tamam bi bakayım canım teşekkür ederimBenim menüleri takip et, kendine uyarla, 1 hafta sonra isteğin azalacaktır
Ya benim de fibromiyalji ağrılarım arttı iki gündür takviye almadım hemen belli ediyorOh maşaAllah
Geçmiş olsun feza ablacimOh maşaAllah
Gecmis olsun canım salgın herkesde bu ara benim çocuk yeni atlattı sayılır ann babamda hastalandı herkes bu ara nane mollaGece uyuyamadım 4 gibi uyandım mide bulantısı ile. Defalarca lavaboya gittim ama yok çıkaramadım ama belli değişiğim. Sabah kalktım fena halde ishalim şu an hala midem bulanıyor hala ishalim.. üzerine bir de regloldum. Regl bende böyle bir etki yapmaz neden oldum acep
Canım ben safra aldirmamin sebebi birazda sırta ağrı yapıyor diye bende de fibromiyalji var gluten tamamen sakıncalı tetikliyor ağrıyi ben düzenli dikkat ederek ağrılarımi hafiflettim diyebilriimYa benim de fibromiyalji ağrılarım arttı iki gündür takviye almadım hemen belli ediyor
Senin neyin var canım
Gerçekten öyle ben de tamamen kesmemek adına bi tatlı kaşığı sınır koydum ki öncesinde bel altı kaşık yerdim kahvaltıda. Akşamına ekleristan ekleri 3-4 Tane. Bu düzenden bi anda kesme düzenine geçince diyet bittiğinde saldırma moduna geçiyordum.Canim ben gunde 1 tane züber yiyorum kahve yanına. Yada corekotlu Altınbaşak üzerine %100 fıstık ezmesi 2 3 dilim muz o da bastırıyor. Bugün mesela akşamdan 1 bardak süte 3.5 kaşık yulaf koydum dolaba attım. Öğlen içine muz üzüm tarçın koyup yiyorum oda güzel oluyor. Tamamen herseyi bir anda kesince insan yokluk psikolojisine giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?