Tebrik ederim canım çok güzel eksiGecen cumartesi 81.8
Bugun 80.2
Fark -1.6
%1.95
LenaG
Sitare55
Eki Görüntüle 3484514
Bu hafta cok takımıma destek olamadım gelip enerjimi veremedim cok ozur dilerim
Çocuklarımın hastalıgı biraz duzelsin ben yine gelirim
en az bir hafta ara istiyorum
vicdan azabi duyuyorum buraya gelemedigimde
öpuyorum hepinizi
60 lar miiiiCanım su miktarını takip edemedim ama şöyle ki ben 3 litre nin altında içince ve bitki çayı içmeyince açlıktan ölsem kilo veremiyorum aslında bu hepimiz için geçerli bak görüceksin bir dene daha öncede söylemiştim 5 ay önce tam 1 Mayısta 110 ile başladım sende kışın 70 li rakamlarda olucaksın yeterki inanalım ve isteyelim pes etmek yok ona göre bak burada bir kaç arkadaşımız hipotroid hastası yani troidlerimiz çok az çalışıyor her sabah hapımız var kaptaniçem de aynı şekilde o kızçede kaç kilo verdi yeterki isteyelim her günümüz yeni bir başlangıç olsun ve bugün başlıyoruz ayrıca tebrik ederim kilo vermen durmuş falan değil gayet istikrarlı ilerliyorsun belki 60 larda kilomuz biraz sabit ilerleyebilir
Afiyet olsunEki Görüntüle 3484515 Kahvem yanındaki bari yemedim görsel için çünkü daha yeni kahvaltı yaptım.
sagol kaptanımmTebrik ederim canım çok güzel eksigeçmiş olsun tekrar canım izinli olarak not alıyorum.
Teşekkür ederim kaptanım hedef tutmadı ama sağlık olsunTebrik ederim canım çok güzel eksiii
Hedef tuttu heee tebrik ederimGeçen hafta 77.400
Bugün 76.800
Fark -600 gr
Eki Görüntüle 3484517
LenaG Cicekbocekkaktus Mthn83 kupayı aldım, yaşasın
Muhteşem eksi bekliyordum, baya az geldi bana, buna da şükür deyip kabulleniyorum
Kalayım mı kalayım o zaman bugün çok ödül günü olacak amaBak artik 65sin haaatebrik ederim onemli olan cunartesiden cumartesiye . Bence kal , 3 gun ye en fazla sali arti cikarsin ne olacak. Hadi kal kal 64u de görelim misafire ragmen nasil kilo verilir gösterelim
Püüü yapılır mı bu ya diyette insan kokusu bana geldiÇok zor bi durumdayım karşı komşum pastane gibi mübarek durmadan şahane kokular geliyor şimdi de yumurtalı ekmek kızartıyor ühüüüü
Tamam canım alıyorum listeyeKalayım mı kalayım o zaman bugün çok ödül günü olacak amaLenaG kapatanım kalayım ya sana zahmet kusura bakma bi gitcem bi kalçam dedim
Tebrik ederimKilo bildirimim
LenaG Mthn83 Cicekbocekkaktus
Gecen hafta 72.8
Bu hafta 72.4
Fark - 400 Eki Görüntüle 3484488
İki hafta çok verince bu haftaki az geldi gözüme ama önemli olan yolda olmak
LenaG Cicekbocekkaktus
cumartesi 78.10
Salı 78.80
Bu gün 77.8
Fark- 0.300
Salı dan cumartesiye 1 kilo gitmiş
Eki Görüntüle 3484506
600 g haftalik iyi aslinda. Arada hizli olur qrada boyle olurGeçen hafta 77.400
Bugün 76.800
Fark -600 gr
Eki Görüntüle 3484517
LenaG Cicekbocekkaktus Mthn83 kupayı aldım, yaşasın
Muhteşem eksi bekliyordum, baya az geldi bana, buna da şükür deyip kabulleniyorum
Ben de bugun ödül pesindeyimKalayım mı kalayım o zaman bugün çok ödül günü olacak amaLenaG kapatanım kalayım ya sana zahmet kusura bakma bi gitcem bi kalçam dedim
Canım 100 gr cık bişi değil wc de olmayınca böyle olmuş ama eksidir aslındaKızlar ben mecbur yola çıkmak durumunda kaldım. Wc problemim devam ediyor.
Geçen Cts: 55.6 kg
Salı:55.3kg
Bugün:55.7kg
Fark:+100gr
Sitare55
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3484524
Canım bişi değil aslında azıcık bir artı da menülerin de kötü değildi neden böyle oldu acabaGeçen cumartesi; 72.3
bugün ; 72.4
fark +100
Eki Görüntüle 3484526
diyecekelrim bukadar
Efenin_Annesi Sitare55 LenaG
Çok teşekkür ederim denerim inşallah sevebilecegim lezzetlerde görülüyorDoğrayıp buharda pişirip stoklayabilirsin. yulaf lapalarının içine karıştırabilirsin. bir de ben daha önce balkabaklı tahıllı ekmek yapmıştım Çok lezzetli olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?