Tamm kaptanım teşekkür ederimAfiyet olsun neyse ki nutella c.tesiye denk geldi
Afiyet olsun canım 1 tk çikolatadan bişicik olmaz
Ay Allah korumuş
Canım çok geçmiş olsun sen yine de önce sağlığını düşün birden yüklenme
Aa not almıştım ama gözümden kaçmış canım eklerim
Afiyet olsun güzel olmuş gayet iyi geçmiş gün
Afiyet olsun gayet kararında ödüller
Okey tamamdır bende o kadar farkla kaç oluyorum hesapliyayim bir buçuk kilo varım benimde 65,1 63,6 doğru muTimam ben varim , 82.9 dan 81.5 olmak istiyorum bu hafta. Tabi yüzdelerle yarisiriz seninle kulvarlarimiz farkli
Canım benim çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toplarlarsinAy kaptanımmLenaG burayı bı özledim bı özledim sormayın yaa utancımdan menü de yazamıyorum çünkü yiyorum çabuk toparlayayim diye bugun 3 gün oldu ameliyat olalı ama hala iki büklüm yürüyorum yaa acı eşiğim de düşük biraz haliyle çabucak toparlayayim diye annemde yediriyor yani gece bile meyvelerin biri gidiyor biri geliyor çabucak bir iyilesseydim şuan annemde kaldığımdan kaç kilo oldum haberim bile yok evde tartı yok çünkü çok sıkıldım bu yatma durumundan da yeme içme olayından da Allah'ım sağlığımızı almasın elimizden gerisi halloluyor Rabbimin izni ile nefes almak sağlıklı olmak ne büyük nimetmis gerçekten tam da sevdiğim mevsimler eve kapan temizlik yap spor yap ya da serin serin terlemeden sıcaklamadan yap yürüyüşunu ayy herşeyi özledim sevdiğim mevsim de gelince coştum sanki biraz iç dökme gibi oldu ama öyle işte özledim yani burayı da
Bende seni gördüğüme çok sevindimİyiyim ben de canım hoş buldum
Seni görmek iyi geldi
Belki bir gün aynı takıma da denk geliriz
Haftasonlari yapmıyorum hafta içi 7000 ile 10 bin arası adım atarım amaLotus1234 canm buğun yürüyüş spor yaptın mı şuan yürüyüş deyim kacbin adım olur bilmiyorum
Yok be göbeğim var kız ben daha bekarım çocuk yok koca yokBende seni gördüğüme çok sevindim
Sen baya fitsin ya maşallah
Aynı takımda Olur olur canım niye olmasınhedef kilon kaç
Tamm olur makul ben ne zamn müsait olursam o zamn çıkabiliyorum, bugün gaza gelsim evde boya vardı mutfaktaki duvarı kazıma işi bana düşmüştü işimi bitirdigim gibi esima bırakıp geldimHaftasonlari yapmıyorum hafta içi 7000 ile 10 bin arası adım atarım ama
Bende en fazla 10 bin yapabiliyorum haftanın kacgunu olur bilemem evdeki durumlara göre degisirHaftasonlari yapmıyorum hafta içi 7000 ile 10 bin arası adım atarım ama
Çok özür dilerim müsait olamadım birde bildirim gelmiyor bana ne yaptıysam kaptanım teşekkür ederimSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belirlendi. @Fit mutlu anne veLavinia_98 kaptanlarıma başarılar diliyorum.
Takımları oluşturmak adına seçimleri ben veyosunlupapatya yaptık.(Çok teşekkür ederim)
Hepimize bol eksiler diliyorum
Masterfit 135.Etap Takım Listesi KIRMIZI TAKIM @Fit mutlu anne Kırmızı takım kaptanı @gezegenfeza @Sitare55 @Makaron23 @Beyaz leylak @Cicekbocekkaktus @Cakinin Gelini @Efenin_Annesi @Jou @60kiloyum @bluegreeneyes Ellssa @Beklenen2 MAVİ TAKIM Lavinia_98 Mavi Takım Kaptanı sibel_84 LenaG Lotus1234 malahit A Asya89 G Goklerce tomrs D Deltavealfa Boncuk2307 nurovic @Tesnim1903 HAZIRLIK yosunlupapatya Azmet5255 @Sem2024 (baş.22.09) dolar milyoneri (başlangıç 28.09.)
Afiyet olsun canımYeni gördüm kaptanımLenaG , Yeni haftamız hayırlı BOL EKSİLİ olsun hepimize inşallah. Mavi rengini de çok severim kii..
Menü bildirimimi yapayım...
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği(1 tk kadar çikolata) 2 salatalık, 4 yeşil zeytin, 1 kk kadar peynir
Ara Öğün 16.00
2 ballı hardallı gong
Akşam Yemeği 19.30
2 çatal spagetti yoğurtlu(3 yk yoğurdun içine karabiber nane ve zerdeçal koydum birazını makarnaya ekledim)
yoğurdun kalanını da 2 salatalıkla yedim. Bolca ekşili zeytinyağlı haşlanmış brokoli.
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Spor şimdilik yok ama yapabilirim, yaparsam güncellerim.
LenaG Lavinia_98 @Fit mutlu anne
Saol balimmCanım benim çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toplarlarsin
Kız sen ne yedin Allah aşkına en fazla tadımlık yemissindjr ahahE hani bu gün cumartesiydimenülere baktım da bir tek bana cumartesi ödül günü olmuş
Olur canım burası çok güzel motive ediyorYok be göbeğim var kız ben daha bekarım çocuk yok koca yok
Benim taş gibi dümdüz bi karnımböyle bi popom olmalı
Şaka bi yana şu an bi 9-10 kilo fazlam var mutlu değilim bu kilodayken
53-54-55 hedefim canım
Waoww maşallah canım benim, istediğin kiloya gelene kadar daim olsun inşallah bu eksilerOlur canım burası çok güzel motive ediyor
Bu gün itibari ile tam 17 kg vermişim
Tabi kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kiloyu tutturacaksın
Kolay gelsin canım başarılar
Kız yok yok ne tadımlığıSaol balimm
Kız sen ne yedin Allah aşkına en fazla tadımlık yemissindjr ahah
Amin inşallah canımWaoww maşallah canım benim, istediğin kiloya gelene kadar daim olsun inşallah bu eksiler
Hepimize kolay gelsin canım sağlıkla kolaylıkla fit bedenlerimiz olsun inşallah
Kız geçen de şaşırmıştım bu kız günlerce ne peyniri yapıyor diye maşallah her öğünün peynir yaa resmi varmı atsana bı merak ettimKız yok yok ne tadımlığıhaftanın 6 günü cumartesiyi beklemekle geçiyor sence tadımlık ile olacak iş mi
Valla saat 10:30 da bir halka tatlı yedim yanına peynirkahvaltı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?