- 28 Aralık 2023
- 6.332
- 19.198
- 168
Hadi inşallah 60 olsun da beğenmezsen geri 64 olması kolayAmin inşallah canım hep birlikte sağlıklı sıhhatli bir şekilde hedeflere ulaşırız
Benim hedef 68 ama 64 de yok demem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah 60 olsun da beğenmezsen geri 64 olması kolayAmin inşallah canım hep birlikte sağlıklı sıhhatli bir şekilde hedeflere ulaşırız
Benim hedef 68 ama 64 de yok demem
ben de döndümCanım kızlar, selamlar herkese. Ben yine yok oldum ortalıktan… okul hiç tahmin ettiğim gibi gitmiyor. Çok zorlanıyoruz, daha doğrusu çok zorluyor beni. Geçtiğimiz haftadan bu yana hayatımda ilk defa çarpıntı gibi bişeyler başladı kalbimde. Bugün kursa getirdim, beğenirsek başlayacağız inşallah. Şimdi çıkmasını bekliyorum, şarjımı da bitirmiş, telefon kapandı kapanacak. Bir aksilik olmazsa yarın bu saatlerde burdayım inşallah
Çok seviyoruzKız geçen de şaşırmıştım bu kız günlerce ne peyniri yapıyor diye maşallah her öğünün peynir yaa resmi varmı atsana bı merak ettim orgu mu normal mi cecil mi nasıl yapıyorsun böyle her öğün yiyorsun
Hoş geldin canım başarılar inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsınben de döndüm
Ama sen 1.5 kilo verirsen ben kaybederim ki yüzden daha fazla olur neyse hele bir yarışalım bakalimOkey tamamdır bende o kadar farkla kaç oluyorum hesapliyayim bir buçuk kilo varım benimde 65,1 63,6 doğru mu
amin inşallah canımHoş geldin canım başarılar inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın
Bilmiyoruz ki sanki hiç açıklama yapmadan gitmişti. Yada ben mi gözden kaçırdımkızlar unutmabenicicegi ne ne oldu? üyeliğini pasifleştirmiş.
Ay hadi inşallah orası öyle canım bir gün fazla yersem ertesi gün tartıdan bana el sallıyorlarHadi inşallah 60 olsun da beğenmezsen geri 64 olması kolay
Afiyet olsun canm kahvaltıya pek bi kuvvetli başlanılmış sabah sabah şeker çok rahatsız etmedi mi geçen bı akşam ben de dayanamadım yarım halka yedim ama hem basım ağrıdı hem de sabah ellerim uyuşuk ve şiş uyandimKız yok yok ne tadımlığı haftanın 6 günü cumartesiyi beklemekle geçiyor sence tadımlık ile olacak iş mi
Valla saat 10:30 da bir halka tatlı yedim yanına peynirkahvaltı olarak
Yok canım ya. Artık nasıl kıtlıktan çıkmışsamAfiyet olsun canm kahvaltıya pek bi kuvvetli başlanılmış sabah sabah şeker çok rahatsız etmedi mi geçen bı akşam ben de dayanamadım yarım halka yedim ama hem basım ağrıdı hem de sabah ellerim uyuşuk ve şiş uyandim
Aynn dengelemek şart ama bana genel olarak şeker sıkıntı yapıyor yine de dayanamayıp tatlı yiyorum.. bu gün magnolia yedim dün yapmistim az şekerliydi dün yemedim bu gün de yarısını yedim o bile sabaha sisirir muhtemelenYok canım ya. Artık nasıl kıtlıktan çıkmışsam
Akşam üstü banada iyi gelmiyor.
Genelde sabah veya öğlen yerim tatlı veya kalorili şeyleri. Akşamda dengelemeye çalışırım
60 lar liginde yükselmişim oleyLİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO dolar milyoneri 63.20 @Goklerce 70.20 @Nergis 35 64.90 Ellssa 71.20 @tomrs 65.10 @Sitare55 72.40 D Deltavealfa 65.75 @Jou 72.40 Lavinia_98 66.50 @Tesnim1903 72.60 @Makaron23 67.60 bluegreeneyes 73 @sibel_84 69.25 @Beklenen2 75 @Boncuk2307 69.80 gezegenfeza 76.80 A Asya89 77.80 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirin canlarım
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Tutku44 80.20 @Lotus1234 92.70 Cicekbocekkaktus 82.90 @Sem2024 94.40 @Beyaz leylak 83.40 @Efenin_Annesi 98.30 Fit mutlu anne 83.90 @Cakinin Gelini 84.50 60kiloyum 87.50 LenaG 89.90
Lig tablosu etap sonunda (28.09.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Ellerine sağlık gayet yeterli gibi ama gözüne az gibi gelirse çocuklar da yer muhtemelen yoğurtlu makarna yapabilirsin çocuklar belki Rus salatası şeklinde sevmeyebilir.Yarın öğlen
Kızımın kuran kursundan hocası ve arkadaşları bize gelecekler inşallah hem kuran okuyacaklar hemde çocuklar vakit geçirecekler
Islak kek yaptım.
Patates haşladım sabah salata yapacağım
Poğaça
Halka tatlı
Kurabiye
Acaba başka birşeyler daha yapayım mı yoksa yeter mimeyvede koyarım